FORD RANGER RAPTOR

Ranger Raptor er ingen almindelig pickup. Ford Ranger Raptor bygger på Ford Rangers ikoniske robusthed kombineret med præstations-DNA fra Focus RS – og er skabt til offroad-præstationer.

En specialdesignet bi-turbo Ford 2,0-liters EcoBlue-diesel arbejder med en 10-trins automatisk gearkasse og gearskiftere ved rattet. Og udstyret med et imponerende All-Terrain Management System leverer Raptor den ultimative oplevelse, både på landevej og off-road. 

Du kan allerede nu læse om den nyeste udgave af Ford Ranger Raptor og glæd dig til den ultimative firhjulstrækker fra Ford Performance i Europa!

BYG DIN BIL

SE HVAD RANGER RAPTOR  KAN 

SE HVAD DER GØR DEN ANDERLEDES

UDFORSK DETALJERNE

 

Blue Ford Ranger Raptor driving uphill off road

FREMHÆVET UDSTYR

Ford Raptor Special Edition profile view

RANGER RAPTOR SPECIAL EDITION

Den nye Ranger Raptor Special Edition leverer samme fremragende ydeevne som Ranger Raptor med imponerende nye limited edition-designs. Det ikoniske Ford-gitter, alufælge, kofangere, buer og sportsbøjle er alle med sort finish. Yderligere slående røde detaljer både udvendigt og indvendigt, herunder røde trækkroge og sidestickers, kontrastrøde syninger på de indvendige sportssæder. Kontakt din Ford-forhandler for mere information.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide