Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT VAN

DEN NYE FORD TRANSIT VAN

Smartere, endnu mere brugbar, tilsluttet teknologi. Mere kraftfulde og effektive motorer. Et slående nyt design. Og vigtigst af alt, forbedring af kapaciteten. Dette er den nye Ford Transit.

Priser og brochurer

Intelligens og råstyrke

Den nyeste Ford Transits eksteriør giver det ikoniske design et nyt look. Indvendigt har den intelligent udformede kabine et nyt instrumentpanel og giver dig en række avancerede teknologier lige ved hånden.

New Ford Transit Van

Ekstraordinært varerum og adgang

Den nye Transits varerum er klassens største i alle tre mål: Længde, bredde (fra hjulkasse til hjulkasse) og brugbar indvendig højde. Med 15,1 kubikmeter varerumsplads kan du få plads til last, som er mere end 3 meter lang. Og med en lasteevne på op til 2,7 tons vil du aldrig mangle plads eller evne til at transportere næsten alt. Brede skydedøre i siden, optimeret åbningshøjde og et lavt adgangstrin bagi sikrer nem adgang til varerummet.

Hjælper dig til at arbejde smartere

Den nye Ford Transit er fyldt med avanceret teknologi. Alt sammen for at hjælpe dig med at arbejde smartere og mere effektivt. Disse omfatter Blind Spot-informationssystemet og Cross Traffic Alert, der begge er designet til at advare dig om andre trafikanter, når du skifter bane eller bakker. Aktiv parkeringshjælp gør det nemmere at parkere din varevogn. Og den nye, intelligente, farttilpasning hjælper med at gøre lange ture på motorvejen mindre trættende og mere økonomiske. Der er endda et nyt højtsiddende bakkamera med LED lys og front wide-view kamera, så du kan altid se, hvad der foregår omkring din varevogn. Det er teknologi, der er så nyttigt, at du vil undre dig over, hvordan du kunne klare dig uden før. 

Blue Ford Transit Van driving on road

Avanceret ny motorteknologi

Med en række avancerede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer af næste generation er den nye Transit mere kraftfuld og mere effektiv end nogensinde før. Med fire ydelser til rådighed, der tilbyder op til 185 HK og 415 Nm moment, kan du helt sikkert finde den, der opfylder dine specifikke behov. Uanset hvilken én du vælger, opfylder hver motor også de strenge Euro 6,2-emissionsstandarder. Den nye Transit fås også med en HDT-motor til kunder med særlige krav til lasteevne, hvilket gør den ideel til tungere opbygninger.

Din nøgle til en mere forbundet verden

For første gang er den nye Transit tilgængelig med et FordPass Connect-modem. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G Wi-Fi** til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtid* leveret direkte til din bils navigationssystem. Når den kombineres med FordPass-appen på din telefon, vil du kunne tjekke, om du huskede at låse dørene, og låse dem eller låse dem op på fjernbetjeningen. Du kan endda se din varevogns placering på et kort - så du ikke behøver at bekymre dig om at glemme, hvor du parkerede, når du er et sted, du ikke kender.

Et system, der kan hjælpe med at forhindre sammenstød og beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger radar og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med op til fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner.

Ford Promotions

Aktuelle kampagner

Klik her!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Måske du også vil kunne lide

COVID-19 info: Vi holder åbent online og sidder klar på mail og telefon for at hjælpe dig. Vores erhvervsafdelinger og værksteder har fortsat åbent for fysiske besøg.

Læs mere her Kontakt os

Top