Home > Van > RANGER RAPTOR > Udstyr > Sikkerhed

Avanceret sikkerhedsteknologi

Uanset om du kører på motorvej eller gennem vandløb, er Raptor fyldt med avancerede sikkerhedssystemer, der er designet til at holde dig og dine passagerer sikre. Avanceret Roll Stability Control og elektronisk stabilitetsstyring hjælper med at have et bedre vejgreb i alle forhold. Pre-Collision Assist og Autonomy Emergency Braking arbejder aktivt for at reducere risikoen for et uheld.

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger RADAR og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner.

Maksimalt vejgreb med minimal energi

Et avanceret antispinsystem (Traction Control System – TCS) forhindrer hjulspin og giver det bedst mulige vejgreb, præstation og stabilitet, når du har allermest brug for det. Systemet overvåger konstant kraften på hjulene enkeltvis og justerer den for at sikre bilen maksimal kontakt med underlaget og vejgreb ved acceleration.

Ford Ranger off road in desert
Ford Ranger Raptor with scuba diving bottles in the bed

Betjeningsfunktioner, der er tilpasset dit læs

Load Adaptive Control (LAC) justerer det elektroniske stabilitetsprogram i henhold til den samlede vægt, som din Raptor er læsset med. Det sikrer dig kontrol over bilen og stabil kørsel, uanset om bilen er tom eller fyldt op med passagerer.

Styr på anhængeren bag bilen

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange' og nedsætter vognens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjul.

Ford Ranger driving next to lake and towing boat
Ford Ranger Raptor on racer track

Kontinuerlig beskyttelse mod at vælte

Fords unikke elektroniske stabilitetsstyring hjælper Roll Stability Control-systemet med at holde dækkene på jorden, specielt under forhold med højt tyngdepunkt, og når man kører i et off-camber-sving.

Top