Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT COURIER > Udstyr > Motorer og motorkraft

Gør din virksomhed mere effektiv

Effektiv, nem og sjov at køre. Den nye Transit Courier kombinerer avanceret teknologi med imponerende lav CO2-udledning og enestående brændstoføkonomi.

Den prisbelønnede 1,0 Ford EcoBoost benzinmotor og den raffinerede 1,5 Duratorq TDCi dieselmotor er udviklet med en 6-trins manuel gearkasse til glæde for køreoplevelsen.

New Ford Transit Courier 6-speed manual transmission

6-trins gearkasse for mere brændstoføkonomisk kørsel

Den nye Transit Courier er udstyret med en 6-trins manuel gearkasse, hvilket gør den mere økonomisk og effektiv. Når du har nået en høj nok hastighed, skal du bare sætte din bil i 6. gear og derved spare brændstof.

Få mest muligt ud af din motor

Den kvikke 1,0-liters EcoBoost benzinmotor med 3 cylindre yder 100 hk og et drejningsmoment på 170 Nm allerede fra 1400 omdrejninger. Kombineret med brændstofbesparende teknologier som eksempelvis Auto-Start-Stop, er denne motor yderst sparsommelig med brændstoffet.

New Transit Courier powerful and fuel-efficient diesel engines
Ford New Transit Courier Active grille shutter

Forbedret aerodynamik giver bedre økonomi

Når du kører langsomt, holder Active Grille Shutter-systemet kølergitterets luftindtag åbent for at køle motoren. Når du øger hastigheden, kan det lukke automatisk, hvilket forbedrer aerodynamikken og hjælper med at spare brændstof. Over tiden kan denne teknologi gøre en stor forskel.

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når du standser ved trafiklys eller holder i kø, kan denne teknologi automatisk standse motoren (mens de vigtigste funktioner som lys, ventilation, radio og Ford SYNC 3 stadig er aktive). Når du er køreklar, skal du blot træde koblingen ned og sætte bilen i 1. gear som du plejer, så starter motoren i løbet af et splitsekund. 

New Ford Transit Courier auto Start Stop
Ford Transit Courier turning circle

Gør det lettere at vende

I modsætning til større varebiler har den nye Transit Courier en lille venderadius på kun 10,5 m, hvilket gør det hurtigt og nemt at foretage u-vendinger og parkere på travle og smalle gader.

Top