Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT CONNECT > Udstyr > Udstyr

Få mere ud af din varebil

Transit Connect er utrolig rummelig. Du kan fragte varer der er op til 3,4 meter lange og to europaller. Skydedøre på begge sider af bilen gør af- og pålæsning af varer mere praktisk. Og med smart opbevaringsplads i hele kabinen, kommer du aldrig til at mangle plads.

Transit Connect Load Space

Nyttig, gennemgående opbevaringsplads

Last varer op til 3,0 meter i længden i L1-varianten, takket være den smarte lastluge i varerumsadskillelsen. L2-varianten kan rumme 3,4 meter lange genstande hvis denne smarte lastluge er tilvalgt.

Solide, men problemfri sidedøre

Når du har så meget lastrum, er sidedøre yderst vigtige, og fordi de ofte bruges meget, er hele mekanismen bygget til at maksimere brugervenligheden og holdbarheden. Det nyeste design forbedrer adgangen via sidedørsåbningerne og er kompatibelt med mange varevognsstativ-systemer, der kan købes.

Transit Connect with person loading through side door
Transit Connect showing interior wth tie down points

Mere praktisk, sidemonteret fastspænding af last

Oftest ser man fastspændingsbeslag monteret på bilgulvet. De kan være svære at komme til, når lasten skal sikres. Derfor har vi placeret fastspændingspunkterne i vores Transit Connect lige over gulvet på lastrummets sidevægge. Det giver et lastrumsgulv helt uden forhindringer, der er nemmere at komme til, og man undgår, at der samles snavs, og der er mulighed for lettere rengøring.

En lang rustgaranti giver ekstra tryghed

Som mål for bilens konstruktionskvalitet følger der som standard en 12 års rustgaranti med Transit Connect.

Transit Connect showing servicemen inspecting car
Top