Home > Van > TRANSIT COURIER > Udstyr > Motorer og motorkraft

Motorer og motorkraft

Ford Transit Courier er udstyret med de nyeste benzin- og dieselmotorer og er udviklet til hårdt dagligt arbejde. En kombination af høj ydelse, lang holdbarhed og lave ejeromkostninger gør Ford Transit Courier til det fornuftige valg for din forretning.

Få mest ud af din benzinmotor

Den kvikke 1,0-liters EcoBoost benzinmotor med 3 cylindre yder 100 hk og et drejningsmoment på 170 Nm allerede fra 1400 omdrejninger. Kombineret med brændstofbesparende teknologier som eksempelvis Auto-Start-Stop, er denne motor yderst sparsommelig med brændstoffet og udleder blot 119 g CO2 pr. km.

1.5l Duratorq TDCi

Er du mest til diesel, tilbydes to motorydelser: 75 hk eller 95 hk. Begge er udstyret med Auto-Start-Stop, kører op til 26,3 km/l ved blandet kørsel og udleder ned til 99 g CO2 pr. km.

Powerful and fuel-efficient diesel engines
Auto Start Stop

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når du standser ved trafiklys eller holder i kø, kan denne teknologi automatisk standse motoren (mens de vigtigste funktioner som lys, ventilation, radio og Ford SYNC stadig er aktive). Når du er køreklar, skal du blot træde koblingen ned og sætte bilen i 1. gear som du plejer, så starter motoren i løbet af et splitsekund.

Top