Home > Van > TRANSIT CHASSIS CAB > Udstyr > Sikkerhed

Sikkerhed

Fra mindre stressende bakkestart til et system, der automatisk kan ringe til alarmcentralen; Listen over teknologier, der kan gøre dit liv nemmere, er lang.
Der er også et bredt udvalg af sikkerhedssystemer, som hjælper med at beskytte dig, dit køretøj og lasten.

Diagram of Ford Electronic stability control

Bevar kontrollen under alle vejforhold

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene. ESC registrerer afvigelser i køreretningen, for eksempel ved udskridning og korrigerer automatisk bremser og trækkraft, så du har mest mulig kontrol over bilen.

Konstant beskyttelse mod at vælte

Roll Stability Control overvåger bilen og registrerer farlige køreforhold, som kunne resultere i, at bilen vælter. Systemet benytter ESC for at kompensere, styre hastigheden og genetablere bilens stabilitet.

Keeping your trailer safely in line

Styr på anhængeren bag bilen

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange', og nedsætter vognens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjul.

Hjælper dig med at bevare kontrollen

Curve Control fornemmer, når en bilist kører for hurtigt i et sving, og kan hurtigt reducere motorkraften og aktivere bremsen til de individuelle hjul for at hjælpe med at genvinde kontrollen over bilen.

 

Ford transit on motorway road grip

Maksimalt vejgreb med minimal energi

Et avanceret antispinsystem (Traction Control System – TCS) forhindrer hjulspin og giver mest muligt vejgreb når du har allermest brug for det. Systemet overvåger kraften på hjulene enkeltvis og justerer den for at sikre maksimal kontakt med underlaget.

Ekstra kraft ved nødopbremsning

Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) sikrer den maksimale bremseevne ved nødopbremsning. Det styres automatisk via ESP-systemet, som registrerer, hvor hårdt du træder på bremsen og øger automatisk bremsekraften efter behov.

Ford Transit Chassis Cab side view
Tyre pressure sensor detail in Ford

Tidlig advarsel om punktering

Hvis nogen af dækkene taber tryk under kørslen, advarer et ikon i instrumentpanelet dig.

Fører-, passager- og sideairbags

Den nye Transit fås med fører-, passager- og sideairbags, og forskellige sensorer i bilen sikrer en hurtig og kontrolleret reaktion. Passagerairbagen kan deaktiveres ved tryk på en knap og "deaktiveret" vises i et symbol på instrumentbordet som en nyttig påmindelse.

Driver, passenger, side and curtain airbags
You choose which doors you want to lock and unlock

Du vælger, hvilke døre du vil låse og låse op

Fjernstyret centrallås er standard og giver dig mulighed for at åbne en enkelt dør, mens de andre forbliver låst.

En uafhængig back-up alarm

En batteridrevet lydalarm er et sekundært alarm system til Thatcham alarmen. En sirene vil gå i gang når alarmen udløses – og pga. af den separate strømforsyning virker den, selvom tyven frakobler bilens batteri.

An extra, independent back-up alarm
Anti-tamper shielded door locks

Tyverisikrede, dørlåse

Alle døre er beskyttet af indbrudsbestandig afskærmning, der er designet til at forhindre gennemtrængning ved hjælp af bor eller mejsler.

Ford Transit Courier fås med alarm

Ford Transit Courier fås med alarm. Denne afgiver lyd, hvis dørene eller motorhjelmen tvinges op.

Ford Transit Chassis Cab at construction site
Top