TRANSIT CUSTOM FEATURES

Med en række innovative funktioner, intelligente teknologier og avancerede drivlinjer er Ford Transit Custom mere effektiv og raffineret end nogensinde før. Ved at kombinere FordPass Connect-modemmet og FordPass Pro-appen åbnes der op for et væld af forbindelsesfunktioner. Disse omfatter sporing af din varevogn via din telefon og modtagelse af underretninger om køretøjets tilstand, så du kan holde dig orienteret angående vedligeholdelse. Teknologier som f. eks. Blind Spot Informationssystem og Traffic Sign Recognition er med til at øge opmærksomheden. Der er op til 6,8 kubikmeter lastrumsplads og mulighed for at tilføje et anhængertræk eller en tagbøjle, hvis du skal have plads til mere.

Transit Custom side view with open side door

TILBEHØR

 

Ford Transit Custom front view
Ny Orange Ford Transit Custom

KLASSENS STØRSTE VARERUM OG BEDSTE ADGANG

Custom kan nemt fragte almindelige 8' x 4' plader, der lægges fladt på gulvet, eller tre europaller. Takket være lugen i varerumsadskillelsen, kan den også rumme genstande på op til 3,4 m (L2), uden at forhindre dig i at anvende passagersæderne foran. Varevognen tilbyder et varerum på i alt seks kubikmeter – og det er versionen med kort akselafstand (L1). Den lange akselafstand (L2) tilbyder 6,8 kubikmeter. Custom har en bred skydedør til pålæsning fra siden. Skydedørene har desuden en ny mekanisme, som sørger for, at de forbliver åbne under pålæsning.

NYTTIG OPBEVARINGSPLADS OVERALT

Den nye Transit Custom har masser af opbevaringsplads. For eksempel er der et let tilgængelige opbevaringsrum på instrumentbrættet. Det skjulte, lås bare handskerum er stort nok til at gemme A4-mapper. Der er også et praktisk rum under det dobbelte passagersædet til værdigenstande. Der er en kopholder mellem føreren og passagersæderne (kun på modeller med manuel gearkasse). Selv dørene er designet til at maksimere pladsen med store lommer, der kan rumme en A4-blok og en 2 liters flaske.

 

Ny Ford Transit Custom

BEDRE BELYSNING GØR DET LETTERE OG SIKRERE AT LASTE BILEN

Som ekstraudstyr fås kraftig og energibesparende LED-belysning til varerummet, der er en uvurderlig hjælp, hvis du arbejder i varerummets bageste del. Endnu en enkel, men utrolig praktisk og nyttig nyskabelse.

New Transit Custom turning wheel

NEMT AT VENDE OG DREJE

Den nye Transit Custom har en drejningsradius på kun 10,96 meterTooltip, hvilket er imponerende for et køretøj af dens størrelse. Dette gør bykørsel, med al parkering, afhentning og afsætning, meget lettere.

Ny Transit Custom

GARANTI MOD INDEFRA KOMMENDE RUSTGENNEMTÆRING

Transit Custom er omfattet af en 12 års garanti mod indefra kommende rustgennemtæring.

Ford Transit Custom PHEV driving in city

HYBRID

New Silver Ford Transit Custom PHEV exterior side view

KOM ENDNU LÆNGERE FOR MINDRE MED ET PHEV

Når Transit Custom Plug-in Hybrid er fuldt opladet, kan den køre op til 26 miles [42 km] på elmotoren alene. Den er ideel til de korte ture i byen, der normalt resulterer i lav effektivitet og flere penge brugt på brændstof. På længere ture hjælper 1 l EcoBoost-motoren med at udvide varevognens rækkevidde – ved at arbejde med regenererende bremsning til at oplade batteriet. Find derefter ladestationer i FordPass Pro-appen, oplad og skift tilbage til elektrisk kørsel, så du sparer penge og reducerer forurening.

Ford Transit Custom Active in a forest

MOTORER OG GEARKASSER

FORBEDRET MOTOR YDELSE

Til motorrummet på Transit Custom kan der vælges mellem en række højt avancerede og højtydende Ford EcoBlue 2,0l dieselmotorer. Alle varianterne overholder de nyeste Euro Stage 6.2-standarder og kombinerer masser af drejningsmoment til tungt læsset transport med lave driftsomkostninger.

Transit Custom Trail in motion near woods

FØRERASSISTANCE

New Ford Transit Custom interior with dashboard and selectable drive modes

TILPAS DIG FORHOLDENE

Udvalg af køretilstande giver dig mulighed for at skræddersy din Transit Customs ydeevne ved at vælge mellem to tilgængelige køretilstande: Normal og for maksimal effektivitet, EcoMode. Systemet justerer forskellige indstillinger for at optimere ydeevnen til forholdene. Disse omfatter gasrespons og styrefornemmelse samt gearskifte på køretøjer med automatgear.

OVERVÅGER DIN RETNING

I samarbejde med Traffic Sign Recognition er Wrong Way Alert designet til at give visuelle advarsler og lydadvarsler, hvis du passerer et adgang forbudt-skilt, og til at advare dig, hvis du kører den forkerte vej ned ad en vej. (Kun tilgængelig på to markeder)

Ford Transit Custom driving wrong way to show wrong way alert feature
Transit Custom interior close up view to SYNC technology

TILSLUTNING OG INFOTAINMENT

Man with mobile showing FordPass Connect

OPDAG DIN VAREVOGNS SMARTE SIDE

I og med at erhvervslivet er blevet mere intelligent og forbundet, er vores køretøjer også blevet det. Transit Custom leveres nu med FordPass Connect, så du kan oprette forbindelse til FordPass Pro-appen. Appen er et værdifuldt værktøj at have i lommen, den gør det muligt for dig at fjernstyre din varevogn og vil løbende lære mere om dig, dit arbejde og dine omgivelser ved hver opdatering. Så mens du planlægger for fremtiden, støtter FordPass Pro dig. Med fokus på sikkerhed, produktivitet og bilens tilstand.

SYNC 3. FOR EN GOD OPLEVELSE

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen til omverden og betjene din telefon, musik og navigationssystem. Vælg enten stemmestyring eller 8” touch screen i farver med træk- og zoomebevægelser for en endnu mere intuitiv navigation. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten." 

Ford SYNC interior display
Transit Custom parked near building with two men loading up

TYVERISIKRING

New Ford Transit Custom parked against brick building

AVANCEREDE ALARMER KAN FÅS SOM EKSTRAUDSTYR 

Transit Custom kan fås med et perimeteralarmsystem som ekstraudstyr, der aktiveres, hvis dørene eller motorhjelmen åbnes med magt. Et mere avanceret Thatcham Category 1 alarmsystem kan også fås. Dette slås automatisk til ved låsning, og en kraftig alarm udløses ved indbrud i bilen, hvis bilen løftes, eller hvis sensorerne registrerer bevægelser inde i bilen. Dette omfatter en uafhængig batteridrevet backup-sirene, som aktiveres, når alarmen udløses, selv hvis nogen frakobler bilens store batteri.

BESKYT DIN VIRKSOMHED

Vi ved, at dit køretøj og dets indhold er kernen i din virksomhed. Derfor forbedrer SecuriAlert i FordPass Pro-appen din bils sikkerhedstilstand. Hvis dørene låses op eller åbnes, selv med en kopinøgle, sender den en meddelelse til din smartphone.

Trader in front of key shop with Transit Custom parked next to shop
New Blue Ford Transit Custom key fob detail

DU VÆLGER, HVILKE DØRE DU VIL LÅSE OG LÅSE OP

Transit Custom har fjernbetjent centrallås af dørene, hvilket er mere sikkert end nogensinde før. Det er, fordi du kan vælge at åbne en enkelt dør, mens de andre døre forbliver sikkert låst, indtil du aktiverer en kontakt på førerdøren. Den samme kontakt bruges til at låse og låse op for alle varevognens døre. Du kan også tjekke Live Lock Status og låse kabine- og lastrumszoner separat op på afstand ved hjælp af FordPass PRO.

Ny blå Ford Transit Custom

TYVERISIKREDE, AFSKÆRMEDE DØRLÅSE

Alle døre er beskyttet af indbrudsbestandig afskærmning, der er designet til at forhindre utilsigtet gennemtrængning.

Transit Custom parked outside with mountains view

SIKKERHED

NCAP award logo

PRISBEVINDENDE SIKKERHED

Ford Transit og Transit Custom er i Euro NCAP-testen af Europas 19 bedst sælgende varebiler blevet kåret som to af de bedst præsterende varebiler for aktiv sikkerhed.

Euro NCAP er Europas førende uafhængige sikkerhedsorganisation, som evaluerer sikkerheden af ethvert nyt køretøj ved hjælp af en række strenge foranstaltninger.

I test, der repræsenterede dagligt arbejde i den virkelige verden, har både Transit og Transit Custom vundet Euro NCAP Gold-prisen. Alle Transits sikkerhedsfunktioner er designet og gransket til at levere denne service på topniveau. Holder dig, din last og andre trafikanter sikre. Og hjælper med at holde din virksomhed på farten.

BETJENINGSFUNKTIONER, DER ER TILPASSET DIT LÆS

Load Adaptive Control (LAC) justerer det elektroniske stabilitetsprogram i henhold til den samlede vægt, som dit køretøj er læsset med. Det sikrer dig kontrol over bilen og stabil kørsel, uanset om din Transit Custom er tom eller fuldt lastet.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide