Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT CHASSIS CAB

DEN NYE TRANSIT CHASSIS CAB

Ford Transit Chassis Cab er den mest fleksible Transit-variant. Bilen kan skræddersys specifikt til dine forretningsmæssige behov, uanset om du skal bruge en ladvogn, tippelad, kølevogn eller noget helt fjerde. Uanset dine krav er dette den stærkeste, mest pålidelige og mest holdbare Transit Chassis Cab nogensinde. Nu også som 5 ton model.

Priser og brochurer Udstyr og specifikationer (PDF 3.1 MB)

Alsidig, pålidelig, effektiv

Den nye Transit Chassis Cab er dit rullende kontor. Derfor er den både komfortabel og robust, stærk og effektiv og vigtigst af alt til at stole på.

En mere intelligent fartpilot 

Sæt dit eget foretrukne tempo med den adaptive fartpilot. Systemet kan aflæse den gældende fartgrænse, som den automatisk kan holde sig inden for. Avanceret radarteknologi holder øje med langsommere forankørende trafik og kan automatisk justere hastigheden for at opretholde en afstand, som du selv forudindstiller. Når trafikken bevæger sig igen, fortsætter bilen med den indstillede fart.

Den nye Ford EcoBlue-motor

Med en række avancerede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer er den nye Transit Chassis Cab kraftfuld og effektiv som aldrig før. Med fire motorvarianter til rådighed, der giver op til 185 HK og drejningsmoment på 415 Nm, kan du finde lige netop dén, der passer dig.

New Transit Chassis Cab interior LCD screen close up

Din nøgle til en mere digitalt forbunden verden

Den nye Transit Chassis Cab kan nu fås med indbygget FordPass Connect-modemConnect Modem. Systemet giver en lang række fordele, bl.a. 4G wi-fiWi-Fi hotspot til op til ti enheder, så alle i bilen altid kan være på nettet. Systemet kan også give trafikopdateringerFordPass with Live Traffic i realtid i SYNC 3-navigationen, så du undgår trafikkøer og finder den hurtigste rute. Du kan tilmed holde øje med din bils tilstand og få besked, hvis det er tid til service. 

Teknologi, der beskytter fodgængere

Pre-Collision Assist anvender radar og kamera til at registrere både biler, cykler og fodgængere i bilens kørebane. Teknologien giver en advarsel, hvis den vurderer, at der er risiko for sammenstød. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse helt op for at mindske sammenstødets omfang og i visse tilfælde undgå dem helt. Automatisk nødbremse (Emergency Brake Assist) giver maksimal bremsekraft ved nødopbremsning. Systemet kan mærke, hvor hårdt du træder på bremsen og øger selv bremsekraften, hvis det er nødvendigt.

New Ford Transit Chassis Cab side view

Transit opbygninger

Flad, stærk stigeramme muliggør montering af en bred vifte af chassisopbygninger

Påskruet lukkeelement muliggør specialdesign af chassislængde uden svejsning

Affjedring med højere tyngdepunkt, der kan håndtere et stort karrosseri

Den nye 5-ton-model øger den maksimale nyttelastkapacitet til 2.960 kg, ideel til større opbygninger.

Den Nye Ford Ranger Chassis Cab

For virksomheder, der er afhængige af robuste, pålidelige biler, tilbyder Fords nyeste Chassis Cab en alternativ opbygningsplatform. Ranger er Europas bedst sælgende pick-up og vinder af den internationale pick-up-pris 2020. Robust chassiskonstruktion giver et solidt fundament for specialopbygninger op til 3.270 kg totalvægt med en trækkapacitet på 3.500 kg. Valgbart firehjulstræk giver Ranger off-road-egenskaber. Under de mest krævende kørselsforhold kan den nye Ranger Chassis Cab vise sig at være dit bedste valg.

New Ford Ranger Chassis Cab in a factory hall

Chassis typer med plads til op til 7 personer

Vælg en Ford Transit Ladvogn med enkelt- eller dobbelt kabine og du kan skræddersy den til din virksomheds behov. Der er 4 chassis-længder (L2 til L5) og med mulighed for plads op til 7 personer i ladvognen med dobbeltkabine.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

promozioni

 

Aktuelle kampagner

Klik her!

Måske du også vil kunne lide

Top