Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT CONNECT > Udstyr > Komfort

Dit mobile kontor

Overdådig komfort, holdbare sæder og et godt udsyn fra førersædet, gør Transit Connect til et afslappende og behageligt sted at være. Og med tilføjelsen af FordPass Connect kan du nu nyde 4G Wi-Fi, trafikopdateringer minut for minut, fjernbetjent lås/oplåsning af bilens døre og meget mere. Det er et niveau af opkobling, som du indtil nu kun har kunnet opleve hjemme eller på kontoret.

Ford SYNC interior display

SYNC 3. Avanceret håndfri teknologi

Med Ford SYNC 3SYNC 3 kan du betjene alt lige fra musik til navigation og telefonopkald. Enten via den store 6” touchscreen eller via stemmestyring – systemet forstår og taler dansk.

Opladning på farten

Trådløs opladning er tilgængelig til visse smartphonesTooltip, hvilket betyder, at det aldrig har været nemmere at sikre, at dine enheder altid er klar til brug.

Ford wireless charging close up
FordPass Connect modem close up

Din nøgle til en mere forbundet verden

For første gang nogensinde er Transit Connect tilgængelig med FordPass Connect-modemFordPass Connect 1, som er et system, der er designet til at gøre hver tur lettere og mere behagelig. Det giver mulighed for en række funktioner, herunder Wi-FiWi-Fi hotspot til op til ti enheder, så passagererne kan indlæse deres foretrukne streamingtjeneste og få de lange ture til at gå så let som ingenting. Derudover leverer vi trafikopdateringer i realtidFordPass Connect 3 direkte til dit navigationssystem i bilen, så du når frem afslappet og til tiden.

Download FordPass-appen for at få adgang til endnu flere funktioner

FordPass Connect bliver endnu mere kraftfuld, når den er parret med din smartphone via din FordPass-app. Når den er forbundet, kan du drage fordel af et væld af innovative nye funktioner; herunder lokalisering af din bil, når du ikke kan huske, hvor du har parkeret den samt fjernbetjent låsning/oplåsning af dørene. Dette hjælper dig med at dobbelttjekke, at dit køretøj er låst, eller endda gøre det muligt for dig at give en person adgang til dit køretøj, når du er andetsteds. Plus, hvis du har automatgear, kan du endda starte dit køretøj, så det er afkølet, af-iset og klar til at køre, når du er. Du kan også programmere din navigation hjemmefra og sende din destination direkte fra din telefon til dit varebil.

FordPass App - a hand holding mobile phone
Ford dock close up

Et sikkert hjem til alle dine enheder

MyFord Dock er designet til at holde din smartphone eller MP3-afspiller fast under kørslen og er udstyret med en USB port.

Start dit køretøj med et tryk på en knap

Transit Connect opfanger automatisk, at dens egen unikke nøgle er til stede, selv hvis den ligger i din lomme eller taske. Så tryk blot på Ford-startknappen, og motoren starter. Fås til udvalgte varianter.

Ford Transit Connect Power Start button detail
Ford centre console

Midterkonsol

Den intelligent designede midterkonsol har en 12 volt udtag, USB-port med opladning, to kopholdere og opbevaringsplads designet til en A4-mappe.

Rengør hurtigt forruden med Quickclear

Denne smarte funktion er udviklet, så du kan komme hurtigere af sted, når der er frost i luften. Med et enkelt tryk på en knap opvarmes forruden til ekstremt høj temperatur for af afise og afdugge forruden samt hjælpe med at tø vinduesviskerne op.

Ford car with frosted up screen
MyKey detail

Del bilen uden problemer med MyKey®

Denne teknologi lader dig indstille den maksimale hastighedsgrænse, indstille en selepåmindelse og endda kontrollere audiosystemets lydstyrke, hvis du ønsker det. Ford MyKey®, er ekstrem brugervenlig og er udviklet for at give dig ro i sindet, hvis du har lånt din bil til en ven eller et familiemedlem. Sæt blot nøglen i tændingen, start bilen og følg så den enkle vejledning til at indstille de begrænsninger, du ønsker, at nøglen skal have. Du kan vælge max 140 km eller 160 km i timen . Du kan selv gemme den ubegrænsede "admin" nøgle eller endda have mere end én af begge nøgler, hvis du ønsker det.

Ekstra komfort med justerbare sæder med sædevarme

Du sidder altid behageligt i din bil, uanset vejret udenfor. Du kan vælge sæder med sædevarme som ekstraudstyr, så du altid kan holde varmen på kolde vinterdage.

Ford Transit Connect detail of front heated seats
Electronic Automatic Temperature Control detail

Indstil den ideelle temperatur til dig og dine passagerer

Med det automatiske klimaanlæg med to zoner (Dual Zone Electronic Automatic Temperature Control (DEATC)) kan du vælge din og dine passagerers foretrukne temperatur, og systemet holder den stabil via det avancerede klimaanlæg.

Top