Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT CHASSIS CAB > Features > Intelligent

Komfort

Transit Chassis Cab er mere end bare en robust arbejdshest. Vi er klar over, at den også skal kunne være dit rullende kontor. Derfor er den udviklet med henblik på praktisk anvendelighed og maksimal komfort med nye indvendige funktioner og teknologier, der alle er specifikt designet til at hjælpe dig. Når først du har oplevet dem, vil du undre dig over, hvordan du nogensinde klarede dig uden.

New Transit Chassis Cab on FordPass connect app

Din nøgle til en mere forbundet verden

Den nye Transit Chassis Cab kan nu fås med indbygget FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem 2019. Systemet giver en lang række fordele, bl.a. 4G wi-fiWi-Fi hotspot til op til ti enheder, så alle i bilen altid kan være på nettet. Systemet kan også give trafikopdateringerLive traffic i realtid i SYNC 3-navigationen, så du undgår trafikkøer og finder den hurtigste rute. Du kan tilmed holde øje med din bils tilstand og få besked, hvis det er tid til service.

SYNC 3 med håndfri betjening

SYNC 3 er Fords hidtil mest avancerede infotainment. Systemet er både hurtigere og nemmere at bruge med et væld af nye funktioner og mulighed for avanceret stemmekontrol. Det nye display er mere brugervenligt med større taster, og farvetouchskærmen kan betjenes med fingerstrøg ligesom smartphones og tablets for mere intuitiv navigation. SYNC 3 har også Apple CarPlay og Android Auto, der kobler din smartphone til touchskærmen.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Chassis Cab interior entertainment system close up

Et system, der underholder og informerer

Der kan tilkøbes et bredt udvalg af det seneste underholdnings- og informationsudstyr, herunder DAB-radio, CD-afspiller, USB-port, avancerede højtalere, navigation og Ford SYNC 3 med stemmekontrol.

Tag føringen

Førersædet og rattet kan indstilles til din foretrukne kørestilling. Der er indbygget armlæn. Justerbar lændestøtte, sædevarme og elbetjent justering af førersædet fås som ekstraudstyr. Sæderne er robuste og udviklet til varebiler, men er samtidig lige så behagelige som i en personbil.

New Ford Transit Chassis Cab adjustable driving seat
Ford Transit Chassis Cab quickclear graphic

Klar forruden med Quickclear

Den smarte Quickclear-funktion er udviklet til, at du kan komme hurtigere afsted i frostvejr. Med et enkelt knaptryk vil supertynde filamenter blive varmet op til ekstremt høj temperatur for at afise og afdugge forruden samt tø vinduesviskerne op. 

Sidespejle, der tager vare på sig selv

De eldrevne sidespejle foldes automatisk indad ved parkering for at undgå skader. På den måde beskyttes sidespejlenes blinklys også.

Ford Transit Minibus detail of power fold mirrors
Ford Transit Minibus close crop on wipers

Vinduesviskere, der tilpasser sig efter regnen

Vinduesviskernes regnsensorer aktiveres, når de registrerer fugt på forruden, hvorefter de justerer viskernes hastighed alt efter graden af regnvejr. Der kan også vælges mellem flere niveauer af følsomhed, som bestemmer hvor meget fugtighed, der skal være på forruden, før vinduesviskerne aktiveres.

Top