Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT COURIER

DEN NYE TRANSIT COURIER

Den manøvredygtige, nye Transit Courier er den mest kompakte i Transit-serien, men den er lige så praktisk som de større køretøjer. For eksempel er der et varerum på hele 2,3 kubikmeter, så du kan pakke mere ind i det end i nogen anden varevogn i dens klasse.

Den nye version er også udstyret med avancerede teknologier. Disse omfatter systemer til at holde dig tilsluttet, håndfrit, til at hjælpe dig med at kontrollere din hastighed. Køretøjets motorer er også blevet opgraderet, hvilket gør den mere økonomisk at køre i end nogensinde før.

Priser og brochurer Udstyr og specifikationer (PDF 2.5MB)

New Ford Transit Courier Steering Wheel

Mindre trættende kørsel, mere økonomiske ture

Med fartpiloten kan du indstille en hastighed og fastholde den, indtil du bremser eller accelerer. Du kan justere din hastighed under kørslen via de ratmonterede knapper.

Desuden hjælper den justerbare hastighedsbegrænser med at køre inden for en forudindstillet maks. hastighed, som du vælger. Samtidig med, at det hjælper dig med at spare brændstof, kan systemet også mindske sandsynligheden for, at du overskrider fartgrænsen. Foruden deres praktiske fordele kan begge teknologier gøre lange ture på motorvej mere afslappende.

6-trins gearkasse for mere brændstoføkonomisk kørsel

Den nye Transit Courier er udstyret med en 6-trins manuel gearkasse, hvilket gør den mere økonomisk og effektiv. Når du har nået en høj nok hastighed, skal du bare sætte din bil i 6. gear og derved spare brændstof.

New Ford Transit Courier 6 Speed Transmission

FORD SYNC 3. Avanceret håndfri teknologi

Med Ford SYNC 3 kan du betjene alt lige fra musik til navigation og telefonopkald. Enten via den store 8” touchscreen eller via stemmestyring – systemet forstår og taler dansk.

Bevar kontrollen selv under vanskelige forhold

Elektronisk stabilitetskontrol og et avanceret antispinsystem overvåger konstant køreforholdene for dit køretøj. Det registrerer, hvis et hjul mister vejgrebet og bremses herefter øjeblikkeligt så bilen stabiliseres. Dette sikrer, at du får det bedst mulige vejgreb, præstation og stabilitet, når du har allermest brug for det.

Ford Transit Courier electronic stability control
Ford Transit Courier loadspace

Kompakt og rummelig

Selv om den er kompakt, har den et varerum på 2,3 m3, hvilket giver dig et større varerum end andre køretøjer i samme klasse. Bag varerumsadskillelsen er der plads til en europalle og en rigelig nyttelastkapacitet på op til ca. 530 kg. Opfindsomme funktioner hjælper med at beskytte både din last og din bil fra arbejdslivets strabadser. Og da varebilen er bygget til hårde standarder for erhvervskøretøjer, er den ikke blot lavet til lang holdbarhed, men udviklet til at mindske ejeromkostningerne.

Ford Transit Courier video overview 360
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top