Home > Van > TRANSIT MINIBUS > Udstyr > Motorer og motorkraft

En smartere måde at transportere mennesker

Den nye Transit Minibus er konstrueret til at hjælpe dig med at transportere folk på en mere effektiv måde. En række kraftige og effektive nye motorer er sat sammen med avancerede gearkasser for at give en hurtig ydeevne og reducere CO2-udledning. Der findes også en række intelligente brændstofbesparende teknologier, som hjælper med at holde brændstofpåfyldningen på et minimum.

Ford Transit Minibus engine

Avanceret ny motorteknologi

Med en række avancerede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer er den nye Transit Minibus mere kraftfuld og mere effektiv end nogensinde før. Den nye Transit Minibus fås med en raffineret motor til tunge køretøjer (HDT) for at maksimere ydeevnen. Med op til 170 HK og mulighed for både manuelt eller automatgear kan du helt sikkert finde det, der opfylder dine specifikke behov. Uanset hvilken én du vælger, opfylder alle motorer også de strenge Euro-emissionsstandarder.

Hjælper dig med at køre mere effektivt

Det innovative Ford EcoGuide-system vurderer løbende virkningen af din køreadfærd på dit brændstofforbrug. Systemet analyserer din hastighed, gearskift, bremsning plus antallet af korte og lange ture du kører. EcoGuide feeder derefter disse oplysninger tilbage til dig via et display på instrumentbrættet. Målet er at opfordre dig til at køre mere effektivt, reducere brændstofforbruget og spare udgifter.

new Ford Transit front view
Ford Transit Minibus close up on new dashboard

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når du standser ved trafiklys eller går i tomgang i en trafikkø, kan denne teknologi automatisk slukke motoren. Når du er køreklar, skal du bare træde på koblingen og sætte den i første gear, som du plejer, eller løfte foden fra bremsen i biler med automatgear, og så starter motoren igen. Auto Start-Stop er særligt effektivt ved bykørsel hvor du kan reducere brændstofforbruget med op til 10 %.

Dæk, der kan forbedre effektiviteten

Dæk med lav rullemodstand på den nye Transit Minibus er designet til at reducere den energi, der kræves for at få dækkene til at rulle. Dette betyder, at der kræves mindre energi for at bevæge sig, og brændstofforbruget reduceres i hele bilens levetid.

Ford Transit Minibus close crop on tyres and wheel
Top