Home > Van > TRANSIT CUSTOM > Udstyr > Tilbehør

Nem at arbejde med. Økonomisk i drift

Transit Custom er fyldt med originale og praktiske funktioner, der vil hjælpe dig med at gøre dit arbejde nemmere og mere effektivt. 

Den store varerum betyder bedre adgang til og gør af- og pålæsning nemmere. 

Hvad der er lige så vigtigt, bilen er også designet til at holde ejeromkostningerne på et minimum med de bedste serviceintervaller ved hver 60.000 km eller to år. Så ikke alene sparer Transit Custom dig besvær i løbet af din arbejdsdag, den sparer dig også betydelige penge på lang sigt.

Et af klassens største varerum

Med et varerum på op til 6 kubikmeter på L1 H1-modellen (kort akselafstand, lavt tag) og 8,3 kubikmeter på L2 H2-modellen (lang akselafstand, højt tag) samt mulighed for at transportere op til 3 europaller, er Transit Custom lige så praktisk som den er elegant.

Mere praktisk, mere sikker fastspænding af last

Oftest ser man fastspændingsbeslag monteret på gulvet. De kan være svære at komme til, når lasten skal sikres. Derfor har vi placeret fastspændingspunkterne i Ford Transit Custom lige over gulvet på lastrummets sidevægge. Det giver et lastrumsgulv helt uden forhindringer, der er lettere at komme til, man undgår, at der samles snavs, og der er mulighed for at beklæde gulvet med det rengøringsvenlige lastrumsdækken. Derudover er der fastspændingsbeslag i talje- og skulderhøjde integreret i karrosseriet, som hver kan bære helt op til 30 kg.

 

Transit Custom Load-through hatch in bulkhead
Integrated Roof Rack improves convenience, economy and noise

Integrerede tagbøjler

De innovative tagbøjler kan klappes sammen, når de ikke er i brug. Du undgår besværet med at montere og afmontere dem, de giver lavere vindmodstand til gavn for brændstoføkonomien og desuden undgår du vindstøj når de er klappet sammen.

2 forskellige højder

L1 H1-versionen giver et varerum på 6,0 kubikmeter og L2 H1 tilbyder 6,8 kubikmeter. Begge modeller fås også med en H2 (taghøjde) som giver en indvendig højde på 1.76m og skabe en maksimal varerumsvolumen på 8,3 kubikmeter på den største L2 H2 model.

 

Different roof heights
Transit Custom Load floor protection

Et varerum som er let at holde rent

En plastbund i varerummet, der er let at gøre ren, betyder, at du får lettere ved at holde bilen pæn og ren. Dette robuste gulv gør det nemt at skubbe varer ind og ud. Som en sidegevinst hjælper det med at bevare din varebils restværdi.

Effektiv belysning

Det rette arbejdslys gør arbejdsdagen lidt lettere. Ultraskarp LED belysning giver dig det fulde overblik i varerummet.

Transit Custom energy efficient LED lights
Transit Custom Practical, secure cargo restraints

Fastspændingsbeslag til at holde din last sikker

Fastspændingsbeslag monteret på sidevæggene hjælper med at holde gulvet ryddeligt og er både DIN- og ISO-kompatible.

Maksimal beskyttelse med superstærkt karrosseri

Karrosseriet i bilen er delvist i ultrastærkt boronstål. Boron og andre stærke eller ekstremt stærke ståltyper udgør mere end 40 % af karosseriet, inklusive dele af passagersikkerhedscellen. Det gør bilen ekstrem let og bestandig over for sammenstød. Karosseriets design er også blevet optimeret ved hjælp af 4.500 computersimulationer og 30 kollisionsforsøg med biler.

Transit Custom Optimised body structure
Transit Custom Full steel bulkhead for extra security

Komplet stålskillevæg holder tyvene væk

En stålskillevæg i fuld højde og fuld bredde forhindrer uvedkommende i at få adgang til indholdet i dit varerum, hvis de bryder ind i kabinen. Den fungerer også som en sikkerhedsfunktion, der beskytter dig mod at blive ramt af din last eller værktøj i tilfælde af en ulykke.

Klassens bedste serviceintervaller

Transit Customs avancerede Ford EcoBlue TDCi dieselmotorer er utroligt økonomiske, stærke og pålidelige. Sliddelene i motorerne er også designet til at holde længere uden eftersyn. Det betyder, at serviceintervallerne ligger ved hver 60.000 km eller to år.

 

Transit Custom Class leading service intervals
12 years anti-perforation warranty logo

Garanti mod indefra kommende rustgennemtæring

Transit Custom er omfattet af en 12 års garanti mod indefra kommende rustgennemtæring.

Ekstraordinær service i Ford Transit Erhvervscentre

Uanset om du ejer en enkelt varebil eller betjene en hel flåde, kan du regne med Ford Transit Erhvervscentrene som hjælper dig med at få mest muligt ud af din vognpark. Disse specialiserede centre er bemandet med dedikerede salgseksperter og uddannede teknikere, og de stiller en række af de nyeste varebiler til rådighed for dig. De er udstyret til at holde din flåde af varebiler kørende og til at yde en hurtig, problemfri service, når du har brug for det.

Introducing Ford Transit Centres
Top