Home > Van > TRANSIT CUSTOM > Udstyr > Motorer og motorkraft

Mere motorkraft. Mere effektiv.

Ford Transit kører med den nye serie af avancerede 2,0 liters TDCi-motorer. 

De nye motorer har mere motorkraft og større moment end forgængerne. Men samtidig er de mere brændstoføkonomiske og har lavere CO2-udledning og overholder Euro 6 emissionskravene. 

Større motorkraft og moment. Og lavere emission og mere økonomisk at køre: Den ny Transit Custom er en god investering.

Næste generation af TDCi motorer

 

Udviklet til at opfylde de strenge Euro6-CO2-udlednings standarder, Transit Customs nye generation med 2.0 liters TDCi-motorer kombinerer fremragende ydelse og motorkraft med lavere brændstofforbrug og CO2-udledning, så lavt som 16,4 km / l og 157 g / km CO2. For at holde udgiften nede på drift, ligger serviceintervallerne hver 60.000 km eller hvert andet år. Fås i tre motorvarianter; 105 HK / 360 Nm, 130 HK / 385 Nm og 170 HK / 405 Nm, så der er mulighed for at tilpasse motoren til dine behov, uanset om man kører med en let eller tung last eller har brug for at bugsere.

 

Større ydelse. Lavere CO2-udledning

 

Transit Customs nye generation af 2.0 liters TDCi-dieselmotorer opfylder de strenge Euro6 CO2-udlednings standarder, som betyder en 55 % reduktion i kvælstofoxid-udledning i forhold til Euro5 CO2-udledningskravene.

 

 

Ford EcoBlue
AdBlue®

Minimerer partikeludledningen

Et selektivt katalysereduktionssystem (SCR) virker ved indsprøjtning af AdBlue® der forvandler NOx udledningerne i udstødningen til uskadelig kvælstof og vand. Derefter vil et partikelfilter reducerer mere end 99% af udledningen af partikler fra bilens udstødning. For at fungere korrekt skal der påfyldes AdBlue® i AdBlue® tanken. Systemet advarer, når niveauet for væske er lavt og der skal atter påfyldes. For yderligere informationer henvises til Transit Customs instruktionsbog.

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når varebilen holder stille ved trafiklys eller i tomgang i trafikkø, slukker teknologien automatisk motoren, mens de vigtige funktioner som aircondition og radio stadig kører, og starter igen, når du er klar til at køre videre. Systemet er ekstremt effektivt ved bykørsel, og du kan reducere brændstofforbruget med op til 10 % (bykørsel).

Transit Custom Smart regenerative charging

Genoplad dit batteri på en mere effektiv måde

I modsætning til traditionelle systemer oplader Smart Regenerative Charging kun batteriet, når det er nødvendigt, og så vidt muligt ikke, når du har foden på speederen. Det sparer endnu mere brændstof og sænker udledningen yderligere.

Accelerationskontrol hjælper dig med at køre på en mere økonomisk måde

Denne innovative funktion styrer accelerationshastigheden baseret på, om dit køretøj er tomt eller delvist læsset. Derfor kan du forvente at mindske dit brændstofforbrug med op til 15 %, afhængig af din kørestil. Denne teknologi kan også hjælpe med at reducere slitage på motor, bremser og dæk.

Transit Custom Shift indicator for fuel-efficient gear changes

Mere brændstofbesparende gearskift

En gearskiftindikator på instrumentpanelet angiver, hvornår det er mest brændstofbesparende at skifte gear. En enkel, men effektiv teknologi, der hjælper dig til at spare brændstof på alle køreture.

Top