RANGER RAPTOR UDSTYR

Ford Ranger er spækket med teknologier og funktioner designet til at forbedre kapaciteten og bidrager til at være mere effektiv. FordPass Connect-modemet kan parres med FordPass Pro-appen på din telefon. Dette åbner op for en række funktioner, herunder Vehicle Health Alerts, der hjælper dig med at holde styr på vedligeholdelsen af bilen. Avancerede systemer, herunder trafikskilte-genkendelse, Lane Keeping Aid og parkeringssensorer hjælper dig med at komme sikkert frem.

Ford Ranger Raptor parked in the middle of mountains

TILBEHØR

 

Ford Ranger Raptor with ladder frame chassis close up

EN OFF-ROAD KRIGER

Det unikke Ranger Raptor-chassis er redesignet og forstærket med High Strength Low Alloy (HSLA) stål for at imødekomme de hårde krav til off-road-kørsel. Ranger Raptor-chassiset er testet grundigt i nogle af verdens hårdeste miljøer og leverer maksimal styrke og høj ydeevne.

Ford Ranger Raptor driving past forest

MOTORER OG GEARKASSER

FORD ECOBLUE-DIESELMOTORER

Den banebrydende 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor i den helt nye Ranger Raptor er konstrueret til mere kraft og lavere udledning. Motoren yder 213 HK og et moment på 500 Nm og sætter en ny standard for offroad-præstationer.

PADDLE SHIFTERS

Magnesiumgearskift giver hurtige, problemfri gearskift nemt og bekvemt. Og da de er monteret bag rattet, kan der skiftes gear mere effektivt og uden at fjerne hænderne fra rattet, uanset hvor du kører.

Ford Ranger interior with steering wheel and close up on Paddle shifters
Ford Ranger Raptor interior with close up on 10-speed automatic transmission

ET SOFISTIKERET 10-TRINS AUTOMATGEAR

Med et avanceret nyt 10-trins automatgear leverer den nye Ranger en kvik acceleration samt en fremragende brændstofeffektivitet. Den bruger adaptiv skiftplanlægning i realtid, hvilket gør det muligt for gearkassen ubesværet, at tilpasse sig skiftende forhold. Så uanset om du kører på motorvejen eller i svært off-road terræn, vil du altid være i det rigtige gear på det rigtige tidspunkt.

AdBlue® Fluid icon

REDUCERET EMISSIONER

Uanset hvilken motor du vælger, opfylder de alle Euro 6.2’s strenge emissionsstandarder. Disse standarder er designet til at forbedre luftkvaliteten og reducere udstødningsemissioner.

Blue Ford Ranger Raptor driving through a countryside, front three quarter view

FØRERASSISTANCE

Ford Ranger Raptor terrain management system close up

TERRAIN MANAGEMENT SYSTEM

Når du kører off-road, kræver ethvert terræn en forskellig tilgang. For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af Raptorens funktioner giver et Terrain Management System dig mulighed for gennemgribende at justere bilens acceleration, trækkraftstyring, styrefølsomhed, gearskifteadfærd med mere. Vælg mellem seks forskellige tilstande for at maksimere ydeevnen under alle forhold: Normal-tilstand til normal kørsel; Sport-tilstand til hurtig kørsel; Grass, Gravel and Snow-tilstand til kørsel i græs, grus og sne; Mud and Sand-tilstand til kørsel i mudder og sand; Rock-tilstand til kørsel i bjerge og klipper; Baja-tilstand til uovertruffen terrænkørsel.

FOX AFFJEDRING

Som standard kommer Ford Ranger Raptor kommer med den legendariske FOX Racing affjedring. Denne præstationsjusterede affjedring er lavet til at absorbere hårde stød.

Ford Ranger Raptor showing close up of FOX suspension
Ford Ranger Raptor Electronic Shift-On-The-Fly

HÅNDTÉR ETHVERT TERRÆN

For at du kan føle dig mere tryg under alle kørselsforhold og i alle miljøer giver den nye Ford Ranger dig mulighed for at skifte mellem fire- og tohjulstræk-systemer undervejs. Så når du kører afslappet på jævne veje, kan du holde bilen i tohjulstræk. Men så snart du ønsker at køre off-road eller vejforholdene forværres, kan du nemt skifte til firehjulstræk.

Ford Ranger Raptor close up of all-terrain tyres

TERRÆN DÆK

Ranger Raptor kommer med 17” terrængående dæk som standard og kan prale af et groft slidbanemønster og hårdere sidevægge for at bevare ydeevnen under alle forhold.

Ranger Raptor interior

TILSLUTNING OG INFOTAINMENT

Hand with mobile phone with FordPass App open

OPDAG DIN VAREVOGNS SMARTE SIDE

I og med at erhvervslivet er blevet mere intelligent og forbundet, er vores køretøjer også blevet det. Transit Custom leveres nu med FordPass Connect, så du kan oprette forbindelse til FordPass Pro-appen. Appen er et værdifuldt værktøj at have i lommen, den gør det muligt for dig at fjernstyre din varevogn og vil løbende lære mere om dig, dit arbejde og dine omgivelser ved hver opdatering. Så mens du planlægger for fremtiden, støtter FordPass Pro dig. Med fokus på sikkerhed, produktivitet og bilens tilstand.

Læs mere her

HÅNDFRI KONTROL MED SYNC 3

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme og kan endda læse dine tekstbeskeder op for dig. Du kan også bruge en touchscreen i farver med knibe- og strygebevægelser for en endnu mere intuitiv navigation. Teknologien opretter også forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto, og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne app'er på din smartphone. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten".

Ford Ranger Raptor with close up on Ford SYNC 3 with Voice Control and Touchscreen
Ford Ranger Raptor close up integrated SatNav system

INTEGRERET NAVIGATION

Wildtrak leveres med et fuldt integreret navigationssystem med 8" touch screen og dansk tale. Det reagerer på de aktuelle trafikforhold for at give dig en mere præcist beregnet ankomsttid og rejseoplysninger.

Ranger Raptor interior view

INTELLIGENT

Ford Ranger Raptor showing ope easy lift tailgate

NEMMERE AF- OG PÅLÆSNING

Raptor er udstyret med en Easy Lift-bagklap. Det smarte design gør bagklappen på din pickup betydeligt lettere og giver dig mulighed for at åbne og lukke den med lethed.

Ranger Raptor parked on terrain field

SIKKERHED

Ford Ranger off road in desert

MAKSIMALT VEJGREB MED MINIMAL ENERGI

Et avanceret antispinsystem (Traction Control System – TCS) forhindrer hjulspin og giver det bedst mulige vejgreb, præstation og stabilitet, når du har allermest brug for det. Systemet overvåger konstant kraften på hjulene enkeltvis og justerer den for at sikre bilen maksimal kontakt med underlaget og vejgreb ved acceleration.

Blue Ford Ranger Raptor parked, profile view

TYVERISIKRING

Ford Ranger Raptor with circles around indicating alarm

BESKYTTELSE OG SIKRING AF DIN RANGER IMOD TYVERI

Alarmen Thatcham Category 1 er et avanceret system, som automatisk aktiveres, når du låser bilen med dobbeltlås, og det udløser en alarm ved indbrud i bilen, hvis køretøjet løftes, eller hvis sensorerne registrerer bevægelser inde i bilen. Teknologien er også designet til at hjælpe med at forebygge utilsigtet bugsering af bilen. Og du kan vælge, om du vil overvåge dørene, kølerhjelmen og bagagerummet ved at aktivere systemet på forskellige måder.

SECURIALERT

En øget sikkerhed til din Raptors alarmsystem. SecuriAlert giver dig besked, hvis den opdager, at nogen forsøger at få adgang til dit køretøj, selv med en stjålet eller kopieret nøgle.

Ranger Raptor parked on the mountain road

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide