Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT CONNECT

TRANSIT CONNECT  

Med et nyt udseende, omfattende opdateret interiør og mere avancerede teknologier end nogensinde før, er Transit Connect i den grad forbedret hvad angår komfort og sikkerhed.

Transit Connects robusthed, holdbarhed og funktionalitet forbliver i topklasse. Med lang akselafstand levereres lastvolumen op til 3,6 m³ (VDA) og en nyttelast mellem 500 - 850 kg. Transit Connects holdbarhed og funktionalitet forbliver uændrede. Men dette er nu en usædvanlig sofistikeret kompakt varebil udstyret med nye førerassistance teknologier, hvoraf mange er nye. Nogle hjælper føreren med at holde sig tilsluttet omverdenden, håndfrit, andre med at hjælpe med at kontrollere og overvåge hastigheden, og endda med at beskytte fodgængerne foran bilen. 

Nye motorteknologier har også forbedret brændstoføkonomien og emissioner, og dermed reduceret driftsomkostningerne.

Priser og brochurer Udstyr og specifikationer (PDF 2.9MB)

Ford Transit Connect driving wheel and board close up

Hjælper dig med at overholde fartgrænsen

Transit Connect kommer nu med intelligent farttilpasning, som er designet til at hjælpe dig med at overholde gældende fartgrænser, så du kan koncentrere dig om kørslen. Systemet til genkendelse af trafikskilte registrerer automatisk den aktuelle fartgrænse (når aktiveret), og så justerer systemet automatisk din maksimale hastighedsindstilling til netop den grænse.

En motor, der trives med hårdt arbejde    

De nye 75 HK, 100 HK og 120 HK Ford EcoBlue dieselmotorer er højt avancerede og leverer målbart forbedret effektivitet og ydelse. De nye motorer er også mere støjsvage end nogensinde før.

Ford engine diagram scheme

SYNC 3. Avanceret håndfri teknologi

Med Ford SYNC 3 kan du betjene alt lige fra musik til navigation og telefonopkald. Enten via den store 6” touchscreen eller via stemmestyring – systemet forstår og taler dansk

Et system, der kan hjælpe med at beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist registrerer biler og mennesker, som befinder sig på vejen foran. Det kan endda registrere fodgængere, der er ved at krydse køretøjets vej. Systemet advarer dig, hvis det registrerer en potentiel kollision, og hvis du ikke reagerer, vil det bremse automatisk. Denne teknologi er udviklet til at mindske alvorligheden af ulykker eller helt at undgå dem, og den fungerer ved hastigheder på op til 80 km/t.

Blue Ford Transit Connect at pedestrian crossing

Plads til lange genstande via lastlugen

I alle versioner med dobbelt passagersæde lader en opfindsom lastluge i adskillelsen dig transportere genstande, der er op til 3 m lange, i versioner med kort akselafstand (L1) og op til 3,4 m lange i versioner med lang akselafstand (L2). Adskillelsen har en lastluge i bunden, som du kan skubbe lange genstande igennem til et opbevaringsområde under det forreste passagersæde. Bag adskillelsen er der plads til to europaller (i L1) eller 2,4 x 1,2 m materialeplader (i L2).

Hvad vil du have ud af din varebil?

Med to karosserilængder og nyttelast op til 820 kg, er du sikker på at kunne finde en Transit Connect, der passer perfekt til dine behov.

Der findes et bredt udvalg af udstyrsniveauer plus mange valgmuligheder for ekstraudstyr, så du let kan skræddersy bilen til dine behov.

Ford Tourneo Connect overview 360 video
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top