Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT CHASSIS CAB

Praktisk, holdbar og effektiv

Ford Transit Chassis Cab side view

Mindre anstrengende og bedre brændstoføkonomi

Fartpilot med justerbar hastighedsbegrænsning holder bilen ved en forudindstillet hastighed, som du selv indstiller. Det kan spare brændstof, minimere risikoen for at køre for stærkt og, som alle fartpiloter, holde hastigheden for dig, så du ikke behøver at have foden på speederen.

Håndfri kontrol med SYNC 3

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem med din egen stemme. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten." Det kan også læse dine sms'er højt for dig. Bilens touchscreen kan registrere knibe- og strygebevægelser for intuitiv navigation. SYNC 3 opretter også forbindelse til Apple CarPlay og med Applink kan du få adgang til nogle af dine foretrukne apps på din smartphone.

Ford SYNC 3 hands-free technology

Den nye Ford EcoBlue TDCi-motor

Transit Ladvogns nye 2,0 liters TDCi-motorer kombinerer fremragende ydelse og motorkraft med lavere brændstofforbrug og CO2-udledning. For at holde driftsomkostningerne nede er serviceintervallerne for hver 60.000 km eller hvert andet år, afhængigt af hvad der kommer først. Fås i to motor udgaver; 130 HK / 385 NM og 170 HK / 405 NM, så der er mulighed for at tilpasse den til dine behov.

Bevar kontrollen under alle vejforhold

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene. ESC registrerer afvigelser i køreretningen, for eksempel ved udskridning og korrigerer automatisk bremser og trækkraft, så du har mest mulig kontrol over bilen.

ESC helps you stay in control, whatever the conditions
Ford Transit Chassis Cab detail of Frame

Solide valgmuligheder

Ford Transit Chassis er stærk som en lastbil og letkørt som en varebil. Alle varianter af denne arbejdshest, lige fra L2 (mellemlang akselafstand) til L5 (ekstra lang akselafstand), har en robust chassisramme, der udgør et plant og stærkt fundament for opbygninger af forskellig art. Der kan vælges mellem forskellige konfigurationer af motor, transmission, kabinetyper og enkelt- eller tvillingebaghjul. Hvad enten du har brug for en ladvogn med eller uden rig og presenning, en kasse opbygning eller noget helt andet, kan Ford levere en Transit Chassis variant til de fleste formål.

Chassis typer med plads til op til 7 personer

Vælg en Ford Transit Ladvogn med enkelt- eller dobbelt kabine og du kan skræddersy den til din virksomheds behov. Der er 4 chassis-længder (L2 til L5) og med mulighed for plads op til 7 personer i ladvognen med dobbeltkabine.

promozioni

 

Aktuelle kampagner

Klik her!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Måske du også vil kunne lide

Top