Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT CUSTOM

Praktisk. Arbejdsdygtig. En fryd for øjet.

Et avanceret system som hjælper dig med at holde din kørebane

Hvis det registrerer, at du begynder at glide ud af din vejbane, kan Lane Keeping Alert advare dig med vibrationer i rattet og en advarselslampe.

Ford SYNC. Avanceret håndfri teknologi

Ford SYNC forbindes med din mobiltelefonTooltip via Bluetooth, og lader dig foretage og besvare mobiltelefonopkald, uden hænder, og styre musikken på din tilsluttede enhed udelukkende ved hjælp af enkle stemmekommandoer. Den kan oven i købet læse sms'er højt for digTooltip. Den inkluderer også AppLink, der giver håndfri kontrol over nogle af de mest populære apps til rådighed fra Android og iOS. En yderligere funktion i Ford SYNC er automatisk nødopkald, der er designet til automatisk at foretage et opkald til alarmcentralen i tilfælde af en ulykke, og give væsentlige oplysninger såsom din bils placering.

Transit Custom Ford SYNC hands-free technology

Næste generation af TDCi motorer

 

Udviklet til at opfylde de strenge Euro6-CO2-udlednings standarder, Transit Customs nye generation med 2.0 liters TDCi-motorer kombinerer fremragende ydelse og motorkraft med lavere brændstofforbrug og CO2-udledning, så lavt som 16,4 km / l og 157 g / km CO2. For at holde udgiften nede på drift, ligger serviceintervallerne hver 60.000 km eller hvert andet år. Fås i tre motorvarianter; 105 HK / 360 Nm, 130 HK / 385 Nm og 170 HK / 405 Nm, så der er mulighed for at tilpasse motoren til dine behov, uanset om man kører med en let eller tung last eller har brug for at bugsere.

 

Et system der hjælper med at undgå sammenstød og skader.

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere og aktiv bremseteknologi, der bruger radar og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen, samt personer, der kunne krydse bilens bane. Den advarer dig om en potentiel kollision. Hvis man ikke reagerer på systemets advarsel, vil den aktive bremseteknologi fylde bremsesystemet og automatisk aktivere bremserne for at mindske alvorligheden af ulykker eller helt undgå dem, og den fungerer ved hastigheder på op til 80 km/t.

Et af klassens største varerum

Transit Customs lastrum er et af klassens største. Derfor kan den nemt fragte almindelige 8' x 4' plader, der lægges på siden eller fladt på gulvet, tre europaller og, takket være dens unikke gennemgående lastrum, genstande der er op til 3,08 m lange. I alt har Custom hele 6 mlastrumsplads med skillerum monteret - og det er versionen med kort akselafstand (L1). Den lange akselafstand (L2) har 6,8 m3.

FLEKSIBEL OG BRUGBAR FOR ENHVER FORRETNING

Uanset hvilken forretning, du driver, er Transit Custom fleksibel nok til at dække dine behov. 

Fås i to varianter: Van og Kombi. Der er også to længder og to højder, samt valget mellem 4 forskellige udstyrsniveauer og ekstraudstyr. Dette betyder, at du kan vælge den kombination, der er perfekt til dig. 

Og ved hjælp af vores Special Vehicle Operations Group, kan du modificere din Transit Custom med specielle funktioner.

Transit Custom Van

Transit Custom varevognen er en funktionel varevogn, med en skillevæg i fuld højde og fuld bredde (med eller uden vindue), som adskiller varerummet fra kabinen, og valget mellem to eller tre sæder foran. Du kan specificere en enkelt eller to skydedøre samt vælge sidehængslede bagdøre eller en bagklap.

Kombi

Transit Custom Kombi er endnu mere alsidig. Den har rent faktisk over 30 forskellige kombinationsmuligheder i sædeindretningen. Den har det samme fleksible bagsædesystem, men med endnu en - en tredje - række med tre sæder. Med alle sæder på plads er der plads til op til ni personer. Sæderne kan klappes sammen for at optage mindre plads. Og det er hurtigt og nemt at skabe masser af vareplads: nogen eller alle sæderne i den bageste række skal blot klappes sammen og skubbes fremad, til de er lige bagved den anden række. Hvis du foretrækker det, kan sæderne tages helt ud, og dermed har du det maksimale varerum.

 

 

 

Ford Transit Van interior
Ford Transit Van interior
promozioni

 

Aktuelle kampagner

Klik her!

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Måske du også vil kunne lide

Top