Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT VAN

FORD TRANSIT VAN

Smartere, endnu mere brugbar, tilsluttet teknologi. Mere kraftfulde og effektive motorer. Et slående design. Og vigtigst af alt, forbedring af kapaciteten. Dette er Ford Transit.

Priser og brochurer

Intelligens og råstyrke

Den nyeste Ford Transits eksteriør giver det ikoniske design et nyt look. Indvendigt har den intelligent udformede kabine et nyt instrumentpanel og giver dig en række avancerede teknologier lige ved hånden.

New Ford Transit Van

Enestående varerum, vægt og adgang

Transit giver dig et imponerende varerum i alle tre dimensioner, lastlængde, bredde (fra hjulbue til hjulbue) og anvendelig indvendig højde. Med 15,1 kubikmeter lastrum kan du transportere last over 3 meter. Og med den nye 5-tons model, der tilbyder en lasteevne på op til 2,4 ton, har du altid plads til at transportere næsten hvad som helst. Brede sidelastdøre, optimeret åbningshøjde og et trinbræt bag sikrer nem adgang til din last.Tooltip

Hjælper dig til at arbejde smartere

Transit er fyldt med avanceret teknologi, der er designet til at hjælpe dig med at arbejde endnu smartere. Blind Spot Information System og Cross Traffic Alert advarer dig om andre trafikanter, når du skifter kørebane eller bakker. Active Park Assist gør det lettere at parkere din varebil. Og den nye intelligente adaptive fartpilot gør lange ture på motorvejen mindre trættende og mere økonomiske. Væk fra motorvejen øger Intelligent All-Wheel Drive (AWD) trækkraft og leverer sikker fremdrift på udfordrende overflader. Der er endda et nyt bakkamera og split-view-kamera foran, så du altid kan se, hvad der er omkring din varebil. Det er teknologi, der får dig til at tænke på, hvordan du tidligere har kunnet undvære det.

Blue Ford Transit Van driving on road

Avanceret ny motorteknologi

Med en række avancerede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer af næste generation er den nye Transit mere kraftfuld og mere effektiv end nogensinde før. Med fire ydelser til rådighed, der tilbyder op til 185 HK og 415 Nm moment, kan du helt sikkert finde den, der opfylder dine specifikke behov. Uanset hvilken én du vælger, opfylder hver motor også de strenge Euro 6,2-emissionsstandarder. Den nye Transit fås også med en HDT-motor til kunder med særlige krav til lasteevne, hvilket gør den ideel til tungere opbygninger.

Din nøgle til en mere forbundet verden

For første gang er den nye Transit tilgængelig med et FordPass Connect-modem. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G Wi-Fi** til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtid* leveret direkte til din bils navigationssystem. Når den kombineres med FordPass-appen på din telefon, vil du kunne tjekke, om du huskede at låse dørene, og låse dem eller låse dem op på fjernbetjeningen. Du kan endda se din varevogns placering på et kort - så du ikke behøver at bekymre dig om at glemme, hvor du parkerede, når du er et sted, du ikke kender.

Et system, der kan hjælpe med at forhindre sammenstød og beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger radar og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner.

Ford Promotions

Aktuelle kampagner

Klik her!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Måske du også vil kunne lide

Top