Home > Van > TRANSIT CHASSIS CAB > Udstyr > Motorer og motorkraft

Motorer og motorkraft

Den nye Ford EcoBlue 2,0 liters TDCi-motor har forbedret motorstyrke og trækkraft, samt forbedret brændstoføkonomi og en lavere CO2-udledning. 

Den overholder også kravene i den stramme Euro 6.2-emissionslovgivning.

Med teknologier som Smart Regenerative Charging, accelerationskontrol og auto-start-stop, er Ford Transit bygget til at spare dig brændstof, mindske dine omkostninger og maksimere udbyttet.

Greater performance. Fewer emissions.

Større ydelse, mindre emission

Transit´s nye Ford EcoBlue 2.0l TDCi motorer overholder de strenge Euro 6-emissionskrav, som betyder en 55% reduktion i kvælstof (NOx) udledning i forhold til Euro 6.2-emissionskravene.

Minimerer partikeludledningen

Et Selective Catalytic Reduction (SCR) system bruger AdBlue®, som en urea/vandbaseret væske, der konverterer NOx-udledningerne i udstødningen til kvælstof og vand. Et partikelfilter reducerer derefter mere end 99 % af de udsendte faste partikler fra udstødningen. For at fungere korrekt skal AdBlue®-tanken i din Ford EcoBlue-dieselmotor fyldes med AdBlue®-væske. Systemet advarer, når væsken når et lavt punkt.

An additive that removes pollution
Ford Transit Chassis Cab front view

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når du standser ved trafiklys eller holder i kø, kan denne teknologi automatisk standse motoren (mens de vigtigste funktioner som lys, ventilation, radio og Ford SYNC 3 stadig er aktive). Når du er køreklar, skal du blot træde koblingen ned og sætte bilen i 1. gear som du plejer, så starter motoren i løbet af et splitsekund. 

Genoplad dit batteri på en mere effektiv måde

I modsætning til traditionelle systemer oplader Smart Regenerative Charging kun batteriet, når det er nødvendigt, og så vidt muligt ikke, når du har foden på speederen. Det sparer endnu mere brændstof og sænker udledningen yderligere.

Ford transit Battery charging
Feather on accelerator render

Accelerationskontrol hjælper dig med at køre på en mere økonomisk måde

Denne innovative funktion styrer accelerationshastigheden baseret på, om dit køretøj er tomt eller delvist læsset. Derfor kan du forvente at mindske dit brændstofforbrug med op til 15 %, afhængig af din kørestil. Denne teknologi kan også hjælpe med at reducere slitage på motor, bremser og dæk.

Mere brændstofbesparende gearskift

En gearskiftindikator på instrumentpanelet angiver, hvornår det er mest brændstofbesparende at skifte gear. En enkel, men effektiv teknologi, der hjælper dig til at spare brændstof på alle køreture.

Shift Indicator for fuel-efficient gear changes
Top