Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > RANGER RAPTOR

DEN HELT NYE FORD RANGER RAPTOR

Dette er ingen almindelig pickup. Det er en super-pickup.

Den helt nye Ranger Raptor er skabt til offroad-præstationer. Dette er et køretøj, som er konstrueret fra bunden til at dominere ethvert miljø. Og den er som ingen anden.

Priser og brochurer

 

Hvilken farve ser du dig selv i?

At vælge en farve er nemt. At Beslutte sig er det svære.

Den viste model er en Ranger Raptor

Byg din Ford Ranger Raptor
Ranger Raptor video 360
Ranger Raptor video 360

Designet til at erobre

I det øjeblik du sidder i Raptorens skræddersyede sæder, står det klart, at der ikke er tale om nogen almindelig pickup. En række avancerede teknologier og intelligente systemer giver en køreoplevelse som ingen anden. Og ved at trykke på en knap kan du aktivere det stærke, nye Terrain Management System. Der er seks forskellige tilstande, hvor alle optimerer køretøjets frygtindgydende evner til et bestemt terræn: Normal-tilstand til normal kørsel; Sport-tilstand til hurtig kørsel; Grass, Gravel and Snow-tilstand til kørsel i græs, grus og sne; Mud and Sand-tilstand til kørsel i mudder og sand; Rock-tilstand til kørsel i bjerge og klipper. Vælg den unikke Baja-tilstand for en vild terræn-oplevelse.

Indtag verden på behagelig vis

Udenpå er ethvert eneste aspekt af den helt nye Ford Ranger Raptor konstrueret til at maksimere kapacitet, slidstyrke og offroad-ydeevne. Indeni sørger avancerede teknologier for, at du er behageligt tilpas og tilsluttet, uanset hvor du tager hen. For eksempel giver et indbygget FordPass Connect-modem dig mulighed for både at låse og låse Raptoren op via fjernbetjening. Når du skifter hårdt terræn ud med velholdt asfalt, kan du undgå forsinkelser med trafikopdateringer i realtid, der sendes direkte til din bils navigationssystem. Og hvis du har signal i naturen, kan du tilslutte op til ti enheder til et wi-fi-hotspotwi-fi raptor.

Ranger Raptor interior double cab

Udviklet med høj ydeevne

Den helt nye Ford Ranger Raptor kombinerer terrænkapacitet med Fords Performance-DNA, der kører gennem GT-superbilen og Focus RS. En specialdesignet og præcisionskonstrueret bi-turbo-version af Ford 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor er blevet parret med en ny 10-trins automatisk gearkasse og gearskiftere ved rattet. Resultatet: en uovertruffen køreoplevelse. Og specialbyggede offroad-dæk hjælper dig med at have fuld kontrol over alle terræner; lige fra tårnhøje sandklitter og tykt mudder til hurtige flodkrydsninger og stejle bjergveje.

Avanceret sikkerhedsteknologi

Uanset om du kører på motorvej eller gennem vandløb, er Raptor fyldt med avancerede sikkerhedssystemer, der er designet til at holde dig og dine passagerer sikre. Avanceret Roll Stability Control og elektronisk stabilitetsstyring hjælper med at have et bedre vejgreb i alle forhold. Pre-Collision Assist og Autonomy Emergency Braking arbejder aktivt for at reducere risikoen for et uheld.

Blue Ford Ranger driving on forest road

Konstrueret til al slags terræn

Den helt nye Ford Ranger Raptor er specialdesignet, så du nemt kan klare verdens mest udfordrende terræn. Et unikt lavlegeret stålchassis med høj styrke er blevet smedet for at imødekomme kravene fra de mest ekstreme terrænmiljøer. En frihøjde på 281 mm kombineres med muligheden for også at køre gennem 850 mm vand. Faktisk er alle funktioner designet til at sikre, at den nye Raptor leverer en terrænkøreoplevelse som ingen anden.

International Pick-Up Award vinder 2020

Vi vil nødigt prale. Men med den perfekte kombination af styrke, smarte teknologier og enestående komfort kommer det ikke bag på os, at den nye Ford Ranger er vinderen af International Pick-Up Award 2020.

Ranger overgår konkurrenterne med udmærkelser i flere kategorier, herunder drivlinje, ladstørrelse, sikkerhed samt højt komfortniveau for både fører og passagerer – egenskaber, der alle bidrager til, at den stadig er Europas mest solgte pickup.

IPUA 2020 International Pick Up of the year Award
Ford Promotions

Aktuelle kampagner

Klik her!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Når vores hverdag gradvist vender tilbage til normal, vil sikkerhed stadig være vores prioritet.

COVID-19 support Kontakt os

Top