Home > Van > TRANSIT CUSTOM > Udstyr > Komfort og bekvemmelighed

Moderne udseende og enestående komfort

Slidstyrke møder praktisk design i denne godt udformede kabine. Smart design med en masse opbevaringsplads. Og med en række smarte teknologier, herunder Ford SYNC 3, lige ved hånden, kan du bruge kabinen som et komfortabelt, mobilt kontor.

Funktionerne, som er vist på denne side, er muligvis kun tilgængelige på udvalgte modeller. Disse funktioner kan, hvis de er tilgængelige, tilkøbes som ekstraudstyr. For mere information kan du downloade brochuren for at se de aktuelle specifikationer.

Ford SYNC interior display with FordPass Connect

Din nøgle til en mere forbundet verden

Transit Custom er nu tilgængelig med et FordPass Connect-modem. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G Wi-FiWi-Fi hotspot til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtid** leveret direkte til din bils navigationssystem. Når den kombineres med FordPass-appen på din telefon, vil du kunne tjekke, om du huskede at låse dørene, og låse dem eller låse dem op på fjernbetjeningen. Du kan endda se din varevogns placering på et kort – så du ikke behøver at bekymre dig om at glemme, hvor du parkerede henne, når du er et sted, du ikke kender. 

Ford SYNC interiør display

SYNC 3. For en god oplevelse

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen til omverden og betjene din telefon, musik og navigationssystem. Vælg enten stemmestyring eller 8” touch screen i farver med træk- og zoomebevægelser for en endnu mere intuitiv navigation. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten." 

Sæder, som er designet til din rejsekomfort

Forsæderne har et nyt design med nye former, tykkere stofmateriale og strammere, men samtidig også mere slidstærke detaljer, der er beregnet til at give bedre støtte og gøre turen mere behagelige og mere afslappede.

Ny Ford Transit Custom interiør
Ny Ford Transit Custom interiør

Dit rullende kontor

Der er også et let tilgængeligt rum indbygget under passagersædet, der er stort nok til at gemme f.eks. en bærbar computer, mapper eller andre nyttige ting. Trend, Limited og Sport modellerne er tilgængelige med et midtersæde, der har et nedfældeligt bord på ryglænet. Bordet har en størrelse på 345 mm x 240 mm, hvilket betyder at du nemt kan være en bærbar computer eller skriveblok. Det nedfældelige bord har også to kopholdere, plads til pen og en elastikrem til at holde tingene på plads.

Nyttig opbevaringsplads overalt

Den nye Transit Custom har masser af opbevaringsplads. For eksempel er der et let tilgængelige opbevaringsrum på instrumentbrættet. Det skjulte, lås bare handskerum er stort nok til at gemme A4-mapper. Der er også et praktisk rum under det dobbelte passagersædet til værdigenstande. Der er en kopholder mellem føreren og passagersæderne (kun på modeller med manuel gearkasse). Selv dørene er designet til at maksimere pladsen med store lommer, der kan rumme en A4-blok og en 2 liters flaske.

Ny Transit Custom aircondition

Det er nemt at justere temperaturen i kabinen

Den nye Transit Custom har nu knapper til styring af varme og aircondition inden for rækkevidde af både føreren og passageren. Drejeknappen til højre styre temperaturregulering og har indstillinger for maks. og min. temperatur, mens drejeknappen til venstre styrer blæserhastigheden, når temperaturindstillingen er på en anden styrke end maks. Afhængig af bilens specifikationer bruges knapperne mellem de to drejeknapper til at styre luftstrømretningen (forruden og ansigt, fødder), opvarmede sæder, opvarmet forruden, opvarmet bagruden og opvarmede sidespejle.

Bedre belysning gør det lettere og sikrere at laste bilen

Som ekstraudstyr fås kraftig og energibesparende LED-belysning til varerummet, der er en uvurderlig hjælp, hvis du arbejder i varerummets bageste del. Endnu en enkel, men utrolig praktisk og nyttig nyskabelse.

Ny Ford Transit Custom
Ny Transit Custom rain sensing wipers

Vinduesviskere, som automatisk tilpasser sig i forhold til regnen

Vinduesviskere med regnsensorer aktiveres, når de registrerer fugtighed på forruden, hvorefter de tilpasser hastigheden, så de klarer alt det, vejrliget måtte byde på. Der kan tilmed vælges mellem adskillige følsomhedsniveauer, som bestemmer, hvor meget fugtighed, der skal være, før vinduesviskerne aktiveres.

Få hurtigt forruden isfri med Quickclear

Denne smarte teknologi er udviklet, så du kan komme hurtigt af sted, når der er frost i luften. Med et enkelt tryk på en knap opvarmes forruden lynhurtigt og hjælper også med at tø vinduesviskerne op.

Ny Ford Transit Custom - quickclear
Ny Transit Custom

Ford Easy Fuel for nem optankning

Denne nyttige teknologi gør det nærmest umuligt at komme forkert brændstof på bilen, eftersom den forkerte dyse ganske enkelt ikke passer. Herudover er det et dækselfrit tankningssystem, så det er slut med at bakse med snavsede tankdæksler.

Sidespejle, der beskytter sig selv

For at undgå skader ved uheld foldes de el-foldbare sidespejle indad, når du har parkeret. På den måde beskyttes også de smarte, indbyggede blinklys.

Ny Ford Transit Custom
Top