RANGER UDSTYR

Ford Ranger er spækket med teknologier og funktioner designet til at forbedre kapaciteten og bidrager til at være mere effektiv. FordPass Connect-modemet kan parres med FordPass Pro-appen på din telefon. Dette åbner op for en række funktioner, herunder Vehicle Health Alerts, der hjælper dig med at holde styr på vedligeholdelsen af bilen. Avancerede systemer, herunder trafikskilte-genkendelse, Lane Keeping Aid og parkeringssensorer hjælper dig med at komme sikkert frem.

Silver Ford Ranger Wildtrak truck bed open parked near solar panels

TILBEHØR

 

Ford Ranger with mountain backdrop

HÅNDTÉR ETHVERT TERRÆN

For at du kan føle dig mere tryg under alle kørselsforhold og i alle miljøer giver den nye Ford Ranger dig mulighed for at skifte mellem fire- og tohjulstræk-systemer undervejs. Så når du kører afslappet på jævne veje, kan du holde bilen i tohjulstræk. Men så snart du ønsker at køre off-road eller vejforholdene forværres, kan du nemt skifte til firehjulstræk.

Ford Ranger transmission close up
Ford Ranger towing speedboat

IMPONERENDE TRÆKKAPACITET

Med en nyttelast på over 1 ton og en trækkapacitet på 3.500 kg kan du tage imod de største opgaver og udfordringer og samtidig fragte og trække de største, mest uhåndterlige læs.

Ford Ranger in water towing boat

VADER DIREKTE UD I DET

Ford Ranger kører, hvor andre biler frygter at begive sig ud. Med en vadedybde på 800 mm vil den bevise sit værd på tør grund og gennem vand.

Ford Ranger on a grassy field near a forest

BYGGET TIL UDFORDRENDE TERRÆN

Ford Ranger kommer til sin ret på ujævnt terræn. Den har en frihøjde på 23 cm sammen med en tilkørselsvinkel på 27,9 grader, en rampevinkel på 22,7 grader og en frakørselsvinkel på 25,2 grader. Tal, der betyder, at den nemt kan klare de fleste terræn-forhindringer og klatre op ad stejle bakker, uden problemer. Det er en 4x4 pick-up designet til kørsel i barskt terræn i forbindelse med arbejdet eller i fritiden.

Ford Ranger side view

STÅR RET

Med en frihøjde på 237 mm er den nye Ford Ranger designet til at klare de barskeste terrænforhold med lethed.

Ford Ranger Thunder with open back door

SKRÆDDERSY DIN RANGER TIL ENHVER UDFORDRING

Du kan vælge mellem en lang række tilbehør til din Ranger. For at beskytte ladet mod støv og skader, har du mulighed for at at beskytte din last ved at tilføje et hårdt eller blødt rulledækken. På Wildtrak har du mulighed for et elektrisk rulledækken, som du kan betjene fra instrumentpanelet. Ekstraudstyr til din Ranger? Find det hele her.

Udforsk udstyr

Orange Ford Ranger Wildtrak driving through a forest, front three quarter view

MOTORER OG GEARKASSER

Ford Ranger diesel engine

AVANCERET NY MOTORTEKNOLOGI

Med en række 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer af næste generation er den nye Ranger mere kraftfuld, mere effektiv og har lavere udledning end nogensinde før. Med tre motorydelser til rådighed, fra 130 til 213 HK og et moment på op til 500 Nm, kan du helt sikkert finde én, der passer til dig.

ET SOFISTIKERET 10-TRINS AUTOMATGEAR

Med et avanceret nyt 10-trins automatgear leverer den nye Ranger en kvik acceleration samt en fremragende brændstofeffektivitet. Den bruger adaptiv skiftplanlægning i realtid, hvilket gør det muligt for gearkassen ubesværet, at tilpasse sig skiftende forhold. Så uanset om du kører på motorvejen eller i svært off-road terræn, vil du altid være i det rigtige gear på det rigtige tidspunkt.

Ford Ranger 10-speed automatic transmission close up
Ford Ranger 6 speed manual transmission close up

ET 6-TRINS MANUELT GEAR

Det 6-trins manuelle gear i Ranger er blevet optimeret til at gøre gearvalget lettere, mere præcist og mere støjsvagt. Det er særligt udviklet til at forbedre køreteknologien og også reducere brændstofforbruget, og det hjælper med til at gøre din køretur mere afslappet, samtidig med at det reducerer, hvor ofte du skal tanke op.

Ford Ranger Auto start stop graphic

BRUG MINDRE BRÆNDSTOF MED AUTO START-STOP

Når du standser ved trafiklys eller går i tomgang i en trafikkø, kan denne teknologi automatisk slukke motoren. Når du er køreklar, skal du bare træde på koblingen og sætte den i første gear, som du plejer, eller frigøre bremsen i biler med automatgear, og så starter systemet igen. Auto Start-Stop kan reducere brændstofforbruget med op til 10 % ved bykørsel.

Ford Ranger blue emissions logo

REDUCERET EMISSIONER

Uanset hvilken motor du vælger, opfylder de alle Euro 6.2’s strenge emissionsstandarder. Disse standarder er designet til at forbedre luftkvaliteten og reducere udstødningsemissioner.

Ford Ranger MS-RT interior

TILSLUTNING

Ford Ranger interior view

VEJEN TIL EN MERE FORBUNDET VERDEN

Efterhånden som verden bliver smartere og mere forbundet, gør det samme sig gældende i måden vi driver vores virksomheder på. Det er derfor, vi skaber en flåde af fuldt forbundne erhvervskøretøjer, alle designet til at gøre det nemmere end nogensinde at administrere din virksomhed. Få parret op til fem forbundne køretøjer med FordPass Pro-appen for at få adgang til en række kraftfulde funktioner og frigør dine køretøjers forretningspotentiale.

ÅBN OP FOR ENDNU FLERE FUNKTIONER

FordPass Pro er specialbygget til at forbedre sikkerheden, produktiviteten og tilstanden for dine erhvervskøretøjer. Få parret appen med op til fem forbundne køretøjer for at placere alle dine køretøjsadministrationsværktøjer ét sted. Se placering og sundhedsstatus for dine køretøjer på et kort; modtag Vehicle Health Alerts for at hjælpe med at maksimere oppetiden og aktivere SecuriAlert for at modtage en advarsel, når der er uautoriseret brug af din Ranger. Har bilen automatgear, kan du kan endda starte motoren på forhånd for at sikre, at den er varmet op og klar, når du er... Så mens du lægger planer for, hvad der venter forude, har FordPass Pro din ryg.

Construction worker holding a phone
Dashboard with SYNC 3

HÅNDFRI KONTROL MED SYNC 3

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme og kan endda læse dine tekstbeskeder op for dig. Du kan også bruge en touchscreen i farver med knibe- og strygebevægelser for en endnu mere intuitiv navigation. Teknologien opretter også forbindelse til Apple CarPlay og Android Auto, og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne app'er på din smartphone. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten."

Ford Ranger Stormtrak driving through a countryside on bendy road, side view

FØRERASSISTANCE 

STRESSFRI PARKERING OG UDKØRSEL

Med aktiv parkeringshjælp kan du parkere på parkeringspladser. Du aktiverer teknologien ved at trykke på en knap, og mens du kører, finder sensorerne en parkeringsplads, der er stor nok. Det styrer automatisk for dig, når du parkerer, og du skal bare betjene speeder, gear og bremse (ved at følge en enkel vejledning på skærmen med tilhørende lydsignaler).

EKSTRA KONTROL NED AD BAKKE

Hill Descent Control (HDC) er udtænkt til at regulere din hastighed ned ad bakke under off-road-forhold, helt uden at du behøver at røre bremse- eller gaspedalerne, og det fungerer ved både forlæns og baglæns kørsel.

Ford Ranger Wolftrak interior with front seats, trim and steering wheel

INTELLIGENT

Orange Ford Ranger easy lift tailgate close up

NEMMERE AF- OG PÅLÆSNING

Raptor er udstyret med en Easy Lift-bagklap. Det smarte design gør bagklappen på din pickup betydeligt lettere og giver dig mulighed for at åbne og lukke den med lethed.

Transit Van in the middle of building site with builder checking phone with FordPass app

SIKKERHED

Pre-Collison assist demonstration graphic

ET SYSTEM, DER KAN BESKYTTE FODGÆNGERE

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger RADAR og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner.

BETJENINGSFUNKTIONER, DER ER TILPASSET DIT LÆS

Load Adaptive Control (LAC) justerer det elektroniske stabilitetsprogram i henhold til den samlede vægt, som din Raptor er læsset med. Det sikrer dig kontrol over bilen og stabil kørsel, uanset om bilen er tom eller fyldt op med passagerer.

Orange Ford Ranger rear view with oxygen tanks
Ford Ranger parked by the lake

TYVERISIKRING

Silver Ford Ranger parked in woodland with alarm graphic

BESKYTTELSE OG SIKRING AF DIN RANGER IMOD TYVERI

Alarmen Thatcham Category 1 er et avanceret system, som automatisk aktiveres, når du låser bilen med dobbeltlås, og det udløser en alarm ved indbrud i bilen, hvis køretøjet løftes, eller hvis sensorerne registrerer bevægelser inde i bilen. Teknologien er også designet til at hjælpe med at forebygge utilsigtet bugsering af bilen. Og du kan vælge, om du vil overvåge dørene, kølerhjelmen og bagagerummet ved at aktivere systemet på forskellige måder.

HOLD VAGT

For ekstra ro i sindet leverer FordPass Pro-appen et ekstra niveau af sikkerhed oven i Rangers almindelige alarmsystem. Med SecuriAlert aktiveret vil du modtage en notifikation, hvis FordPass Pro registrerer nogen, der forsøger at få adgang til din Ranger – selv med en stjålet eller efterlignet nøgle.

Orange Ford Ranger Wildtrak at a construction site

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide