Home > Van > RANGER RAPTOR > Udstyr > Førerassistance

Designet til at erobre

I det øjeblik du sidder i Raptorens skræddersyede sæder, står det klart, at der ikke er tale om nogen almindelig pickup. En række avancerede teknologier og intelligente systemer giver en køreoplevelse som ingen anden. Og ved at trykke på en knap kan du aktivere det stærke, nye Terrain Management System. Der er seks forskellige tilstande, hvor alle optimerer køretøjets frygtindgydende evner til et bestemt terræn: Normal-tilstand til normal kørsel; Sport-tilstand til hurtig kørsel; Grass, Gravel and Snow-tilstand til kørsel i græs, grus og sne; Mud and Sand-tilstand til kørsel i mudder og sand; Rock-tilstand til kørsel i bjerge og klipper. Vælg den unikke Baja-tilstand for en vild terræn-oplevelse.

Ford Ranger Raptor terrain management system close up

Skræddersyet ydeevne

Når du kører off-road, kræver ethvert terræn en forskellig tilgang. For at hjælpe dig med at få mest muligt ud af Raptorens funktioner giver et Terrain Management System dig mulighed for gennemgribende at justere bilens acceleration, trækkraftstyring, styrefølsomhed, gearskifteadfærd med mere. Vælg mellem seks forskellige tilstande for at maksimere ydeevnen under alle forhold: Normal-tilstand til normal kørsel; Sport-tilstand til hurtig kørsel; Grass, Gravel and Snow-tilstand til kørsel i græs, grus og sne; Mud and Sand-tilstand til kørsel i mudder og sand; Rock-tilstand til kørsel i bjerge og klipper; Baja-tilstand til uovertruffen terrænkørsel.

Affjedring bygget til fart

Den helt nye Ford Ranger Raptor leveres med den legendariske FOX Racing Suspension som standard. Denne performance-tunede affjedring er udformet til at reducere store påvirkninger og udjævner stød med lethed.

Ford Ranger Raptor showing close up of FOX suspension
Ford Ranger Raptor Electronic Shift-On-The-Fly

Håndtér ethvert terræn

Den helt nye Ford Ranger Raptor giver dig mulighed for at skifte undervejs mellem 4x2, 4x4 høj og 4x4 lav, så du trygt kan køre i alle forhold og miljøer. Så når du kører komfortabelt på tørre veje, kan du holde bilen i en mere brændstofeffektiv 4x2. Men så snart du ønsker at køre off-road eller vejforholdene forværres, kan du nemt skifte til firhjulstræk for mere vejgreb og bedre kontrol.

Vælg din egen hastighedsgrænse, og Raptor overholder den

Fartbegrænseren er integreret i fartpiloten, og du kan indstille din ønskede, maksimale hastighed. Bilen holder sig inden for den pågældende hastighed, og du kan holde øjnene på vejen i stedet. Ønsker du at køre hurtigere eller langsommere, trykker du blot på speederen eller bremsen for at tilsidesætte systemet.

Ford Ranger Raptor front LED headlights close up

De automatiske forlygter tænder efter behov

Den nye Ford Ranger Raptor har kraftfulde Xenon-forlygter, der registrerer ændringer i lysforholdene. Dette får forlygterne til at tænde automatisk, hvilket gør kørslen nemmere og mere sikker.

Hjælper dig med at overholde fartgrænsen

Intelligent fartbegrænser er designet til at hjælpe dig med at overholde fartgrænserne, så du kan koncentrere dig om kørslen. Først registrerer systemet til genkendelse af trafikskilte automatisk den aktuelle fartgrænse. Hvis den er aktiveret, justerer systemet din maksimale hastighedsindstilling til netop den grænseIntelligent speed assist.

Gold Ford Ranger Raptor driving on bridge
Ford Ranger Raptor in front of traffic sign

Ser de vejskilte, som du muligvis overser

Traffic Sign Recognition genkender vejskiltene, uanset om de er i vejsiden eller over vejen, permanente eller midlertidige. Ikoner for hastighedsgrænser og overhaling forbudt vises på instrumentklyngen og advarer dig om ændrede begrænsninger.

FORD SYNC automatisk nødopkald

Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses, eller hvor brændstofpumpen deaktiveres, kan Ford SYNC med nødhjælp automatisk ringe via en Bluetooth®-mobiltelefon direkte til alarmcentralen. Du kan vælge at stoppe opkaldet eller at tale med alarmcentralen, hvis du har brug for det. Systemet er designet til at give afgørende oplysninger, såsom dine GPS-koordinater, selv hvis du er bevidstløs.

SYNC emergency assistance logo
Top