Home > Van > TRANSIT COURIER > Udstyr > Komfort

Komfort

Ved at kombinere smart, moderne design og eksisterende teknologier til at tjene dine behov er den helt nye Transit Courier både et effektivt erhvervskøretøj og et praktisk, bekvemt kontor på hjul.

Din varebil: dit kontor

Med mobilopkobling i bilen har det aldrig været mere bekvemt at arbejde, hvor du befinder dig. Transit Courier er udstyret med mange smarte funktioner og masser af opbevaringsplads.

Ford Transit Courier eatc controls in detail

Indstil en temperatur, der passer til dig

Det automatiske klimaanlæg giver dig mulighed for at vælge en behagelig temperatur i kabinen uanset hvor koldt eller varmt det er udenfor.

Ford Easy Fuel for sikker optankning

Denne nyttige teknologi gør det tæt på umuligt at fylde forkert brændstof på bilens tank eftersom den forkerte tankstuds ikke passer i bilens påfyldningshul. Derudover er der intet tankdæksel som først skal fjernes, hvilket gør optankningen hurtigere og du undgår snavsede fingre.

Ford Easy-Fuel
Quickclear heated windscreen

Få hurtigt forruden isfri med Quickclear

Denne smarte teknologi er udviklet, så du kan komme hurtigt af sted, når der er frost i luften. Med et enkelt tryk på en knap opvarmes forruden lynhurtigt og hjælper også med at tø vinduesviskerne op.

Din varebil: Dit kontor

Med mobil tilkobling indbygget i Ford Transit Courier har det aldrig været lette at arbejde, hvor end du befinder dig. I kabinen findes der en række smarte løsninger – både hvad angår tilslutning af mobile enheder samt opbevaringsplads.

Ford Transit Courier stowage space and cup holders
Automatic window wipers

Vinduesviskerne tilpasser sig til regnen

Vinduesviskere med regnsensorer aktiveres, når de registrerer fugtighed på forruden, hvorefter de tilpasser hastigheden, så de klarer alt det, vejret måtte byde på. Der kan tilmed vælges mellem adskillige følsomhedsniveauer, som bestemmer, hvor meget fugtighed, der skal være, før vinduesviskerne aktiveres.

De automatiske forlygter tænder efter behov

De automatiske forlygter har sensorer, der registrerer aftagende lys ved skumringstid, eller når lysforholdene pludselig ændrer sig. For eksempel, når du kører ind i en tunnel. Dette tænder automatisk forlygterne, hvilket gør kørslen nemmere og mere sikker.

Blue Ford Transit Courier Auto-headlights in detail
Audio system

Få hurtigt forruden isfri med Quickclear

My Ford Dock er designet til at fastholde din smartphone eller MP3-afspiller. Den indeholder også en USB port.

Top