Home > Van > TRANSIT CONNECT > Udstyr > Sikkerhed

Sikkerhed

Transit Connect kan udstyres med intelligente teknologier, udviklet til at beskytte dig, dine passagerer og din last. Der er for eksempel teknologier, der kan mindske risikoen for udskridning i vådt eller glat føre, hjælpe med at ringe til alarmcentralen og gøre bakkestart lettere. 

For at hjælpe med at undgå sammenstød ved lave hastigheder

Active City Stop er en avanceret teknologi udviklet til at hjælpe dig med at undgå eller reducere deres alvorlige konsekvenser. Opdager systemet, at den forankørende bil pludselig er standset, og kører du under 30 km/t, så aktiveres bremserne automatisk.

Ford Transit Connect Electronic Stability Control

Bevar kontrollen under alle vejforhold

Elektronisk stabilitetsprogram overvåger konstant køreforholdene i din Transit Connect. ESC registrerer afvigelser i køreretningen, for eksempel ved udskridning og korrigerer automatisk trækkraften så du har mest mulig kontrol over bilen.

Maksimalt vejgreb med minimal energi

Et avanceret antispinsystem (Traction Control System – TCS) forhindrer hjulspin og giver mest muligt vejgreb når du har allermest brug for det. Systemet overvåger kraften på hjulene enkeltvis og justerer den for at sikre maksimal kontakt med underlaget.

Ford Transit Connect Traction Control System - car skidding on the road
Ford Transit Connect Trailer Sway Assist

Styr på anhængeren bag bilen

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange', og nedsætter vognens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjul.

Ekstra kraft ved nødopbremsning

Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) sikrer maksimal bremsekraft ved nødopbremsninger. Det styres automatisk via ESC systemet, som registrerer, hvor hårdt du træder på bremsen og øger automatisk bremsekraften efter behov.

Ford Transit Connect Emergency Brake Assist
Ford Transit Connect Emergency Brake Light

Advarsel bagved, når du bremser hårdt op

Emergency Brake Light (EBL)-systemet får automatisk bremselyset til at blinke for at advare andre bilister, når du foretager en hård opbremsning.

Tidlig advarsel om punktering

Hvis nogen af dækkene taber tryk under kørslen, advarer et ikon i instrumentpanelet dig.

Ford Transit Connect Tyre pressure monitoring
Ford Transit Connect Curtain, driver, passenger and side airbags

Airbags

Ford Transit Connect fås med op til seks airbags. Der er monteret avancerede sensorer på vigtige punkter i bilen for at sikre en hurtig og kontrolleret airbagudløsning i tilfælde af et uheld.

Glem aldrig sikkerhedsselen

En selepåmindelse i førersiden advarer dig, hvis du glemmer at tage selen på.

Ford Transit Connect Driver seat belt reminder
Ford Transit Connect Remote central locking

Du vælger, hvilke døre du vil låse og oplåse

Den nye Transit Connect har fjernbetjent centrallås. Dette låsesystem er mere sikkert end nogensinde før, fordi du kan vælge at åbne førerdøren alene, mens de andre døre forbliver sikkert låst, indtil du genaktiverer oplåsning af dem via fjernbetjeningsnøglen.

En avanceret fjernbetjeningsnøgle

Ud over det avancerede centrallåsesystem er den foldbare fjernbetjeningsnøgle udstyret med en sender med to kanaler. Som følge deraf er det næsten umuligt for en tyv at scanne eller kopiere nøglen. Den er genopladelig og vandtæt, og kan betjenes op til 30 m fra bilen.

Ford Transit Connect Advanced key fob
Ford Transit Connect No ordinary locks

Tyverihæmmende dørlåse

Alle dørene er beskyttet bedst muligt mod indbrud. De er konstrueret til at forhindre gennemtrængning ved hjælp af bor eller mejsler.

Ford Transit Connect fås med alarm

Ford Transit Connect fås med alarm. Denne afgiver lyd, hvis dørene eller motorhjelmen tvinges op. 

Ford Transit Connect Two high-level alarm options
Top