Home > Van > RANGER > Udstyr > Motorer og motorkraft

Motorer og motorkraft

De opgraderede Euro6 motorer er udviklet og konstrueret til at yde maksimalt under alle tænkelige forhold.

Ford Ranger diesel engine

Stærke dieselmotorer bygget med nyeste teknologi

Ford Rangers højtydende og brændstoføkonomiske motorer gør brug af den seneste teknologi som inkluderer dieselpartikelfilter og AdBlue® og opfylder de strenge Euro6 emissionskrav.

Har du brug for kompromisløs motorkraft, så vælg den 5-cylindrede 3,2 liters 200 hk TDCi motor. Den leverer et drejningsmoment på 470 Nm hvoraf de 90% er tilgængelig mellem 1.500-2.750 o./min.

Kan du nøjes med mindre tilbydes den solide 4-cylindrede 2,2 liters 160 hk TDCi motor. Den udmærker sig ved et drejningsmoment på 385 Nm mellem 1.500 – 2.500 o./min.

Valg mellem to gearkasser

Vælg mellem en 6-trins manuel gearkasse eller 6-trins automatgearkasse med mulighed for manuelt skift.

Ford Ranger gear stick
Ford Ranger - Auto Start-Stop

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når du standser ved trafiklys eller holder i kø, kan denne teknologi automatisk standse motoren (mens de vigtigste funktioner som lys, ventilation, radio og Ford SYNC 3 stadig er aktive). Når du er køreklar, skal du blot træde koblingen ned og sætte bilen i 1. gear som du plejer, så starter motoren i løbet af et splitsekund. 

Minimerer partikeludledningen

Et Selective Catalytic Reduction (SCR) system bruger AdBlue®, som en urea/vandbaseret væske, der konverterer NOx-udledningerne i udstødningen til kvælstof og vand. Et partikelfilter reducerer derefter mere end 99 % af de udsendte faste partikler fra udstødningen. For at fungere korrekt skal AdBlue®-tanken i din Ford EcoBlue-dieselmotor fyldes med AdBlue®-væske. Systemet advarer, når væsken når et lavt punkt.

Ford Ranger AdBlue®
Top