Home > Van > TRANSIT CUSTOM > Udstyr > Sikkerhed og tyverisikring

Innovative sikkerhedssystemer

Ny Transit Custom sætter standarden for erhvervskøretøjer med hensyn til passagerernes og lastens sikkerhed. Der findes adskillige avancerede førerassistanceteknologier, som hjælper dig i potentielt farlige situationer, herunder Pre-Collision Assist, som registrerer fodgængere og bremser automatisk. Bilen har også Roll Stability Control og et udvalg af andre sikkerhedssystemer som hjælper føreren.

Funktionerne, som er vist på denne side, er muligvis kun tilgængelige på udvalgte modeller. Disse funktioner kan, hvis de er tilgængelige, tilkøbes som ekstraudstyr. For mere information kan du downloade brochuren for at se de aktuelle specifikationer.

Ny blå Ford Transit Custom

Holder din anhænger bag bilen

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange', og nedsætter vognens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjul.

Konstant beskyttelse mod at vælte

Roll Stability Control overvåger bilen og registrerer farlige køreforhold, som kunne resultere i, at bilen vælter. Systemet benytter ESC for at kompensere, styre hastigheden og genetablere bilens stabilitet.

Ny blå Ford Transit Custom

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist registrerer langsomme biler foran eller biler og mennesker, som kunne krydse bilens bane, og advarer dig om deres tilstedeværelse. Hvis du ikke reagerer, slår systemet automatisk bremserne til. Denne teknologi er udviklet til at mindske alvorligheden af ulykker eller helt at undgå dem. Fungerer ved hastigheder på op til 50 km/t (under forudsætning af normale vej- og køretøjsforhold).

5-stjernet sikkerhed

Som bevis på sin evne til at beskytte dig og dine passagerer har den nye Transit Custom opnået en sikkerhedsvurdering på 5 stjerner fra Euro NCAP.

Ny Ford Transit Custom Euro NCAP
Ny Ford Transit Custom

Maksimalt vejgreb med minimal energi

Et avanceret antispinsystem (Traction Control System – TCS) forhindrer hjulspin og giver det bedst mulige vejgreb, præstation og stabilitet, når du har allermest brug for det. Systemet overvåger konstant kraften på hjulene enkeltvis og justerer den for at sikre varebilen maksimal kontakt med underlaget og vejgreb ved acceleration.

Bevar kontrollen under alle vejforhold

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene. ESC registrerer afvigelser i køreretningen, for eksempel ved udskridning og korrigerer automatisk bremser og trækkraft, så du har mest mulig kontrol over bilen.

Ny Ford Transit Custom
Ny Ford Transit Custom - Curve Control

Hjælper dig med at bevare kontrollen

Curve Control fornemmer, når en bilist kører for hurtigt i et sving, og kan hurtigt reducere motorkraften og aktivere bremsen til de individuelle hjul for at hjælpe med at genvinde kontrollen over bilen.

Betjeningsfunktioner, der er tilpasset dit læs

Load Adaptive Control (LAC) justerer det elektroniske stabilitetsprogram i henhold til den samlede vægt, som dit køretøj er læsset med. Det sikrer dig kontrol over bilen og stabil kørsel, uanset om din Transit Custom er tom eller fuldt lastet.

Ny Ford Transit Custom - Load Adaptive Control
Ny Ford Transit Custom

Avanceret system til kontrolleret opbremsning

Et ABS-system og elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) sikrer dig en mere kontrolleret opbremsning. Nødbremsefunktionen (Emergency Brake Assist) sikrer også den maksimale bremseevne ved nødopbremsning. Det styres automatisk via ESC-systemet, som registrerer, hvor hårdt du træder på bremsen og øger automatisk bremsekraften efter behov. Og hvis du foretager en hård opbremsning får Emergency Brake Light (EBL)-systemet automatisk bremselyset til at blinke for at advare andre bilister.

Forbedret airbagsystem

Den nye Transit Custom kan fås med op til seks airbags.

Ny blå Ford Transit Custom
Ny Ford Transit Custom

Du vælger, hvilke døre du vil låse i og op

Den nye Transit Custom har fjernbetjent centrallås af dørene, hvilket er mere sikkert end nogensinde før. Det er, fordi du kan vælge at åbne en enkelt dør, mens de andre døre forbliver sikkert låst, indtil du aktiverer en kontakt på førerdøren. Den samme kontakt styrer låsning og oplåsning af alle køretøjets døre.

Tyverisikrede, afskærmede dørlåse

Alle døre er beskyttet af indbrudsbestandig afskærmning, der er designet til at forhindre utilsigtet gennemtrængning.

Ny blå Ford Transit Custom
Ny Ford Transit Custom

Tidlig advarsel om punktering

Hvis et eller flere af dine dæk mister luft under kørslen, giver dæktrykovervågningssystemet (Tyre Pressure Monitoring System - TPMS) signal herom med et ikon, der tændes på instrumentpanelet.

Avancerede alarme kan fås som ekstraudstyr

Den nye Transit Custom kan fås med et perimeteralarmsystem som ekstraudstyr, der aktiveres, hvis dørene eller motorhjelmen åbnes med magt.

Ny blå Ford Transit Custom
Top