Home > Van > TRANSIT CUSTOM > Udstyr > Komfort

Komfortabelt og praktisk

En kombination af intelligent design, et veludtænkt indre design og banebrydende teknologi gør arbejdslivet mere bekvemt, praktisk og mere sammenhængende for Transit Custom-føreren.

Ford SYNC. Avanceret håndfri teknologi

Ford SYNC forbindes med din mobiltelefonTooltip via Bluetooth, og lader dig foretage og besvare mobiltelefonopkald, uden hænder, og styre musikken på din tilsluttede enhed udelukkende ved hjælp af enkle stemmekommandoer. Den kan oven i købet læse sms'er højt for digTooltip. Den inkluderer også AppLink, der giver håndfri kontrol over nogle af de mest populære apps til rådighed fra Android og iOS. En yderligere funktion i Ford SYNC er automatisk nødopkald, der er designet til automatisk at foretage et opkald til alarmcentralen i tilfælde af en ulykke, og give væsentlige oplysninger såsom din bils placering. (Ekstraudstyr)

Komfortabel førerplads

Førersædet og rattet kan indstilles, så du kan finde den helt ideelle køreposition. Der er tilmed armlæn, justerbar lændestøtte og sædevarme til at forsøde hverdagen med. Sæderne er robuste og udviklet til et erhvervskøretøj, og samtidig er de designet, så de er lige så bekvemme som i en personbil. Så uanset om du kører lange ture eller korte ture, får du en mere behagelig dag 'på kontoret'.

Transit Custom Heated front seats
Transit Custom Innovative stowage

Din varebil: dit kontor

Opbevar og oplad din smartphone eller MP3 afspiller i det smarte opbevaringsrum over instrumentgruppen.

God underholdning

Der kan fås et bredt udvalg af underholdnings- og informationsudstyr til brug i bilen, inklusive en pakke med DAB+ radio, cd, USB-port, multifunktionsdisplay, navigation for hele Europa og Ford SYNC.

Transit Custom Navigation systems and Ford audio
Transit Custom Quickclear heated windscreen

Få hurtigt forruden isfri med Quickclear

Denne smarte teknologi er udviklet, så du kan komme hurtigt af sted, når der er frost i luften. Med et enkelt tryk på en knap opvarmes forruden lynhurtigt og hjælper også med at tø vinduesviskerne op.

Ford Easy Fuel for sikker optankning

Denne nyttige teknologi gør det tæt på umuligt at fylde forkert brændstof på bilens tank eftersom den forkerte tankstuds ikke passer i bilens påfyldningshul. Derudover er der intet tankdæksel som først skal fjernes, hvilket gør optankningen hurtigere og du undgår snavsede fingre.

Transit Custom Ford Easy-Fuel for foolproof filling-up

Sidespejle, der beskytter sig selv

For at undgå skader, folder de eldrevne sidespejle indad, når du har parkeret. På den måde beskyttes også de smarte, indbyggede blinklys.

Åbn og luk dine ruder med ét enkelt tryk

Ved ét tryk på en knap kan du åbne eller lukke begge ruder i førerkabinen.

Transit Custom Secure remote central locking
Top