Home > Van > TRANSIT CUSTOM > Udstyr > Køreoplevelse

Nem at køre i

Af en mellemstor varevogn finder du den nye Transit Custom bemærkelsesværdigt nem at køre i. Den kommer også med mange smarte funktioner, der gør kørslen endnu nemmere.

Funktionerne, som er vist på denne side, er muligvis kun tilgængelige på udvalgte modeller. Disse funktioner kan, hvis de er tilgængelige, tilkøbes som ekstraudstyr. For mere information kan du downloade brochuren for at se de aktuelle specifikationer.

New Ford Transit Custom interior with dashboard and selectable drive modes

Tilpas dig forholdene

Selektive køretilstande giver dig mulighed for at skræddersy din Transits ydeevne ved at vælge mellem fem tilgængelige køretilstande: Normal, Glat, Mudder, Træk og for maksimal effektivitet, EcoMode. Systemet justerer forskellige indstillinger for at optimere ydeevnen til forholdene. Disse omfatter gasrespons og styrefornemmelse samt gearskifte på køretøjer med automatgear.

Hjælper dig med at overholde fartgrænsen

Den nye Transit Custom kommer nu med intelligent hastighedskontrol, som er designet til at forbedre din fartkontrol, så du kan koncentrere dig om kørslen. Systemet til genkendelse af trafikskilte registrerer automatisk den aktuelle fartgrænse (når aktiveret), og så justerer systemet din maksimale hastighedsindstillingTooltip.

Fartpiloten, som kan tilpasse sig automatisk

Med teknologien adaptiv fartpilot vælger du den ønskede hastighed, og systemet overholder den. Hvis den indbyggede RADAR-sensor registrerer et køretøj forude, mindsker den dit køretøjs fart for at bibeholde en forudindstillet afstand til det forankørende køretøj. I det øjeblik, der ikke er noget køretøj foran, accelererer bilen igen til den valgte hastighed. Forward Alert er en teknologi, der leveres som en del af Adaptive Cruise Control, og er udviklet til at advare dig, hvis du ved et uheld kommer for tæt på det forankørende køretøj.

Lad Transit stå for parkeringen

Det kan være svært at parkere din varevogn på en travl gade eller på en trang plads. Men aktiv parkeringshjælp gør det lettere, end du nogensinde troede var muligt. Når systemet er aktiveret, kan det identificere en passende vinkelret eller parallel parkeringsplads og derefter styre bilen derind. Alt, du skal gøre, er at bremse eller accelerere som anvist. Teknologien kan endda føre dig ud fra en parkeringsplads, når du skal tilbage på farten. "Tilgængelig mod merpris".

New Ford Transit Custom shown parking with active park assist
Ny Ford Transit Custom

Teknologi, der ser, hvad du ikke kan se

Blind Spot Information System benytter radarsensorer til at se biler, der kan være skjult i din blinde vinkel. De sidder i hver side af din nye Transit Custom og advarer dig med et orange lys, der ses tydeligt i sidespejlet.

Opdager køretøjer, som du muligvis overser

Cross Traffic Alert indgår i Blind Spot Information System (BLIS). Når du bakker ud af en parkeringsbås og kun kan se lidt af den aktuelle trafiksituation, så kan Cross Traffic Alert registrere biler på vej hen mod dig og udsende en advarende lyd. Teknologien tænder også et lys i sidespejlet (enten i venstre eller højre side alt efter den modkørende trafiks retning), og den viser en advarsel på displayet.

New Transit Custom with Traffic Sign Recongition

Ser de vejskilte, som du muligvis overser

Traffic Sign Recognition genkender vejskiltene, uanset om de er i vejsiden eller over vejen, permanente eller midlertidige. Et ikon for det aktuelle fart- eller overhaling forbudt-skilt ses på instrumentpanelet og skifter, hver gang bilen kommer inden for en ny grænse.

Lygter med LED kørelys for stil og udsyn

Disse avancerede lygter, som er yderst energibesparende og ekstremt lysstærke, hjælper dig med at blive bemærket om dagen og set helt tydeligt om natten, og de får din nye Transit Custom til at skille sig ud fra de andre biler.

Ny Orange Ford Transit Custom
Ny White Ford Transit Custom

Forlygter, der reagerer automatisk

De automatiske forlygter har sensorer, der registrerer aftagende lys ved skumringstid, eller når lysforholdene pludselig ændrer sig. Dette tænder automatisk forlygterne, hvilket hjælper føreren, når der er mørkt udenfor.

Ved natkørsel sikrer Auto High Beam, at bilen automatisk blænder midlertidigt ned ved modkørende eller forankørende biler, så du ikke risikerer at blænde dine medtrafikanter. Det vender automatisk tilbage til langt lys, som giver dig maksimal sigtbarhed, når det er muligt.

Et avanceret system som hjælper dig med at holde din kørebane

Hvis det registrerer, at du begynder at glide ud af din vejbane, kan Lane Keeping Alert advare dig med vibrationer i rattet og en advarselslampe.

Ny blå Ford Transit Custom
Ny Ford Transit Custom

Ekstra kontrol ved start på bakker

Bakkestartassistancen forhindrer bilen i at trille baglæns eller forlæns, når du starter på en bakke. Systemet fastholder bremsetrykket i 2-3 sekunder, når du flytter foden fra bremse til speeder, så du kommer sikkert og roligt af sted. Teknologien er også nyttig, når du stopper og starter på glatte overflader.

Overvåger din retning

I samarbejde med Traffic Sign Recognition er Wrong Way Alert designet til at give visuelle advarsler og lydadvarsler, hvis du passerer et adgang forbudt-skilt, og til at advare dig, hvis du kører den forkerte vej ned ad en vej. (Kun tilgængelig på to markeder)

Ford Transit Custom driving wrong way to show wrong way alert feature
Driver alert coffee logo

Driver Alert advarer dig, når du er ved at være træt

Driver Alert overvåger konstant din kørsel og registrerer afvigelser, der kan skyldes træthed. Hvis systemet registrerer, at du bliver mindre årvågen, lyser en advarselsmeddelelse i displayet og foreslår en pause. Bliver opmærksomheden på din kørsel mindre og mindre, gentages meddelelsen, og kombineres nu med et lydsignal.

Nemmere bakning

Bomme, cykler, lave mure ... Bakkameraet viser dig, hvad der er bag dig på en skærm i midterkonsollen. Foruden at vise dig genstande, som du kunne overse, viser systemet nogle virtuelle linjer, så du let kan parkere på selv de mindste steder. Kameraet aktiveres automatisk, når du vælger bakgear.

Ny Ford Transit Custom
Ny Red Ford Transit Custom

Sensorer gør det let at parkere

Parkeringssensorerne for og bag hjælper dig med at vurdere afstanden mellem bilen og forhindringer foran eller bag bilen. Når sensorerne registrerer en genstand, aktiverer de et lydsignal, der bliver højere, jo tættere du kommer på.

Ford SYNC

FORD SYNC automatisk nødopkald

En vigtig del af Ford SYNC er Automatisk nødopkaldTooltip. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses, eller hvor brændstofpumpen deaktiveres, kan teknologien automatisk ringe via en Bluetooth®-mobiltelefon direkte til alarmcentralen. Du kan vælge at stoppe opkaldet eller at tale med alarmcentralen, hvis du har brug for det. Systemet formidler livsvigtige oplysninger såsom dine GPS-koordinater, selv hvis du ikke er i stand til det.

Top