TRANSIT COURIER UDSTYR

Ford Transit Courier er tætpakket med smarte funktioner og teknologier, der kommer din virksomhed til gode, uanset hvor du arbejder. Det gælder både under lange køreture og i travl bytrafik. SYNC 3 lader dig bevare forbindelsen og sørger for underholdningen ved at lade dig styre din telefon med intuitive stemmekommandoer. Bakkameraet gør det ubesværet at parkere på trange steder. Lastrumskapaciteten på op til 2,3 kubikmeter giver al den plads, din virksomhed har brug for.

Delivery driver removing parcels from Transit Courier

TILBEHØR

 

IMPONERENDE VARERUM OG ADGANG HERTIL

Smart design i den nye Transit Courier giver et stort varerum i alle tre mål: længde, bredde og højde. Lastegulvet på 1.620 mm leverer 2,3 kubikmeter lastkapacitet. Og med standardskillevæggen i brug afslører skydedøren i siden en 453 mm bred døråbning, der gør det muligt at laste på letteste vis.

NYTTIG OPBEVARINGSPLADS

Den nye Transit Courier er tilgængelig med en fast varerumsadskillelse, der adskiller kabinen fra varerummet.

Cargo tie-down points

PRAKTISKE SIDEMONTEREDE KROGE TIL FASTSURRING AF LAST

Oftest ser man lastsurringskroge monteret på gulvet i varebilen. De kan være svære at komme til, når lasten skal sikres. Derfor har vi placeret surrekrogene i Transit Courier lige over gulvet på lastrummets sidevægge. Det giver et varerumsgulv helt uden forhindringer, der er lettere at komme til. Samtidig undgår man, at der samles snavs og rengøring af gulvet lettes.

Cargo area lighting

SØRGER FOR, AT DU ALTID KAN ARBEJDE

LED belysning i varerummet oplyser lastområdet for at hjælpe ved af- og pålæsning, når det er blevet mørkt.

Ford Transit Courier Multi-Piece Rear Bumper

BAGKOFANGER I FLERE DELE BETYDER NEM REPARATION

I modsætning til andre varebiler i sin klasse er der ingen grund til at erstatte hele kofangeren på en Transit Courier, hvis du har fået en bule i den ene ende. Det er, fordi et 3-delt design betyder, at de enkelte dele kan udskiftes efter behov, hvilket giver billigere reparationer.

New Ford Transit Courier parked in city street

MOTORER OG GEARKASSER

FÅ MEST MULIGT UD AF DIN MOTOR

Den kvikke 1,0-liters EcoBoost benzinmotor med 3 cylindre yder 100 hk og et drejningsmoment på 170 Nm allerede fra 1400 omdrejninger. Kombineret med brændstofbesparende teknologier som eksempelvis Auto-Start-Stop, er denne motor yderst sparsommelig med brændstoffet.

6-TRINS GEARKASSE FOR MERE BRÆNDSTOFØKONOMISK KØRSEL

Den nye Transit Courier er udstyret med en 6-trins manuel gearkasse, hvilket gør den mere økonomisk og effektiv. Når du har nået en høj nok hastighed, skal du bare sætte din bil i 6. gear og derved spare brændstof.

Ford Transit Courier 6-speed manual transmission
Ford Transit Courier auto Start Stop

BRUG MINDRE BRÆNDSTOF MED AUTO START-STOP

Når du standser ved trafiklys eller holder i kø, kan denne teknologi automatisk standse motoren (mens de vigtigste funktioner som lys, ventilation, radio og Ford SYNC 3 stadig er aktive). Når du er køreklar, skal du blot træde koblingen ned og sætte bilen i 1. gear som du plejer, så starter motoren i løbet af et splitsekund.

Ford Transit Courier Active grille shutter

FORBEDRET AERODYNAMIK GIVER BEDRE ØKONOMI

Når du kører langsomt, holder Active Grille Shutter-systemet kølergitterets luftindtag åbent for at køle motoren. Når du øger hastigheden, kan det lukke automatisk, hvilket forbedrer aerodynamikken og hjælper med at spare brændstof. Over tiden kan denne teknologi gøre en stor forskel.

Silver Ford Transit Courier in city lanes

FØRERASSISTANCE 

Ford Transit Courier Steering Wheel

MINDRE TRÆTTENDE KØRSEL, MERE ØKONOMISKE TURE

Med fartpiloten kan du indstille en hastighed og fastholde den, indtil du bremser eller accelerer. Du kan justere din hastighed under kørslen via de ratmonterede knapper.

Desuden hjælper den justerbare hastighedsbegrænser med at køre inden for en forudindstillet maks. hastighed, som du vælger. Samtidig med, at det hjælper dig med at spare brændstof, kan systemet også mindske sandsynligheden for, at du overskrider fartgrænsen. Foruden deres praktiske fordele kan begge teknologier gøre lange ture på motorvej mere afslappende.

Ford Transit Courier rear view camera

NEM PARKERING

Bomme, cykler, lave mure... Bakkameraet viser dig, hvad der er bag dig på en skærm bygget ind i midterkonsollen. Foruden at vise dig genstande, som du kunne overse, viser systemet nogle virtuelle linjer, så du let kan parkere på selv de mindste steder. Kameraet aktiveres automatisk, når du vælger bakgear.

Ford Transit Courier parking distance sensors

SENSORER DER GØR DET LET AT PARKERE

Parkeringssensorer hjælper dig med at vurdere afstanden mellem bilen og forhindringer bag bilen. Når sensorerne registrerer en genstand, aktiverer de et lydsignal, der bliver højere, jo tættere du kommer på.

EKSTRA KONTROL VED START PÅ BAKKER

Bakkestartassistancen forhindrer bilen i at trille baglæns eller forlæns, når du starter på en bakke. Systemet fastholder bremsetrykket i 2-3 sekunder, når du flytter foden fra bremse til speeder, så du kommer sikkert og roligt af sted. Teknologien er også nyttig, når du stopper og starter på glatte overflader.

Ford Transit Courier in motion going uphill
Ford Transit Courier turning circle

GØR DET LETTERE AT VENDE

I modsætning til større varebiler har den nye Transit Courier en lille venderadius på kun 10,5 m, hvilket gør det hurtigt og nemt at foretage u-vendinger og parkere på travle og smalle gader.

Delivery driver with phone and clipboard

TILSLUTNING OG INFOTAINMENT

FORD SYNC 3. AVANCERET HÅNDFRI TEKNOLOGI

Med Ford SYNC 3 kan du betjene alt lige fra musik til navigation og telefonopkald. Enten via den store 8” touchscreen eller via stemmestyring – systemet forstår og taler dansk.

Device Dock

ET SIKKERT HJEM TIL ALLE DINE ENHEDER

My Ford Dock er designet til at fastholde din smartphone eller MP3-afspiller. Den indeholder også en USB port.

Ford Transit Courier detail of the seat with mobile connectivity

DIN VAREBIL: DIT MOBILE KONTOR

Med mobil tilkobling i bilen har det aldrig været lettere at arbejde, hvor du end befinder dig. Den nydesignede midterkonsol er udformet til at hjælpe dig med at holde alt inden for rækkevidde. Der er blandt andet 12 volt stik og USB-tilslutning.

Ford Transit Courier parked on cobbled street

INTELLIGENT 

Ford Transit Courier stowage space and cup holders

NYTTIG OPBEVARING

Den nye Transit Courier er fyldt med masser af praktisk opbevaringsplads. For eksempel sikrer en opbevaringshylde i loftet, at alt du har brug for, er inden for rækkevidde. En dyb midterkonsol kan opbevare en A4-mappe eller lille bærbar computer. Der er også praktisk opbevaringsplads under passagersædet til eksempelvis værdigenstande. Og det rummelige handskerum og to kopholdere sikrer, at du kan finde plads til det meste.

PRAKTISK HYLDE TIL OPBEVARING

Takket være det intelligente interiørdesign har kabinen i den nye Transit Courier overraskende meget opbevaringsplads. Hylden i loftet er stor nok til en A4-mappe og sørger for, at alt hvad du har brug for, er inden for rækkevidde.

Ford Transit Courier heat controls in detail

INDSTIL EN TEMPERATUR, DER PASSER DIG

Det automatiske klimaanlæg (EATC), der er ekstraudstyr, giver dig mulighed for at vælge præcis den ønskede temperatur i kabinen, og så holder systemet en stabil temperatur.

Ford Transit Courier Easy-Fuel

FORD EASY FUEL FOR SIKKER OPTANKNING

Denne nyttige teknologi gør det tæt på umuligt at fylde forkert brændstof på bilens tank eftersom den forkerte tankstuds ikke passer i bilens påfyldningshul. Derudover er der intet tankdæksel som først skal fjernes, hvilket gør optankningen hurtigere og du undgår snavsede fingre.

Ford Transit Courier Auto-headlights in detail

DE AUTOMATISKE FORLYGTER TÆNDER EFTER BEHOV

De automatiske forlygter har sensorer, der registrerer aftagende lys ved skumringstid, eller når lysforholdene pludselig ændrer sig. For eksempel, når du kører ind i en tunnel. Dette tænder automatisk forlygterne, hvilket gør kørslen nemmere og mere sikker.

Dark Blue Ford Transit Custom Parked with workmen in high vis jackets

SIKKERHED 

Ford Transit Courier in motion on a street

BEVAR KONTROLLEN UNDER ALLE VEJFORHOLD

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene. ESC registrerer afvigelser i køreretningen, for eksempel ved udskridning og korrigerer automatisk bremser og trækkraft, så du har mest mulig kontrol over bilen.

MAKSIMALT VEJGREB MED MINIMAL ENERGI

Et avanceret antispinsystem (Traction Control System – TCS) forhindrer hjulspin og giver mest muligt vejgreb når du har allermest brug for det. Systemet overvåger kraften på hjulene enkeltvis og justerer den for at sikre maksimal kontakt med underlaget.

Ford Transit Courier showing the Traction Control System
Ford Transit Courier at pedestrian crossing

AVANCERET SYSTEM TIL KONTROLLERET OPBREMSNING

Et ABS-system og elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) sikrer dig en mere kontrolleret opbremsning.

Transit Custom Protection against roll-over

KONSTANT BESKYTTELSE MOD AT VÆLTE

Roll Stability Control overvåger bilen og registrerer farlige køreforhold, som kunne resultere i, at bilen vælter. Systemet benytter ESC for at kompensere, styre hastigheden og genetablere bilens stabilitet.

Tyre Pressure Monitoring

TIDLIG ADVARSEL OM PUNKTERING

Hvis nogen af dækkene taber tryk under kørslen, advarer et ikon i instrumentpanelet dig.

Ford Transit Courier parked outside office building

TYVERISIKRING

Ford Transit Courier side view

FJERNBETJENT CENTRALLÅS

Den nye Transit Courier har fjernbetjent centrallås, hvilket er mere sikkert end nogensinde før. Det er, fordi du kan vælge at åbne en enkelt dør, mens de andre døre forbliver sikkert låst, indtil du aktiverer en kontakt på førerdøren. Den samme kontakt bruges til at låse og låse op for alle varebilens døre.

ALARM FÅS SOM EKSTRAUDSTYR

Den nye Transit Courier kan fås med et perimeteralarmsystem som ekstraudstyr, der aktiveres, hvis dørene eller motorhjelmen åbnes med magt. 

Ford Transit Courier showing the alarm options
Specialist support from Ford Transit Centres

EKSTRAORDINÆR SERVICE I FORD TRANSIT ERHVERVSCENTRE

Uanset om du ejer en enkelt varebil eller betjene en hel flåde, kan du regne med Ford Transit Erhvervscentrene som hjælper dig med at få mest muligt ud af din vognpark. Disse specialiserede centre er bemandet med dedikerede salgseksperter og uddannede teknikere, og de stiller en række af de nyeste varebiler til rådighed for dig. De er udstyret til at holde din flåde af varebiler kørende og til at yde en hurtig, problemfri service, når du har brug for det.

TRANSIT CENTRES

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide