Home > Van > TRANSIT MINIBUS > Udstyr > Sikkerhed

Hjælper dig og dine passagerer med at være i sikkerhed

I den nye Transit Minibus er der en række intelligente sikkerhedsteknologier og sikkerhedssystemer, som alle er designet til at beskytte dig, dine passagerer og dit køretøj. Nogle af disse funktioner hjælper med at holde dig sikker i tilfælde af et uheld, mens andre hjælper med at reducere risikoen for, at der overhovedet sker et uheld.

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger radar og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner.

Bevar kontrollen under alle vejforhold

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene for dit køretøj. Den registrerer, når et køretøj mister vejgreb, og systemet aktiverer bremserne på de enkelte hjul, så bilen stabiliseres. Med avancerede sensorer fra ABS-bremserne (Anti-lock braking system) og antispinsystemet overvåges bilens køreforhold.

Electronic Stability control technology animation

Maksimalt greb med mindst mulig indsats

Et avanceret Traction Control System eliminerer overdreven hjulspind og giver dig det bedst mulige greb, ydeevne og stabilitet, lige når du har brug for det mest. Systemet overvåger og justerer konstant den kraft, der leveres til Trnsittens individuelle hjul, hvilket sikrer maksimal kontakt og greb, når du accelererer.

Ford Transit Minibus driving in city
New Transit Minibus with trailer indicating sway control

Styr på anhængeren bag bilen

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange' og nedsætter vognens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjul.

Fører-, passager-, side- og gardinairbags

Transit Minibus fås med gardin-, fører-, passager- og sideairbags.

Ford Transit showing engaged airbags
New Transit Minibus with alarm engaged

Beskyttelse og sikring af din Transit imod tyveri

Ransit fås med alarm og dobbeltlås.

Top