TRANSIT CHASSIS CAB UDSTYR

Uanset hvordan du konverterer dit Ford Transit Chassis Cab, vil kabinen være spækket med smarte teknologier, der gør dit arbejde lettere. FordPass Connect-modemet parres med FordPass Pro-appen på din telefon. Dette låser op for en række tilslutningsfunktioner, herunder Vehicle Health Alerts for at hjælpe dig med at holde styr på vedligeholdelsen. Sidevindstabilisering kan hjælpe med at holde dig på kurs, når du kører i vindstød. Torque Vectoring Control hjælper med at maksimere stabilitet og kontrol, når du kører rundt i sving. Og en række avancerede Ford EcoBlue dieselmotorer betyder, at du altid har den kraft, du har brug for.

Ford Transit Chassis Cab standing in front of modern house frontal view

TILBEHØR

 

Ford Transit Chassis Cab body type

OPBYGNINGER OG ØGET NYTTELAST

  • Flad, stærk stigeramme muliggør montering af en bred vifte af chassisopbygninger.
  • Påskruet lukkeelement muliggør specialdesign af chassislængde uden svejsning.
  • Affjedring med højere tyngdepunkt, der kan håndtere et stort karrosseri.

CHASSIS

Flad, stærk stigeramme muliggør montering af mange forskellige chassiskonverteringer

Fire forskellige bruttovægte (totalvægte (GVM)) fra 3100 kg til 5000 kg

350 HD-variant (Heavy Duty) til erhvervsdrivende, som har brug for større lastfleksibilitet på påhængspladen – fra 3500 til 7000 kg (GVM)

Hjulbase- og overhængsmål egnet til både standard- og non-standardkarrosserityper

Sidespejle i standardbredde passer til karrosseristørrelser op til 2170 mm. Lange sidespejle fås også til karrosserier med op til den lovlige størrelse på 2438 mm.

Ramme af robuste skinner i højstyrkestål (dobbelt skinne til HD-varianter*)

Integrerede monteringspunkter for karosseri og påskruet rammeoverhæng, hvor det er påkrævet

Påskruet lukkeelement muliggør specialdesign af chassislængde uden svejsning

Affjedring med højt tyngdepunkt som standard, der kan håndtere et stort karrosseri

Elektriske stik for ekstra udendørsbelysning

Sideudstødning

Ford Transit Chassis Cab features options
Ford Transit Chassis Cab 5-tonne side view

EKSTRA STYRKE MED 5 TON

Den nye 5-ton GVM (Gross Vehicle Mass (Totalvægt)) -variant bringer den største nyttelastkapacitet nogensinde til Transit Chassis Cab, så du effektivt kan bære en nyttelast på op til 2.960 kg.

Denne ekstra styrke gør 5-ton til en ideel kandidat til tunge opbygninger. Og med alle nuværende tilgængelige chassis-akselafstand (L2, L3, L4, L5), leverer den den ultimative alsidighed til alt hvad du har brug for.

CHASSIS

Bygget på et unikt chassis med fuld stigeramme, der er både stærkt og let, er Skeletal bygget til at levere styrke og effektivitet til næsten enhver form for brug. Med sin reducerede skinnehøjde er den ideel til ombygninger, der kræver lavere etager. Skeletal kommer i fire akselafstande med to bagaksellængder og maksimalt 4300 kg GVM.

Ford Transit Skeletal Chassis features option
Ford Transit Chassis Cab tow bar close up

TRÆKKRAFT

Transit Chassis Cab har uovertruffen nyttelast og trækkraft. 350 HD- og 470-varianter med højt ophæng og 7000 kg totalvægt for vogntog kan trække et påhængskøretøj med egen bremse på op til 3,5 tons med det rigtige udstyr.

Ford Transit Chassis Cab at construction site

KLAR TIL BRUG DIREKTE FRA FABRIKKEN

Transit Chassis Cab er designet til hårdt arbejde. Dens robuste og faste chassis udgør en formidabel base for montering af opbygninger. For at gøre det nemmere for erhvervsdrivende, der ønsker en hurtig og enkel løsning, leveres vores fabriksbyggede Transit Chassis Cab klar til brug.  

Brancheløsninger

Ford Transit Chassis Cab aerial view of chassis

PLADS TIL MANDSKABET

Transit Chassis Cabs dobbeltførerhus er en fantastisk løsning til at fragte både mandskab og last på samme tid. Bildørene åbner bredt og giver let adgang til den rummelige og gennemtænkte kabine. Dobbelt passagersæde fortil og fire sæder bagtil kan i alt rumme op til syv personer komfortabelt, inklusiv masser af opbevaringsplads under sæderne.

LANG RUSTGARANTI, EKSTRA TRYGHED

Den nye Transit Chassis Cab kommer med 12 års rustgaranti som standard.

Ford Transit Chassis Cab parked in construction site
A mechanic checking the chassis cab wheel

LANGE SERVICEINTERVALLER, MERE ARBEJDSTID PÅ VEJEN

Den avancerede Ford EcoBlue 2,0-liters dieselmotor er holdbar, pålidelig og har længere intervaller mellem serviceeftersyn på op til 60.000 km eller to år, afhængigt af hvad der kommer først. Derudover er bilens komponenter designet til at holde længere end før selv uden serviceeftersyn. Du kan altså regne med din Transit Chassis Cab.

Ford Transit Chassis Cab riving on road front view

MOTORER OG GEARKASSER

DEN NYE FORD ECOBLUE-MOTOR

Med en række avancerede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer er den nye Transit Chassis Cab kraftfuld og effektiv som aldrig før. Med fire motorvarianter til rådighed, der giver op til 185 HK og drejningsmoment på 415 Nm, kan du finde lige netop dén, der passer til dine behov.

Ford Transit Van engine
Transit Van auto transmission close up

SOFISTIKERET 10-TRINS AUTOMATGEAR

Nyt og avanceret 10-trins automatgear giver den nye Transit både fremragende acceleration og brændstoføkonomi. Gearkassen bruger også adaptive gearskift, så den ubesværet kan tilpasse sig skiftende køreforhold i realtid. Uanset om du kører på motorvej eller tackler hårdført offroad-terræn, vil du altid være i det rigtige gear på det rigtige tidspunkt. Modeller med forhjulstræk fås med 6-trins automatgear.

Ford Transit Van close up of 6-sped transition

6-TRINS GEARKASSE SPARER PÅ BRÆNDSTOFFET

Den nye Transit er udstyret med en 6-trins manuel gearkasse, som gør den både mere økonomisk og effektiv. Når du har nået en tilstrækkelig fart, sætter du blot varebilen i sjette gear og sparer brændstof. Dine gearskift bliver også bløde og hurtige.

Transit Chassis Cab in motion side view

EFFEKTIVITET

Ford transit chassis cab with ecoguide graphic

MERE EFFEKTIV KØRSEL

Det innovative EcoMode-system måler hele tiden din kørestils effekt på brændstofforbruget. Teknologien analyserer både din fart, gearskift og opbremsning samt antallet af korte og lange ture, du foretager. EcoMode sender derefter disse oplysninger til dig via en skærm på instrumentbrættet, som tilskynder til at køre mere effektivt – til gavn for både brændstoføkonomien og bilens levetid.

SPAR PÅ BRÆNDSTOFFET MED AUTO START-STOP

Når du holder stille i lyskryds eller kører i tomgang i en kø, kan denne teknologi automatisk slukke motoren. Når du igen er køreklar, skal du bare træde på koblingen og sætte den i første gear eller frigøre bremsen i en bil med automatgear, hvorefter systemet starter igen. Auto Start-Stop er især effektivt ved bykørsel, hvor du kan reducere brændstofforbruget med op til 10%.

New Ford Transit Chassis Cab interior dashboard close up
New Transit Chassis Cab front wheel close up

DÆK, DER FORBEDRER EFFEKTIVITETEN

Den nye Transit Chassis Cab har dæk med lav rullemodstand, som er designet til at reducere den energi, der kræves for at få dækkene til at rulle. Og det betyder lavere brændstofforbrug gennem hele bilens levetid.

New Transit Chassis Cab front view

ACCELERATION CONTROL FOR MERE ØKONOMISK KØRSEL

Acceleration Control er en innovativ funktion, der styrer bilens acceleration afhængigt af, om den er tom eller delvist læsset. Det betyder, at du kan mindske brændstofforbruget med op til 15% med den rette kørestil. Systemet kan også reducere slitage på motor, bremser, dæk og andre dele.

Ford Transit Chassis Cab driving through London

FØRERASSISTANCE

Transit Van Intelligent All-Wheel Drive

GØR TÆT TRAFIK TIL EN SMAL SAG

Adaptiv fartpilot med Stop & Go-funktion er det perfekte værktøj til myldretidens start-stop-kørsel. Systemet giver dig mulighed for både at indstille din foretrukne fart og afstand til forankørende. Hvis teknologien registrerer langsommere trafik, holder bilen automatisk den indstillede afstand. Systemet kan tilmed bremse bilen helt op i tæt trafik. Så snart der er fri passage på vejen forude, accelererer bilen igen op til den indstillede fart.

BYGGET TIL DE HÅRDESTE JOBS

Ford Transit Chassis Cab er bygget til at hjælpe dig tackle selv de mest vanskelige terræn. Det mekaniske Limited-Slip differential reducerer uønsket hjul spin, især på løse eller ujævne overflader, ved styrer kraften til hjulet med mest trækkraft. Dette er med til at holde dig i gang og forbedrer køretøjets stabilitet, når du har brug for det.

Ford Transit Chassis Cab side view
Ford Transit Chassis Cab side view

ET AVANCERET SYSTEM, DER HOLDER DIG INDEN FOR LINJERNE

Lane Keeping-teknologien anvender et kamera i forruden til at holde øje med, om du utilsigtet glider ud af din vognbane. Lane Keeping Aid kan automatisk gelejde dig sikkert tilbage i den rigtige vognbane. Hvis dit hjul rører kørebaneafmærkningen eller vejkanten, får Lane Keeping Alert rattet til at vibrere og give en visuel advarsel. Teknologien deaktiveres automatisk, når du kører under 64 km/t, og den kan slukkes manuelt.

Ford Transit Chassis Cab showing cruise control

EN MERE INTELLIGENT FARTPILOT

Sæt dit eget foretrukne tempo med den adaptive fartpilot. Systemet kan aflæse den gældende fartgrænse, som den automatisk kan holde sig inden for. Avanceret radarteknologi holder øje med langsommere forankørende trafik og kan automatisk justere hastigheden for at opretholde en afstand, som du selv forudindstiller. Når trafikken bevæger sig igen, fortsætter bilen med den indstillede fart.

Close up on tool holder

TILSLUTNING OG INFOTAINMENT

FordPass App on phone

DIN NØGLE TIL EN MERE FORBUNDET VERDEN

Den nye Transit Chassis Cab kan nu fås med indbygget FordPass Connect-modemTransit Van modem disclaimer. Systemet giver en lang række fordele, bl.a. 4G wi-fiWi-Fi hotspot til op til ti enheder, så alle i bilen altid kan være på nettet. Systemet kan også give trafikopdateringerTransit Chassis Live traffic disclaimer i realtid i SYNC 3-navigationen, så du undgår trafikkøer og finder den hurtigste rute. Du kan tilmed holde øje med din bils tilstand og få besked, hvis det er tid til service.

man with mobile showing FordPass Connect

DIN NØGLE TIL EN MERE FORBUNDET VERDEN

Den nye Transit Chassis Cab kan nu fås med indbygget FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem 2019). Systemet giver en lang række fordele, bl.a. 4G wi-fiWi-Fi hotspot) til op til ti enheder, så alle i bilen altid kan være på nettet. Systemet kan også give trafikopdateringerLive traffic) i realtid i SYNC 3-navigationen, så du undgår trafikkøer og finder den hurtigste rute. Du kan tilmed holde øje med din bils tilstand og få besked, hvis det er tid til service.

SYNC 3 MED HÅNDFRI BETJENING

SYNC 3 er Fords hidtil mest avancerede infotainment. Systemet er både hurtigere og nemmere at bruge med et væld af nye funktioner og mulighed for avanceret stemmekontrol. Det nye display er mere brugervenligt med større taster, og farvetouchskærmen kan betjenes med fingerstrøg ligesom smartphones og tablets for mere intuitiv navigation. SYNC 3 har også Apple CarPlay og Android Auto, der kobler din smartphone til touchskærmen.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Chassis Cab interior entertainment system close up

ET SYSTEM, DER UNDERHOLDER OG INFORMERER

Der kan tilkøbes et bredt udvalg af det seneste underholdnings- og informationsudstyr, herunder DAB-radio, CD-afspiller, USB-port, avancerede højtalere, navigation og Ford SYNC 3 med stemmekontrol.

Ford Chassis Cab close up on front seats and steering wheel

INTELLIGENT

TAG FØRINGEN

Førersædet og rattet kan indstilles til din foretrukne kørestilling. Der er indbygget armlæn. Justerbar lændestøtte, sædevarme og elbetjent justering af førersædet fås som ekstraudstyr. Sæderne er robuste og udviklet til varebiler, men er samtidig lige så behagelige som i en personbil.

Ford Transit Chassis Cab adjustable driving seat
Close up on coffee cup holder

NYD EN RODERFRI FØRERHUS

Hver kabine føles bedre, når den er pæn og ryddelig. Så Transit Chassis Cab byder på masser af opbevaringspladser, inklusive tre åbne holdere på toppen af instrumentbrættet, en dock til din mobil eller tablet, dobbelte flaskeholdere og et handskerum med låg, som kan opbevare A4-filer, din tablet eller en lille bærbar.

Det dobbelte chassis førerhus byder på endnu mere. Passagersæderne har og rum under sædet til at transportere værktøj og udstyr ude af syne. Mens det forreste midtersæde har en nedfældelig ryg, der omdannes til en praktisk arbejdsflade.

STRØMSTIK

Ud over to almindelige 12-volts strømstik kan du tilkøbe et specialiseret strømstik på 150 watt/230 volt mellem førersædet og passagersæderne. Strømstikket er ideelt til opladning af værktøjer, bærbare computere eller andet udstyr, som ikke kræver særlige adaptere.

Ford Transit Van interior closeup on power socket
Ford easy fuel close up

TANK SIKKERT OP MED FORD EASY FUEL

Fords praktiske Easy Fuel-teknologi gør det stort set umuligt at fylde forkert brændstof i bilen, da tankstudsen har en spærring, som kun giver adgang til det korrekte brændstof. Tankningssystemet er tilmed dækselfrit, så det er slut med at bakse med snavsede tankdæksler.

Transit Van powerfold mirror close up

SIDESPEJLE, DER TAGER VARE PÅ SIG SELV

De eldrevne sidespejle foldes automatisk indad ved parkering for at undgå skader. På den måde beskyttes sidespejlenes blinklys også.

Ford Transit Chassis Cab parked on building site with two workmen in high-viz jackets

SIKKERHED

ET SYSTEM, DER BESKYTTER BLØDE MEDTRAFIKANTER

Pre-Collision Assist registrerer fodgængere i din kørebane ved hjælp af radar og kamera. Hvis systemet vurderer, at der er risiko for sammenstød med enten en fodgænger, en cyklist eller en anden bil, giver den dig en advarsel i instrumentbrættet. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet selv bremse fuldt op for at mindske sammenstødets omfang eller i visse tilfælde undgå det helt. Automatisk nødbremse (Emergency Brake Assist) giver maksimal bremsekraft ved nødopbremsning. Systemet kan mærke, hvor hårdt du træder på bremsen og øger selv bremsekraften, hvis det er nødvendigt.

Transit Chassis Cab with trailer indicating sway control

STYR PÅ ANHÆNGEREN

Trailer Sway Control-systemet sænker bilens fart, hvis den registrerer, at din anhænger svinger ud eller kører i slalom. Farten sænkes ved at mindske motorens drejningsmoment og øge bremsetrykket på alle hjul gradvist.

Ford Transit Chassis Cab selectable drives close up

PUNKTERINGSADVARSEL

Hvis nogen af dine dæk begynder at tabe tryk under kørslen, advarer dæktryksovervågningen dig straks med et oplyst ikon i instrumentpanelet.

Ford Transit Van interior with person drinking coffee

DRIVER ALERT-SYSTEMET ADVARER DIG, NÅR DU ER VED AT VÆRE TRÆT

Driver Alert-systemet overvåger konstant din kørsel og registrerer afvigelser, der kan skyldes træthed. Hvis systemet registrerer, at du bliver mindre årvågen, lyser en advarselsbesked i displayet og foreslår en pause. Bliver din opmærksomhed under kørslen mindre og mindre, gentages beskeden med lyd på.

Transit Chassis Cab standing in front of cargo containers

TYVERISIKRING

TYVERISIKRING

Tyverialarmen er en Thatcham kategori 1 og består af et avanceret system, som automatisk aktiveres, når du låser varebilen med dobbeltlås. Sikringen udløser en alarm ved indbrud i varebilen, hvis varebilen løftes, eller hvis sensorerne opfanger bevægelse inde i varebilen. Teknologien er også designet til at forebygge uønsket bugsering. Alle døre på den nye Transit Chassis Cab er derudover beskyttet af indbrudsbestandig afskærmning, der er designet til at forhindre utilsigtet gennemtrængning. Og med den fjernbetjente centrallås, der er mere sikker end nogensinde før, kan du låse eller åbne individuelle bildøre.

Ford Transit Chassis Cab showing alarm graphic
Man checking his phone in a shop

PÅ VAGT

FordPass Pro-appen giver dig øget sikkerhed oven i Fiesta Vans almindelige alarmsystem for at give dig ekstra ro i sindet. Når SecuriAlert er aktiveret, vil du modtage en meddelelse, hvis FordPass Pro registrerer, at nogen forsøger at få adgang til din bil – selv med en stjålet eller efterlignet nøgle.

STYR HVEM DER HAR ADGANG

FordPass Pro-appen giver dig mulighed for at styre Transit Chassis Cab-dørene separat via din smartphone. Få ekstra ro i maven med FordPass Pro appen.

Person in high viz jacket looking down on building site with Ford Van

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide