Home > Van > TRANSIT CUSTOM

NY FORD TRANSIT CUSTOM

En klar vinder:

Ford Transit Custom er Årets Varebil i Danmark 2020

Transit Custom har altid været kendt for sin styrke, funktionelle pålidelighed og de overlegne niveauer af design og håndværk. Nu leverer den en endnu bredere vifte af innovative funktioner og smarte teknologier. Plus større effektivitet takket være en række avancerede diesel- eller hybridmotorer.

Priser og brochurer

Transit Custom PHEV charging
Tourneo Custom PHEV skeletal view of powertrain

En lille elektrisk motor kan forbedre effektiviteten

Den nye Transit Custom fås som en EcoBoost-hybrid. Teknologien der reducerer brændstofforbruget og giver lavere emissioner, med en lille batteridrevet elektromotor, der giver ekstra support til forbrændingsmotoren, når det er nødvendigt. Kinetisk energi og regenerativ bremsning genoplader det 48-volts hybridbatteri, mens du kører.

Tourneo Custom PHEV skeletal view of battery

Det bedste fra begge verdener

Transit Custom Plug-in hybrid (PHEV) bruger to separate strømkilder. En batteridrevet elektrisk motor kører varebilen, mens dens 1.0 liter Ford EcoBoost-benzinmotor genoplader hybridbatteriet og dermed udvider varebilens rækkevidde. Chaufføren kan vælge mellem tre tilgængelige EV-tilstande, herunder EV Now, som giver dig mulighed for at køre med nul-emission på kun elektrisk strøm, op til 41 km. PHEV-batteriet kan også genoplades ved hjælp af de fleste AC-netværks opladningspunkter.

Tourneo Custom PHEV EcoBlue diesal engine

Effektiv dieselteknologi

Med en række avancerede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer er den nye Transit Custom mere kraftfuld og mere effektiv end nogensinde før. Med fire drivaggregater til rådighed, der tilbyder op til 185 HK og et moment på 405 Nm, kan du helt sikkert finde den, der opfylder dine specifikke behov. Uanset hvilken én du vælger, opfylder hver motor også de strenge Euro 6,2-emissionsstandarder. 

Ser de vejskilte, som du muligvis overser

Traffic Sign Recognition genkender vejskiltene, uanset om de er i vejsiden eller over vejen, permanente eller midlertidige. Et ikon for det aktuelle fart- eller overhaling forbudt-skilt ses på instrumentpanelet og skifter, hver gang bilen kommer inden for en ny afgræsning.

Ny Ford Transit Custom - SYNC 3

SYNC 3. For en god oplevels

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen til omverden og betjene din telefon, musik og navigationssystem. Vælg enten stemmestyring eller 8” touch screen i farver med træk- og zoomebevægelser for en endnu mere intuitiv navigation. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten." 

Styr på anhængeren bag bilen

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange', og nedsætter hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjul.

Ny Ford Transit Custom

Klassens bedste varerum

Custom kan nemt fragte almindelige 8' x 4' plader, der lægges fladt på gulvet, eller tre europaller. Takket være lugen i varerumsadskillelsen, kan den også rumme genstande på op til 3,4 m (L2), uden at forhindre dig i at anvende passagersæderne foran. Varevognen tilbyder et varerum på i alt seks kubikmeter – og det er versionen med kort akselafstand (L1). Den lange akselafstand (L2) tilbyder 6,8 kubikmeter. Custom har en bred skydedør til pålæsning fra siden. Skydedørene har desuden en ny mekanisme, som sørger for, at de forbliver åbne under pålæsning.

En model der passer til dit arbejdsliv

Forskellige motorydelser, udstyr og indtræk betyder, at der er en Transit Custom-model, der passer til din virksomhed og dit budget. Vælge mellem den nye Transit Custom Van eller Kombi der tilbydes i to akselafstande og flere totalvægte. Dette betyder, at du kan vælge den kombination, der er perfekt til din virksomhed. Og husk, du kan også tilpasse din bil yderligere med mange options muligheder.

Ny Transit Custom Van

Van

Transit Custom varevognen er en funktionel varevogn, med en skillevæg i fuld højde og fuld bredde (med eller uden rude), som adskiller varerummet fra kabinen, og valget mellem to eller tre sæder foran. Du kan specificere en enkelt eller to skydedøre samt vælge mellem hængslede bagdøre eller en bagklap.

Ny Transit Custom Kombi

Kombi

Transit Custom Kombi har op til 30 forskellige sædeindretninger med de fleksible bagsæder. Med alle sæder på plads er der plads til op til ni personer. Sæderne kan klappes sammen for at optage mindre plads. Og det er hurtigt og nemt at skabe masser af vareplads: sæderne i den bageste række skal blot klappes sammen og skubbes fremad, til de er lige bagved den anden række. Hvis du foretrækker det, kan sæderne tages helt ud, og dermed har du det maksimale varerum.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Top