Home > Van > RANGER RAPTOR > Udstyr > Tilbehør

Konstrueret til al slags terræn

Den helt nye Ford Ranger Raptor er specialudviklet, så du nemt kan klare verdens mest udfordrende terræn. Et unikt lavlegeret stålchassis med høj styrke er blevet udviklet for at imødekomme kravene fra de mest ekstreme terrænmiljøer. En frihøjde på 281 mm kombineres med muligheden for også at køre gennem 850 mm vand. Faktisk er alle funktioner designet til at sikre, at den nye Raptor leverer en terrænkøreoplevelse som ingen anden.

Ford Ranger Raptor with ladder frame chassis close up

En offroad-kriger

Det unikke Ranger Raptor stigerammechassis blev ombygget og styrket med High Strength Low Alloy (HSLA) stål for at imødekomme de høje krav til kørsel i terrænet. Ford Ranger Raptor-chassiset er testet grundigt i nogle af verdens barskeste miljøer og leverer maksimal robusthed og høj ydeevne.

Står ret

Terrænforhindringer er ikke forhindringer for Raptor. Et forhøjet design giver 281 mm mellem pickuppen og alt, hvad der kommer i vejen for dig. 

Ford Ranger Raptor parked in the middle of mountains
Ford Ranger Raptor towing a boat

Imponerende trækkapacitet

Raptoren gør dig ikke bare i stand til at tage de sværeste off-road udfordringer med lethed. Du kan også fragte og trække de største, mest uhåndterlige læs.

Vader direkte ud i det

Raptor kører hen, hvor andre biler frygter at begive sig hen. Med en vadedybde på 850 mm vil den faktisk bevise sit værd på tør grund og gennem vand.

Ford Ranger Raptor wading through deep water
Ford Ranger Ranger close up on sports bar

Beder om opmærksomhed

Sportsbøjle på den helt nye Ford Ranger Raptor skaber en atletisk profil, der kræver et ekstra blik. Og med en indbygget lampe giver den dig også adgang til ladet om natten.

Robuste surrekroge

Disse DIN-kompatible fastspændingspunkter sikrer, at det du har bag i din Raptor, opbevares sikkert.

Ford Ranger Raptor with open top showing tie down points
Ford Ranger Raptor showing lockable pickup box

Alsidig og aflåseligt lad

Ladet på den helt nye Ford Ranger Raptor har plads til en standard europalle, det værktøj, dit arbejde kræver, eller udstyret til en campingweekend. Du har flere muligheder for at sikre din last, og alt fastspændingsudstyr overholder DIN-normerne: robuste fastspændingskroge, integrerede surreskinner. Bagklappen kan låses og oplåses manuelt som ekstra sikkerhed for dig og lasten.

Strøm, når du har brug for det

Spidsfindige ekstra detaljer giver også nyttig understøttelse af din forretning, såsom et 230 volts strømstik i kabinen, som er uvurderligt, når du skal oplade din telefon, tablet-pc eller opladelige værktøj på farten.

Ford Ranger Raptor interior with 240V power socket close up
Top