Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > RANGER

DEN NYE FORD RANGER

Bedre end nogensinde

Priser og brochurer

Hvilken farve ser du dig selv i?

At vælge en farve er nemt. At beslutte sig er det svære.

Den viste model er en Ranger Wildtrak

Byg din Ford Ranger
Ford Ranger video 360

Arbejder smartere og hårdere

Den nye Ford Ranger er specialbygget til at få arbejdet fra hånden. Og med flere teknologier end nogensinde før hjælper Europas bedst sælgende pickup dig også med at arbejde på en smartere måde. Avancerede systemer, herunder Traffic Sign Recognition, Lane Keeping Aid og parkeringssensorer, øger alle din opmærksomhed og tryghed på vejen. Samtidig hjælper Hill Start Assist, Hill Descent Control og Active Park Assist dig med at bevare kontrollen.

Bygget til robusthed. Bygget til komfort.

Avanceret teknik og materialer af højeste kvalitet leverer et indvendigt design, der er lige så robust og slidstærkt, som det er komfortabelt. For første gang er den nye Ford Ranger også tilgængelig med et indbygget FordPass Connect modem. Denne teknologi gør dig i stand til at låse bilen og låse den op via fjernbetjening, modtage trafikopdateringer i realtid, oprette forbindelse til et WiFi-hotspot, og dette gør det bedre end nogensinde før at eje en Ford.

Go hands-free with SYNC 3

Styrke, effektivitet og raffinement

Den nye Ford Ranger er designet til at arbejde hårdere og mere effektivt. Den fås med en række kraftfulde nye motorer, der er udviklet til at få det meste ud af hver eneste dråbe brændstof. Og den kraftigste 213 hk version, er blevet parret med en avanceret ny 10-trins gearkasse, der nemt tilpasser sig ændrede forhold og terræn.

Avanceret sikkerhedsteknologi

I den nye Ford Ranger er der inkluderet en række intelligente systemer til at beskytte dig, dine passagerer og andre trafikanter. Visse teknologier, såsom Pre-Collision Assist, arbejder for at reducere risikoen for, at der sker uheld. Andre, herunder airbags, hjælper med at reducere graden af trafikuheldet, hvis det skulle ske. Bilen er også udstyret med avancerede sikkerhedssystemer, hvilket giver dig ro i sindet, når du opbevarer dit værktøj eller din last.

Kvalitet du kan stole på

Når det gælder den nye Ford Ranger, taler tallene helt for sig selv. Pickuppen har en lastekapacitet på op til 1 ton og kan trække op til 3.500 kg på krogen. Den har en frihøjde på 237 mm og kører ubesværet gennem vand med en dybde på op til 800 mm.

En Platform - Din Forretning


Den nye Ford Ranger Chassis Cab er den seneste tilføjelse til Europas bedst sælgende pick-up-serie. International Pick-up Award 2020-vinderen er en ideel platform til brancher, der er afhængige af robuste, pålidelige biler. Baseret på Ranger XL giver den solide rammekonstruktion et solidt fundament til konverteringer op til 3.270 kg totalvælgt med en trækkapacitet på 3.500 kg. Og med firehjulstræk, der er standard, leverer Ranger Chassis Cab karakteristiske Ranger-off-road-muligheder.

New Ford Ranger Chassis Cab in a factory hall

En ægte pickup

Din arbejdskolleger, familie, venner…Ranger har plads til dem. Vælg mellem tre forskellige kabinetyper og to udstyrsniveauer.

Wheelbase Options
Ford Ranger Regular Cab in white
Ford Ranger Super Cab in white
Ford Ranger Super Cab in white
Ford Promotioon


Aktuelle kampagner

Klik her!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top