Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT CONNECT > Udstyr > Køreoplvelse

Gør arbejde til en fornøjelse

Hver funktion og teknologi i Ford Transit Connect er designet til at gøre din arbejdsdag lettere. Avancerede teknologier, herunder systemer til genkendelse af trafikskilte og Lane Keeping System, arbejder konstant for at hjælpe med at fjerne stress under kørslen. Andre systemer, herunder Active Park Assist (parkeringspakken) og den adaptive fartpilot, skal aktiveres manuelt for at hjælpe, når du har brug for dem.

Ford Transit Connect interior with Speed Assist

Hjælper dig med at overholde fartgrænsen

Intelligent farttilpasning udmærker sig ved at aflæse hastighedsskilte, så du kan koncentrere dig om kørslen. Først registrerer systemet til genkendelse af trafikskilte automatisk den aktuelle fartgrænse (når aktiveret), og derefter justerer systemet din maksimale hastighedsindstilling til netop den grænseTooltip.

Parkering på en endnu nemmere måde

Aktiv parkeringshjælp kan styre dig ind i parallelle eller vinkelrette parkeringspladser. Du aktiverer teknologien ved at trykke på en knap, og mens du kører, finder sensorerne en parkeringsplads, der er stor nok. Den styrer automatisk for dig, når du parkerer, og du skal blot betjene speeder, gear og bremse (ved at følge en enkel vejledning på skærmen med tilhørende lydsignaler). Den får dig også ud af parallelparkeringspladser igen.

Red Ford Transit Connect parking with park assist indicators on
Ford Transit parked with Auto High Beam HD Headlamps on

Xenon forlygter

De nye, slankere forlygter fås med kraftfulde xenon lygter og LED kørelys.

Ser de vejskilte, som du muligvis overser

Traffic Sign Recognition genkender vejskilte, uanset om de er i vejsiden eller over vejen, permanente eller midlertidige. Et ikon for det aktuelle fart- eller overhaling forbudt-skilt ses i instrumentpanelet og skifter, hver gang bilen kommer inden for en ny hastighedsgrænse.

Transit Connect with Traffic Sign Recognition
Ford Transit driving in country lane

Et avanceret sikkerhedssystem hjælper dig med at holde din kørebane

Lane Keeping System anvender et fremadseende kamera til at registrere, hvis du utilsigtet er ved at komme ud af kørebanen. Dernæst bliver du advaret af Lane Keeping Alert, som får rattet til at vibrere. Reagerer du langsomt eller slet ikke, kan Lane Keeping Aid påvirke ratmomentet, så du kommer sikkert tilbage i den rigtige kørebane. Teknologien er beregnet til veje med flere kørebaner (som motorveje), og den deaktiveres automatisk, når farten kommer under 70 km i timen. Den kan også slukkes manuelt.

Sensorer gør det let at parkere

Parkeringssensorerne for og bag hjælper dig med at vurdere afstanden mellem bilen og forhindringer foran eller bag bilen. Når sensorerne registrerer en genstand, aktiverer de et lydsignal, der bliver højere, jo tættere du kommer på.

Red Ford Transit Connect parking sensors
Red Ford Transit Connect rear-view camera detail

Nemmere bakning

Bomme, cykler, lave mure ... Bakkameraet viser dig, hvad der er bag dig, på en skærm bygget ind i midterkonsollen. Foruden at vise dig genstande, som du kunne overse, viser systemet nogle virtuelle linjer, så du let kan parkere på selv de mindste steder. Kameraet aktiveres automatisk, når du vælger bakgear.

Driver Alert advarer dig, når du er ved at være træt

Driver Alert overvåger konstant din kørsel og registrerer afvigelser, der kan skyldes træthed. Hvis systemet registrerer, at du bliver mindre årvågen, lyser en advarselsmeddelelse i displayet og foreslår en pause. Bliver opmærksomheden på din kørsel mindre og mindre, gentages meddelelsen, og kombineres nu med et lydsignal.

Driver's alert coffee cup logo
Ford Transit Connect in motorway

Mindre trættende kørsel, mere økonomiske ture

Med fartpiloten kan du indstille en hastighed og fastholde den, til du bremser eller accelerer. Du kan også justere din hastighed under kørslen via de ratmonterede knapper.

Desuden hjælper fartpiloten med justerbar hastighedsbegrænsning med at køre inden for en forindstillet grænse, som du vælger. Samtidig med, at det hjælper dig med at spare brændstof, kan systemet også mindske sandsynligheden for, at du overskrider fartgrænsen. Foruden deres praktiske fordele kan begge teknologier gøre lange ture på motorvejen mere afslappende.

Sidevinds stabilisering

Elektronisk stabilitetsprogram registrerer, når bilen påvirkes af sidevinde og hjælper ved at korrigere vejpositionen i stærke vindforhold.

Ford Transit Connect Side Wind Stabilisation diagram with wind arrows
Top