Home > Van > TRANSIT CONNECT > Udstyr > Intelligent

Komfort

 

Ford SYNC 2 with Voice Control and 6” colour Touchscreen

FORD SYNC 3. Avanceret håndfri teknologi

Med Ford SYNC 3 kan du betjene alt lige fra musik til navigation og telefonopkald. Enten via den store 8” touchscreen eller via stemmestyring – systemet forstår og taler dansk.

Dit mobile kontor

Med mobiltilkobling er det let at arbejde, hvor end du befinder dig. Transit Connect er udstyret med mange smarte funktioner som gør den til et kontor på hjul.

mobile connectivity built in to Transit Connect
 touch a button and the system can de-ice or defrost the screen in seconds

Få hurtigt forruden isfri med Quickclear

Denne smarte teknologi er udviklet, så du kan komme hurtigt af sted, når der er frost i luften. Med et enkelt tryk på en knap opvarmes forruden lynhurtigt og hjælper også med at tø vinduesviskerne op.

Hold varmen når det er koldt

Du sidder altid komfortabelt i din Transit Connect, uanset vejret. Med sædevarme kan du altid holde varmen på kolde dage.

Seat warmers
Ford MyKey® is an innovative programmable feature that encourages safer driving

Del bilen uden problemer med MyKey

MyKey lader dig blandt andet indstille en lavere topfart, tidlig påmindelse om brændstofpåfyldning og en lavere lydstyrke af audiosystemet. Teknologien er udviklet til at berolige dig, hvis du låner din bil ud til en arbejdskollega eller andre, fordi du kan programmere de begrænsninger, du ønsker for netop den udlånte nøgle.

Ford Easy Fuel for sikker optankning

Denne nyttige teknologi gør det tæt på umuligt at fylde forkert brændstof på bilens tank eftersom den forkerte tankstuds ikke passer i bilens påfyldningshul. Derudover er der intet tankdæksel som først skal fjernes, hvilket gør optankningen hurtigere og du undgår snavsede fingre.

Easy fuel
At the touch of a button you can fully open or close both the driver and passenger windows

Åbn og luk dine vinduer med ét enkelt tryk

Ved et tryk på en knap kan du åbne eller lukke alle vinduer.

En ratstamme, der tilpasser sig til dig

For at hjælpe dig med at finde din ideelle, mest komfortable kørestilling, kan ratstammen let justeres for komfort og køreposition.

Smart opbevaring

I Transit Connect findes der en smart opbevaringshylde i loftet hvor du kan gemme eksempelvis din computer, vigtige dokumenter og andre ting af vejen.

Top