Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT COURIER > Udstyr > Tilbehør

Rigelig plads. Let adgang.

Den nye Transit Courier gør næsten alt arbejde lettere. Varerumsgulvet på 1.620 mm i længden har en lastkapacitet op til 530 kg, mere end nok plads til varer, værktøjskasser og andet udstyr. Skydedøre i varerummet muliggør også nem af- og pålæsning af dine varer.

Ford Transit Courier folding mesh bulkhead

Nyttig opbevaringsplads

Den nye Transit Courier er tilgængelig med en fast varerumsadskillelse, der adskiller kabinen fra varerummet.

Imponerende varerum og adgang hertil

Smart design i den nye Transit Courier giver et stort varerum i alle tre mål: længde, bredde og højde. Lastegulvet på 1.620 mm leverer 2,3 kubikmeter lastkapacitet. Og med standardskillevæggen i brug afslører skydedøren i siden en 453 mm bred døråbning, der gør det muligt at laste på letteste vis.

New Ford Transit Courier smart load space
Cargo tie-down points

Praktiske sidemonterede kroge til fastsurring af last

Oftest ser man lastsurringskroge monteret på gulvet i varebilen. De kan være svære at komme til, når lasten skal sikres. Derfor har vi placeret surrekrogene i Transit Courier lige over gulvet på lastrummets sidevægge. Det giver et varerumsgulv helt uden forhindringer, der er lettere at komme til. Samtidig undgår man, at der samles snavs og rengøring af gulvet lettes.

Bagkofanger i flere dele betyder nem reparation

I modsætning til andre varebiler i sin klasse er der ingen grund til at erstatte hele kofangeren på en Transit Courier, hvis du har fået en bule i den ene ende. Det er, fordi et 3-delt design betyder, at de enkelte dele kan udskiftes efter behov, hvilket giver billigere reparationer.

 

Ford Transit Courier Multi-Piece Rear Bumper
Ford Transit Courier man in snow gear

Grundigt testet

Alle materialer inde i kabinen har været igennem omfattende tests for at sikre maksimal holdbarhed. Mindre slitage betyder, at bilen bevarer sit robuste, professionelle udseende i længere tid, samtidig med at den bevarer sin gensalgsværdi.

Sørger for, at du altid kan arbejde

LED belysning i varerummet oplyser lastområdet for at hjælpe ved af- og pålæsning, når det er blevet mørkt.

Cargo area lighting
Specialist support from Ford Transit Centres

Ekstraordinær service i Ford Transit Erhvervscentre

Uanset om du ejer en enkelt varebil eller betjene en hel flåde, kan du regne med Ford Transit Erhvervscentrene som hjælper dig med at få mest muligt ud af din vognpark. Disse specialiserede centre er bemandet med dedikerede salgseksperter og uddannede teknikere, og de stiller en række af de nyeste varebiler til rådighed for dig. De er udstyret til at holde din flåde af varebiler kørende og til at yde en hurtig, problemfri service, når du har brug for det.

Top