Home > Van > NY TRANSIT CUSTOM > Udstyr > Ydeevne og effektivitet

Den perfekte balance mellem ydeevne og effektivitet

Den nye Transit Custom er skabt til at levere en kompromisløs kombination af raffineret styrke sammen med enestående brændstofbesparelser og lave emissioner.

Funktionerne, som er vist på denne side, er muligvis kun tilgængelige på udvalgte modeller. Disse funktioner kan, hvis de er tilgængelige, tilkøbes som ekstraudstyr. For mere information kan du downloade brochuren for at se de aktuelle specifikationer.

Forbedret motor ydelse

Til motorrummet på Transit Custom kan der vælges mellem en række højt avancerede og højtydende Ford EcoBlue 2,0l dieselmotorer. Alle varianterne overholder de nyeste Euro 6-standarder og kombinerer masser af drejningsmoment til tungt læsset transport med lave driftsomkostninger.

Et tilsætningsstof, der reducerer udledningen

Et Selective Catalytic Reduction (SCR) system bruger AdBlue®, som en urea/vandbaseret væske, der konverterer NOx-udledningerne i udstødningen til kvælstof og vand. Et partikelfilter reducerer derefter mere end 99 % af de udsendte faste partikler fra udstødningen. For at fungere korrekt skal AdBlue®-tanken i din Ford EcoBlue-dieselmotor fyldes med AdBlue®-væske. Systemet advarer, når væsken når et lavt punkt.

Ny Ford Transit Custom
Ny Ford Transit Custom Auto Start-Stop

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når du standser ved trafiklys eller holder i kø, kan denne teknologi automatisk standse motoren (mens de vigtigste funktioner som lys, ventilation, radio og Ford SYNC 3 stadig er aktive). Når du er køreklar, skal du blot træde koblingen ned og sætte bilen i 1. gear som du plejer, så starter motoren i løbet af et splitsekund. 

Accelerationskontrol hjælper dig med at køre på en mere økonomisk måde

Denne innovative funktion styrer accelerationshastigheden baseret på, om dit køretøj er tomt eller delvist læsset. Derfor kan du forvente at mindske dit brændstofforbrug med op til 15 %, afhængig af din kørestil. Denne teknologi kan også hjælpe med at reducere slitage på motor, bremser og dæk.

Ny Ford Transit Custom
Ny Ford Transit Custom SelectShift

Automatgear

Med et 6-trins automatgear kører du ubesværet og afslappende, især i tæt trafik med konstante start og stop. Du kan vælge selv at skifte gear, hvis du foretrækker det, ved hjælp af den monterede gearskifter, eller du kan spærre individuelle gear under vanskelige køreforhold, f.eks. i glat føre eller på stejle skråninger (kan leveres til 130 hk og 170 hk modeller).

Top