Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT CONNECT > Udstyr > Sikkerhed

Smartere sikkerhed

Med et omfattende udvalg af sikkerheds- og tyverisikringsteknologier er Ford Transit Connect designet til at beskytte dig, dine passagerer og dine ejendele. Nogle teknologier, herunder Pre-Collisision Assist med fodgængerregistrering og nødbremsefunktion, bidrager til at reducere en ulykkes alvorlighed, hvis den sker. Andre teknologier, som f.eks. tyverisikrede, afskærmede dørlåse og en Thatcham Category 1 Alarm, hjælper med at opbevare dine værdigenstande så sikkert som muligt.

Ford Transit in front of zebra crossing with pedestrian

Et system, der kan hjælpe med at beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist registrerer biler og mennesker, som befinder sig på vejen foran. Det kan endda registrere fodgængere, der er ved at krydse køretøjets vej. Systemet advarer dig, hvis det registrerer en potentiel kollision, og hvis du ikke reagerer, vil det bremse automatisk. Denne teknologi er udviklet til at mindske alvorligheden af ulykker eller helt at undgå dem, og den fungerer ved hastigheder på op til 80 km/t.

Forbedret stabilitet ved vanskelige vejforhold

Elektronisk stabilitetskontrol overvåger konstant køreforholdene for dit køretøj. Det registrerer, når det mister vejgreb, og hvert hjul bremser gradvist, så bilen stabiliseres. Med avancerede sensorer fra ABS-bremserne (Anti-lock braking system) og antispinsystemet overvåges bilens køreforhold.

Ford Transit with ESC diagram
Ford Transit driving net to glass building

Maksimalt vejgreb med minimal energi

Et avanceret antispinsystem (Traction Control System – TCS) forhindrer hjulspin og giver det bedst mulige vejgreb, præstation og stabilitet, når du har allermest brug for det. Systemet overvåger konstant kraften på hvert enkelt hjul og justerer den for at sikre maksimal kontakt med underlaget og vejgreb under acceleration.

Styr på din anhænger

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange', og nedsætter bilens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øger bremsetrykket på alle hjul.

Ford Transit Trailer Sway Control detail
Ford Transit behind red car with emergency brake assist indicators

Avanceret system til kontrolleret opbremsning

Et ABS-system og elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) sikrer dig en mere kontrolleret opbremsning. Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) sikrer også den maksimale bremseevne ved en nødopbremsning. Det styres automatisk via ESC-systemet, som registrerer, hvor hårdt du træder på bremsen og øger automatisk bremsekraften efter behov. Og hvis du foretager en hård opbremsning får Emergency Brake Light (EBL)-systemet automatisk bremselyset til at blinke for at advare bagfra kommende bilister.

En advarsel bagud, når du bremser hårdt op

Emergency Brake Light (EBL)-systemet får automatisk bremselyset til at blinke for at advare andre bilister, når du foretager en hård opbremsning.

Ford Transit with emergency lights on
Ford Transit with beepy lines around singling alarm

To avancerede alarmer kan fås som ekstraudstyr

Transit Connect kan fås med et perimeteralarmsystem som ekstraudstyr, der aktiveres, hvis dørene eller motorhjelmen åbnes med magt. Et mere avanceret Thatcham Category 1 alarmsystem kan også fås. Denne alarm slås automatisk til, når du låser bilen, og alarmen udløses ved indbrud i bilen, hvis bilen løftes, eller hvis sensorerne registrerer bevægelser i bilen.

Ekstra, uafhængig backupalarm

Det er et ekstra alarmsystem, der følger med Thatcham-alarmen. En sirene lyder, når alarmen udløses, og fordi den har sin egen strømkilde, aktiveres den, selv hvis nogen frakobler bilens store batteri.

Fjernbetjent centrallås med tyverisikrede dørlåse

Transit Connect har fjernbetjent centrallås af dørene, hvilket er mere sikkert end nogensinde før. Det er, fordi du kan vælge at åbne en enkelt dør, mens de andre døre forbliver sikkert låst, indtil du aktiverer en kontakt på førerdøren. Den samme kontakt bruges til at låse og låse op for alle varevognens døre. Alle døre er beskyttet af indbrudsbestandig afskærmning, der er designet til at forhindre utilsigtet gennemtrængning.

Ford Transit door lock detail
Ford Transit seat belt reminder logo

Glem aldrig at tage din sikkerhedssele på

En selepåmindelse til føreren advarer dig, hvis du nogensinde skulle glemme at tage selen på og er monteret som standardudstyr på alle modeller.

Forbedret airbagsystem

Transit Connect fås med gardin, fører-, passager- og sideairbags. Der er også placeret avancerede sensorer på primære punkter i varevognen for at sikre en hurtig og kontrolleret reaktion.

Ford Transit with visible airbags
Ford Transit detail of tyre

Tidlig advarsel om punktering

Hvis et eller flere af dine dæk mister luft under kørslen, giver dæktrykovervågningssystemet (Tyre Pressure Monitoring System - TPMS) signal herom med et ikon, der tændes på instrumentpanelet.

Top