Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT CHASSIS CAB > Features > Sikkerhed

Sikkerhed i højsædet

Ford sørger for, at du er i sikkerhed i bilen – fra at advare dig om potentiel risiko for sammenstød til smarte systemer, der hjælper dig med at holde optimal stabilitet. Derfor er Transit Chassis Cab fyldt med smarte førerassistanceteknologier og sikkerhedssystemer, der alle har til formål at beskytte dig, din bil og lasten.

Et system, der beskytter bløde medtrafikanter

Pre-Collision Assist registrerer fodgængere i din kørebane ved hjælp af radar og kamera. Hvis systemet vurderer, at der er risiko for sammenstød med enten en fodgænger, en cyklist eller en anden bil, giver den dig en advarsel i instrumentbrættet. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet selv bremse fuldt op for at mindske sammenstødets omfang eller i visse tilfælde undgå det helt. Automatisk nødbremse (Emergency Brake Assist) giver maksimal bremsekraft ved nødopbremsning. Systemet kan mærke, hvor hårdt du træder på bremsen og øger selv bremsekraften, hvis det er nødvendigt.

Fuld kontrol i alle køreforhold

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant varebilens køreforhold. Den registrerer tab af vejgreb og bremser selv gradvist de(t) hjul, der skal til for, at bilen stabiliseres. Køreforholdene overvåges med ABS-bremsernes avancerede sensorer og antispinsystem.

Electronic Stability control technology animation

Bevarer kontrollen for dig

Curve Control-teknologien fornemmer, om du kører for hurtigt ind i et sving og kan hurtigt mindske motorkraften og aktivere bremsen til de individuelle hjul for at genvinde kontrol over bilen.

Løbende beskyttelse mod at vælte

Roll Stability Control-systemet hjælper med at holde dækkene på underlaget, særligt i køreforhold med højt tyngdepunkt og skrånende terræn.

New Transit Chassis Cab carrying heavy load

Maksimalt vejgreb med minimal ene

Traction Control System-teknologien er et avanceret antispinsystem, der forhindrer hjulspin og giver bedst muligt vejgreb, præstation og stabilitet, når du har allermest brug for det. Systemet overvåger konstant drivkraften på hvert enkelt hjul og justerer den for at sikre maksimal kontakt med underlaget og maksimalt vejgreb ved acceleration.

Styr på anhængeren

Trailer Sway Control-systemet sænker bilens fart, hvis den registrerer, at din anhænger svinger ud eller kører i slalom. Farten sænkes ved at mindske motorens drejningsmoment og øge bremsetrykket på alle hjul gradvist.

New Transit Chassis Cab with trailer indicating sway control
New Transit Chassis cab showing airbags

Airbags på alle fronter

Transit Chassis Cab kan fås med airbags i både gardinerne, førersædet, passagersædet og sidedørene med avancerede sensorer i varebilens primære punkter, der sikrer en hurtig og kontrolleret reaktion. Hvis du vil deaktivere en airbag, når du fx har en baby med i en bagudvendt autostol, kan det ske med et enkelt knaptryk. Den deaktiverede status vises i form af et lys på instrumentbrættet.

Tyverisikring

Tyverialarmen er en Thatcham kategori 1 og består af et avanceret system, som automatisk aktiveres, når du låser varebilen med dobbeltlås. Sikringen udløser en alarm ved indbrud i varebilen, hvis varebilen løftes, eller hvis sensorerne opfanger bevægelse inde i varebilen. Teknologien er også designet til at forebygge uønsket bugsering. Alle døre på den nye Transit Chassis Cab er derudover beskyttet af indbrudsbestandig afskærmning, der er designet til at forhindre utilsigtet gennemtrængning. Og med den fjernbetjente centrallås, der er mere sikker end nogensinde før, kan du låse eller åbne individuelle bildøre.

Ford Transit Chassis Cab showing alarm graphic
Tyre pressure sensor detail in Transit Chassis Cab

Punkteringsadvarsel

Hvis nogen af dine dæk begynder at tabe tryk under kørslen, advarer dæktryksovervågningen dig straks med et oplyst ikon i instrumentpanelet.

Top