Home > Van > TRANSIT CHASSIS CAB > Features > Motorer

Performance og ydeevne

Med en række avancerede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer er den nye Transit Chassis Cab kraftfuld og effektiv som aldrig før. Med fire motorvarianter til rådighed, der giver op til 185 HK og drejningsmoment på 415 Nm, kan du finde lige netop dén, der passer dig. Uanset hvilken motor valget falder på, opfylder den de strenge Euro 6,2-krav om udslip. Varebilen kan fås med HDT-motor til tungere konverteringer og fås tilmed også som mild hybridbil (mHEV) med endnu bedre brændstoføkonomi og reduceret CO2-udslip.

EcoBlue engine close up

Den nye Ford EcoBlue-motor

Med en række avancerede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer er den nye Transit Chassis Cab kraftfuld og effektiv som aldrig før. Med fire motorvarianter til rådighed, der giver op til 185 HK og drejningsmoment på 415 Nm, kan du finde lige netop dén, der passer til dine behov.

Sofistikeret 10-trins automatgear

Nyt og avanceret 10-trins automatgear giver den nye Transit både fremragende acceleration og brændstoføkonomi. Gearkassen bruger også adaptive gearskift, så den ubesværet kan tilpasse sig skiftende køreforhold i realtid. Uanset om du kører på motorvej eller tackler hårdført offroad-terræn, vil du altid være i det rigtige gear på det rigtige tidspunkt. Modeller med forhjulstræk fås med 6-trins automatgear.

10 speed automatic transmission close up
Ford Transit Chassis Cab 6-speed manual transmission

6-trins gearkasse sparer på brændstoffet

Den nye Transit er udstyret med en 6-trins manuel gearkasse, som gør den både mere økonomisk og effektiv. Når du har nået en tilstrækkelig fart, sætter du blot varebilen i sjette gear og sparer brændstof. Dine gearskift bliver også bløde og hurtige.

Mere effektiv kørsel

Det innovative EcoMode-system måler hele tiden din kørestils effekt på brændstofforbruget. Teknologien analyserer både din fart, gearskift og opbremsning samt antallet af korte og lange ture, du foretager. EcoMode sender derefter disse oplysninger til dig via en skærm på instrumentbrættet, som tilskynder til at køre mere effektivt – til gavn for både brændstoføkonomien og bilens levetid.

Ford transit chassis cab with ecoguide graphic
New Ford Transit Chassis Cab interior dashboard close up

Spar på brændstoffet med Auto Start-Stop

Når du holder stille i lyskryds eller kører i tomgang i en kø, kan denne teknologi automatisk slukke motoren. Når du igen er køreklar, skal du bare træde på koblingen og sætte den i første gear eller frigøre bremsen i en bil med automatgear, hvorefter systemet starter igen. Auto Start-Stop er især effektivt ved bykørsel, hvor du kan reducere brændstofforbruget med op til 10%.

Dæk, der forbedrer effektiviteten

Den nye Transit Chassis Cab har dæk med lav rullemodstand, som er designet til at reducere den energi, der kræves for at få dækkene til at rulle. Og det betyder lavere brændstofforbrug gennem hele bilens levetid.

New Transit Chassis Cab front wheel close up
New Ford Transit Chassis Cab ford easy fuel close up

Tank sikkert op med Ford Easy Fuel

Fords praktiske Easy Fuel-teknologi gør det stort set umuligt at fylde forkert brændstof i bilen, da tankstudsen har en spærring, som kun giver adgang til det korrekte brændstof. Tankningssystemet er tilmed dækselfrit, så det er slut med at bakse med snavsede tankdæksler.

Acceleration Control for mere økonomisk kørsel

Acceleration Control er en innovativ funktion, der styrer bilens acceleration afhængigt af, om den er tom eller delvist læsset. Det betyder, at du kan mindske brændstofforbruget med op til 15% med den rette kørestil. Systemet kan også reducere slitage på motor, bremser, dæk og andre dele.

New Transit Chassis Cab front view
New Ford Transit Chassis Cab recharging battery  close up

Genoplad batteriet effektivt

Smart Regenerative Charging-teknologien oplader i modsætning til traditionelle metoder kun batteriet, når det er nødvendigt, og så vidt muligt ikke, mens du har foden på speederen. Det sparer endnu mere brændstof og reducerer udledningen.

Top