Home > Van > RANGER RAPTOR > Udstyr > Motorer og motorkraft

Konstrueret med høj ydeevne

Den helt nye Ford Ranger Raptor kombinerer terrænkapacitet med Fords Performance-DNA, der kører gennem GT-superbilen og Focus RS. En specialdesignet og præcisionskonstrueret bi-turbo-version af Ford 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor er blevet parret med en ny 10-trins automatisk gearkasse. Resultatet: en uovertruffen køreoplevelse. Og specialbyggede offroad-dæk hjælper dig med at have fuld kontrol over alle terræner; lige fra tårnhøje sandklitter og tykt mudder til hurtige flodkrydsninger og stejle bjergveje.

Avanceret ny motorteknologi

Den banebrydende 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor i den helt nye Ranger Raptor er konstrueret til mere kraft og lavere udledning. Motoren yder 213 HK og et moment på 500 Nm og sætter en ny standard for offroad-præstationer.

Nedsat CO2-udledning

Motoren i Raptoren er konstrueret til at overholde de strenge Euro 6,2-udledningsstandarder. Disse standarder har til formål at reducere udstødningsemissionerne.

AdBlue® Fluid icon
Ford Ranger Raptor interior with close up on 10-speed automatic transmission

Et sofistikeret 10-trins automatgear

Med et avanceret nyt 10-trins automatgear leverer Raptor en belønnende acceleration samt en overraskende brændstofeffektivitet. Den bruger også adaptiv skiftplanlægning i realtid, hvilket gør det muligt for gearkassen at tilpasse sig skiftende forhold ubesværet. Så uanset om du kører på motorvejen eller klarer svært off-road terræn, vil du altid være i det rigtige gear på det rigtige tidspunkt.

Skift gear lynhurtigt

Magnesiumgearskift giver hurtige, problemfri gearskift nemt og bekvemt. Og da de er monteret bag rattet, kan der skiftes gear mere effektivt og uden at fjerne hænderne fra rattet, uanset hvor du kører.

Ford Ranger interior with steering wheel and close up on Paddle shifters
Ford Ranger Raptor close up of all-terrain tyres

Dæk til al slags terræn

17” terræn dæk til alle slags underlag leveres som standard med hårdere sidevægge end standard fabriksdæk.

Væsentlige turoplysninger

Den indbyggede tripcomputer giver dig nyttige oplysninger om kørt strækning, brændstofforbrug, hastighed og temperaturen uden for bilen. Der er også oplysninger om "afstand til tom": cirka hvor langt du kan køre på det brændstof, der er tilbage i tanken. Det er særlig nyttigt på langfart, eller hvis du ved, at du skal køre et afsides sted.

Ford Ranger Raptor close up of dash board with trip computer
Top