Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT COURIER > Udstyr > Intelligent

Fyldt med intelligente teknologier

Den nye Transit Couriers indvendige design kombinerer smart opbevaring med intelligente teknologier for at levere en komfortabel køreoplevelse. Det letbetjente SYNC 3 informationssystem, med dansk stemmestyring og 6” touchscreen, muliggør ubesværet betjening af blandt andet din telefon, underholdning og navigation. Intelligente systemer, herunder regnsensor og autolys og Ford Easy-Fuel, hjælper med at gøre din arbejdsdag lettere.

FORD SYNC 3. Avanceret håndfri teknologi

Med Ford SYNC 3 kan du betjene alt lige fra musik til navigation og telefonopkald. Enten via den store 8” touchscreen eller via stemmestyring – systemet forstår og taler dansk.

Et sikkert hjem til alle dine enheder

My Ford Dock er designet til at fastholde din smartphone eller MP3-afspiller. Den indeholder også en USB port.

Ford Transit Courier eatc controls in detail

Indstil en temperatur, der passer dig

Det automatiske klimaanlæg (EATC), der er ekstraudstyr, giver dig mulighed for at vælge præcis den ønskede temperatur i kabinen, og så holder systemet en stabil temperatur.

Ford Easy Fuel for sikker optankning

Denne nyttige teknologi gør det tæt på umuligt at fylde forkert brændstof på bilens tank eftersom den forkerte tankstuds ikke passer i bilens påfyldningshul. Derudover er der intet tankdæksel som først skal fjernes, hvilket gør optankningen hurtigere og du undgår snavsede fingre.

Ford Transit Couriier Easy-Fuel
Ford Transit Courier Quickclear heated windscreen

Få hurtigt forruden isfri med Quickclear

Denne smarte teknologi er udviklet, så du kan komme hurtigt af sted, når der er frost i luften. Med et enkelt tryk på en knap opvarmes forruden lynhurtigt og hjælper også med at tø vinduesviskerne op.

Nyttig opbevaring

Den nye Transit Courier er fyldt med masser af praktisk opbevaringsplads. For eksempel sikrer en opbevaringshylde i loftet, at alt du har brug for, er inden for rækkevidde. En dyb midterkonsol kan opbevare en A4-mappe eller lille bærbar computer. Der er også praktisk opbevaringsplads under passagersædet til eksempelvis værdigenstande. Og det rummelige handskerum og to kopholdere sikrer, at du kan finde plads til det meste.

Ford Transit Courier stowage space and cup holders
Automatic window wipers

Vinduesviskerne tilpasser sig til regnen

Vinduesviskere med regnsensorer aktiveres, når de registrerer fugtighed på forruden, hvorefter de tilpasser hastigheden, så de klarer alt det, vejret måtte byde på. Der kan tilmed vælges mellem adskillige følsomhedsniveauer, som bestemmer, hvor meget fugtighed, der skal være, før vinduesviskerne aktiveres.

De automatiske forlygter tænder efter behov

De automatiske forlygter har sensorer, der registrerer aftagende lys ved skumringstid, eller når lysforholdene pludselig ændrer sig. For eksempel, når du kører ind i en tunnel. Dette tænder automatisk forlygterne, hvilket gør kørslen nemmere og mere sikker.

New Ford Transit Courier Auto-headlights in detail
New Ford Transit Courier mirrors

El-justerbare sidespejle

Inkluderer også opvarmede sidespejle til de kolde morgener.

Din varebil: Dit mobile kontor

Med mobil tilkobling i bilen har det aldrig været lettere at arbejde, hvor du end befinder dig. Den nydesignede midterkonsol er udformet til at hjælpe dig med at holde alt inden for rækkevidde. Der er blandt andet 12 volt stik og USB-tilslutning.

New Ford Transit Courier detail of the seat with mobile connectivity

Praktisk hylde til opbevaring

Takket være det intelligente interiørdesign har kabinen i den nye Transit Courier overraskende meget opbevaringsplads. Hylden i loftet er stor nok til en A4-mappe og sørger for, at alt hvad du har brug for, er inden for rækkevidde.

Top