Home > Van > NY TRANSIT CUSTOM > Udstyr > Sikkerher og tyverisikring

Innovative sikkerhedssystemer

Ny Transit Custom sætter standarden for erhvervskøretøjer med hensyn til passagerernes og lastens sikkerhed. Der findes adskillige avancerede førerassistanceteknologier, som hjælper dig i potentielt farlige situationer, herunder Pre-Collision Assist, som registrerer fodgængere og bremser automatisk. Bilen har også Roll Stability Control og et udvalg af andre sikkerhedssystemer som hjælper føreren.

Funktionerne, som er vist på denne side, er muligvis kun tilgængelige på udvalgte modeller. Disse funktioner kan, hvis de er tilgængelige, tilkøbes som ekstraudstyr. For mere information kan du downloade brochuren for at se de aktuelle specifikationer.

Ny blå Ford Transit Custom

Holder din anhænger bag bilen

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange', og nedsætter vognens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjul.

Konstant beskyttelse mod at vælte

Roll Stability Control overvåger bilen og registrerer farlige køreforhold, som kunne resultere i, at bilen vælter. Systemet benytter ESC for at kompensere, styre hastigheden og genetablere bilens stabilitet.

Ny blå Ford Transit Custom

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist registrerer langsomme biler foran eller biler og mennesker, som kunne krydse bilens bane, og advarer dig om deres tilstedeværelse. Hvis du ikke reagerer, slår systemet automatisk bremserne til. Denne teknologi er udviklet til at mindske alvorligheden af ulykker eller helt at undgå dem. Fungerer ved hastigheder på op til 50 km/t (under forudsætning af normale vej- og køretøjsforhold).

5-stjernet sikkerhed

Som bevis på sin evne til at beskytte dig og dine passagerer har den nye Transit Custom opnået en sikkerhedsvurdering på 5 stjerner fra Euro NCAP.

Ny Ford Transit Custom Euro NCAP

Betjeningsfunktioner, der er tilpasset dit læs

Load Adaptive Control (LAC) justerer det elektroniske stabilitetsprogram i henhold til den samlede vægt, som dit køretøj er læsset med. Det sikrer dig kontrol over bilen og stabil kørsel, uanset om din Transit Custom er tom eller fuldt lastet.

Forbedret airbagsystem

Den nye Transit Custom kan fås med op til seks airbags.

Ny blå Ford Transit Custom
Top