Home > Van > RANGER RAPTOR > Udstyr > Intelligent

Indtag verden på behagelig vis

Udenpå er ethvert eneste aspekt af den helt nye Ford Ranger Raptor konstrueret til at maksimere kapacitet, slidstyrke og offroad-ydeevne. Indeni sørger avancerede teknologier for, at du er behageligt tilpas og tilsluttet, uanset hvor du tager hen. For eksempel giver et indbygget FordPass Connect-modem dig mulighed for både at låse og låse Raptoren op via fjernbetjening. Når du skifter hårdt terræn ud med velholdt asfalt, kan du undgå forsinkelser med trafikopdateringer i realtid, der sendes direkte til din bils navigationssystem. Og hvis du har signal i naturen, kan du tilslutte op til ti enheder til et wi-fi-hotspot.

Ford Ranger Raptor with SYNC 3 and FordPass Connect

Din nøgle til en mere forbundet verden

For første gang nogensinde er den helt nye Ranger Raptor tilgængelig med et FordPass Connect-modemFordpass connect modem Raptor. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G Wi-FiWi-fi hotspot Raptor til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtid leveret direkte til din bils navigationssystem.

Download FordPass-appen for at få adgang til endnu flere funktioner

FordPass Connect bliver endnu mere kraftfuld, når den er parret med din smartphone via FordPass-appen. Når den er forbundet, kan du drage fordel af et væld af innovative, nye funktioner. Du kan f.eks. bruge din telefon til at lokalisere din bil, låse den og låse den op. Du kan overvåge bilens brændstofniveau og kilometerstand og få helbredsadvarsler direkte til din telefon.

Hand with mobile phone with FordPass App open
Ford Ranger Raptor with close up on Ford SYNC 3 with Voice Control and Touchscreen

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme og kan endda læse dine tekstbeskeder op for dig. Du kan også bruge en touchscreen i farver med knibe- og strygebevægelser for en endnu mere intuitiv navigation. Teknologien opretter også forbindelse til Apple CarPlay, og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne app'er på din smartphone. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten."

Nemmere af- og pålæsning

Raptor er udstyret med en Easy Lift-bagklap. Det smarte design gør bagklappen på din pickup betydeligt lettere og giver dig mulighed for at åbne og lukke den med lethed.

Ford Ranger Raptor showing ope easy lift tailgate
Ford Ranger Raptor close up of power start button

Start dit køretøj med et tryk på en knap

Den helt nye Ranger Raptor opfanger automatisk, at dens egen unikke fjernbetjeningsnøgle er til stede, selv hvis den ligger i din lomme eller taske. Så tryk blot på Ford-startknappen, og motoren starter straks.

Integreret navigation

Raptor leveres med et fuldt integreret navigationssystem med 8" touch screen og dansk tale samt DAB+ radio. Det reagerer på de aktuelle trafikforhold for at give dig en mere præcist beregnet ankomsttid og rejseoplysninger.

Ford Ranger Raptor close up integrated SatNav system
Ford Ranger Raptor showing fogged-up screen

Rengør hurtigt forruden med Quickclear

Denne smarte funktion er udviklet, så du kan komme hurtigere af sted, når der er frost i luften. Med et enkelt tryk på en knap kan supertynde filamenter opvarmes til ekstremt høj temperatur for af afise og afdugge forruden samt hjælpe med at tø vinduesviskerne op. 

Sidespejle med foldefunktion

For at undgå skader, folder de eldrevne sidespejle sig ind, når du har parkeret. På den måde beskyttes også de smarte, indbyggede blinklys.

Ford Ranger Raptor showing power foldable door mirrors
Ford Ranger Raptor detail of easy fuel system with a capless system

Sikker optankning med Ford Easy-Fuel

Denne nyttige teknologi gør det nærmest umuligt at komme forkert brændstof i bilen, eftersom den forkerte tankstuds ganske enkelt ikke passer i bilen. Herudover er det et dækselfrit tankningssystem, og det er slut med at bakse med snavsede benzindæksler.

Vinduesviskere, som automatisk tilpasser sig i forhold til regnen

Vinduesviskere med regnsensorer aktiveres, når de registrerer fugtighed på forruden, hvorefter de tilpasser hastigheden, så de klarer alt det, vejret måtte byde på. Der kan tilmed vælges mellem adskillige følsomhedsniveauer, som bestemmer, hvor meget fugtighed der skal være, før vinduesviskerne aktiveres.

Ford Ranger Raptor detail of wipers
Ford Ranger Raptor detail of Dual-zone Electronic Automatic Temperature Control

Indstil den ideelle temperatur til dig og dine passagerer

Med det automatiske klimaanlæg med to zoner (Dual Zone Electronic Automatic Temperature Control (DEATC)) kan du vælge din og dine passagerers foretrukne temperatur, og systemet holder den stabil via det avancerede klimaanlæg.

Top