DEN NYE FORD RANGER STORMTRAK

Vi præsenterer en ny iøjnefaldende premium pickup. Med sit kraftfulde udseende og imponerende udtryk lever den nye Ford Ranger Stormtrak op til sin Wildtrak-arv – og lidt til. 

Eksklusiv Rapid Red karosserifarve, sorte fælge og styling samt Stormtrak-emblemer gør et dramatisk indtryk. Mens den avancerede 213 hk Bi-Turbo-dieselmotor med 10-trins automatgear minder dig om, at denne pickup er et ægte terrængående køretøj. Lige så kompetent og komfortabel på byens gader og landeveje, som den er i dybe spor og på stier. 

SE HVAD DER GØR DEN UNIK

SE HVAD RANGER STORMTRAK KAN

Ranger Stormtrak

VÆLG DIN MODEL

FREMHÆVET UDSTYR

Ford Ranger Stormtrak side view

MED EN RÅSTYRKE, MAN KAN STOLE PÅ

Stormtrak er bygget til at gøre et indtryk, og den lever op til Wildtrak-rødderne og skaber opmærksomhed, mens den ubesværet kører hen, hvor end vejen fører dig. Markante 18" sorte alufælge med terrængående dæk sætter tonen: Kraftfuldt udseende med praktiske funktioner. Uanset om du vælger Frozen White, Lightening Blue eller den unikke Rapid Red lakfarve, vil de sorte udvendige designelementer med røde detaljer komplementere perfekt. Den nye Ranger Stormtrak fås i karrosserimodellerne Double Cab og Rap Cab med ladrulledækkenTooltip, der dækker alt.

STORMENS ØJE

Uanset hvad der sker udenfor, er alt roligt, komfortabelt og ubesværet under kontrol inde i Stormtrak. Med de mange premium designelementer føler du dig helt hjemme. Kvalitetssæder i dellæder med racerrøde syninger, oplyste indstigningslister og unikke Stormtrak emblemer sørger for et skarpt look. Fra førerpladsen er der et væld af teknologier inden for rækkevidde med touch screen i farver, navigation, Traffic Sign Recognition og parkeringssensorer samt bakkamera. FordPass Connect modem arbejder roligt i baggrunden og holder dig forbundet med verden udenforTooltip.

Ranger Stormtrak interior dashboard view

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide