Home > Van > TRANSIT MINIBUS > Udstyr > Tilbehør

En yderst holdbar konstruktion

Den nye Transit Minibus er bygget til at være behagelig, alsidig og vigtigst af alt, pålidelig. Over hele bilen er materialerne udvalgt på grund af deres holdbarhed og komfort. Mens forlængede serviceintervaller og lange garantier hjælper dig med at få mest muligt ud af din investering.

New Transit Minibus with open door

Ubesværet adgang

En ekstra bred skydedør sikrer, at passagerer og deres bagage altid nemt kan komme ind i minibussen. Og for at gøre adgangen endnu nemmere kan døren åbnes og lukkes med et tryk på en knap.Tooltip

Træd op

For at gøre adgangen så let som muligt for dine passagerer er et el-drevet sidetrin udstyret som standard.

close crop on legs stepping into Minibus
Ford Transit Minibus power socket

Praktisk stikkontakt

En 150 Watt, 230V-stik (tilbehør) er placeret mellem førersædet og passagersæderne: ideel til opladning af bærbare computere eller andet udstyr uden behov for specielle adaptere.

Gør det lettere at dreje

Venderadius på den nye Transit Minibus er blot 11,9 [RHD/13,3 for LHD] meter, hvilket gør den let at manøvrere og let at dreje.

Ford Transit Minibus turning circles
mechanic checking a car

En lang rustgaranti giver ekstra tryghed

Som mål for bilens konstruktionskvalitet følger der som standard en 12 års rustgaranti med den nye Transit Minibus.

Lavet til at holde omkostningerne nede

De robuste sidelister på karrosseriet hjælper med at beskytte din Ford Minibus mod skader ved påkørsel, og en intelligent kofanger bagpå er i flere stykker, så delene er nemme at udskifte: Det er med til at holde reparationsomkostningerne på et minimum.

mechanic fitting a wheel to a car
Ford Transit Minibus close up on mud flaps

Lidt ekstra beskyttelse

Designet til at supplere bilens udvendige design. Stænklapper bag hjælper med at beskytte maling mod små sten og vejstøv, samt reducere ophobning af mudder og snavs og holde din Transit Minibus på sit bedste langt ind i fremtiden.

Skal du bugsere en ekstra last?

Hvis dit arbejde kræver et anhængertræk, kan du specificere den som et fabriksmonteret ekstraudstyr. Og hvis du får brug for et anhængertræk, efter du har købt din bil, er det nemt at bestille et som ekstraudstyr og få den installeret professionelt af din Ford-forhandler.

Ford Transit Minibus detail of tow bar
Top