Home > Van > TRANSIT MINIBUS > Udstyr > Intelligent

Komfortabel og forbundet

Når din minibus er fuld, og du kører over lange afstande, er det vigtigt, at du og dine passagerer har det så behageligt som muligt. Derfor er den nye Transit Minibus udstyret med avancerede teknologier og intelligente funktioner, der sikrer maksimal komfort, uanset hvor du sidder.

Business app’en FordPass Pro

FordPass Pro-app’en er designet til erhvervskøretøjer med et FordPass Connect-modem og giver dig mulighed for at aktivere dit modem og få adgang til en række nyttige funktioner. Vi udvikler hele tiden nye funktioner til vores erhvervskøretøjer med fuld tilslutning. Kontakt din Ford-forhandler for at se, om din nuværende Ford er kompatibel.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
Hand with mobile showing FordPass Connect

Nøglen til en mere forbundet verden

Transit Minibus fås med et FordPass Connect modem.* Systemet låser op for en række stærke fordele, herunder op til 4G WiFi** for op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtid*** leveret direkte til dit SYNC 3-navigationssystem. Når du tilslutter til FordPass Pro-app’en, kan du kontrollere, om du huskede at låse dørene, og derefter låse eller låse dem op eksternt fra. Du kan også overvåge status for op til fem tilsluttede erhvervskøretøjer og endda kontrollere, om der kræves vedligeholdelse.

Håndfri kontrol med SYNC 3

SYNC 3 er vores hidtil mest avancerede version. Den er hurtigere og nemmere at bruge, med avanceret stemmekontrol og endnu flere funktioner. Det nye display har større taster, som forbedrer brugervenligheden, og touchskærmen i farver har nu samme knibe og stryge-funktioner som på smartphones og tablets for endnu mere intuitiv navigation. SYNC 3 har også AppLink, Apple CarPlay og Android Auto, som kan vise oplysningerne fra din smartphone på touchskærmen.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Minibus birds eye view showing seating space through transparent roof

Behagelige sæder, op til 18 siddepladser

Den nye Transit Minibus er tilgængelig med op til 18 siddepladser. Med justerbare ryglæn og armlæn monteret som standard i Trend- og Limited-serien kan dine passagerer læne sig tilbage, slappe af og nyde køreturen. Det ergonomisk designede førersæde inkluderer valgfrit armlæn og lændestøtte. Det er også opvarmet og el-justérbart med 10 indstillinger. Så det er let at finde din ideelle køreposition eller at ændre den for forskellige førere.

Mere plads til bagage

Der er bagagehylder til rådighed til den bedst mulige udnyttelse af det indvendige rum. Bagagehylderne betyder, at dine passagerer har flere opbevaringsmuligheder. LED-læselys er standard og er med til at gøre lange køreture gennem natten mere behagelige.

New Ford Transit Minibus close up on overhead luggage racks
Ford Transit Minibus close up on aircon dials

Indstil forskellige temperaturer til dig og dine passagerer

Med aircondition for og bag kan du vælge forskellige temperaturer til dig foran og dine passagerer bagved.

Ford Easy Fuel for nem optankning

Denne nyttige teknologi gør det nærmest umuligt at komme forkert brændstof i bilen, eftersom den forkerte brændstofpistol ganske enkelt ikke passer. Herudover er det et dækselfrit tankningssystem, så det er slut med at bakse med snavsede brændstof dæksler.

New Ford Transit Minibus close up on easy fuel cap
Top