Home > Van > TRANSIT CUSTOM > Udstyr > Ydeevne og effektivitet

Den perfekte balance mellem ydeevne og effektivitet

Den nye Transit Custom er skabt til at levere en kompromisløs kombination af raffineret styrke sammen med enestående brændstofbesparelser og lave emissioner.

Funktionerne, som er vist på denne side, er muligvis kun tilgængelige på udvalgte modeller. Disse funktioner kan, hvis de er tilgængelige, tilkøbes som ekstraudstyr. For mere information kan du downloade brochuren for at se de aktuelle specifikationer.

Geofencing teknologi

Transit Custom Plug-in Hybrid indeholder geofencing, der er udviklet til at forbedre luftkvaliteten i byområderne. Vores PHEV registrerer, når den kører ind i byområder med miljøzoner og skifter automatisk til emissionsfri kørsel på strøm. Føreren har også mulighed for at indstille sine egne personlige ‘grønne zoner’, så varebilen automatisk slår over i elkørsel i fx et skoleområde.

Geofence-systemet gemmer varebilens kilometertal og opholdstid i miljøzonen som krypteret data. Denne data kan deles med lokale myndigheder for at bekræfte overholdelse af regler i miljøzoner og dermed undgå uretmæssige bøder og straffe. 

Når Transit Custom PHEV forlader en kontrolleret zone, skifter den automatisk til den drive mode, der passer bedst til den næste del af turen.  

Ny Sølvfarvet Ford Transit Custom PHEV set fra siden

Hydrotreated Vegetable Oil (HVO)

HVO er baseret på spildolie, som f.es. brugt madolie, der kan købes fra restauranter - og endda køkkener derhjemme.

Også kendt som vedvarende diesel, Hydrotreated Vegetable Oil kan bruges i Ford Transit varevogne i stedet for almindelig diesel uden nogen ændringer på køretøjet. Dieselmotorer, der bruger HVO, starter lettere ved lave temperaturer. Og det kan endda blandes med almindelig diesel i din brændstoftank, så ingen bekymringer, hvis der ikke er nogen HVO i nærheden.

Sammenlignet med konventionelle fossile brændstoffer kan HVO bidrage til forbedringer i luftkvaliteten og endda reducere drivhusgasser med op til 90 procent sammenlignet med almindelig diesel. Takket være fremstillingsprocessen er HVO både renere ved afbrænding og har en længere holdbarhed. Gælder for Transit modelår fra 2019.75 og frem.

Fremtidens erhvervskøretøj

Den nye avancerede Transit Custom plug-in hybrid (PHEV) er bygget med det ene formål at hjælpe dig med at arbejde mere effektivt end nogensinde før. Den avancerede, elektriske drivlinie kan oplades og kører kun på el-drevet motor på kortere ture. Med hjælp fra 1.0 liter EcoBoost-motoren, der har vundet flere priser, kan varevognen præstere enestående effektivitet på længere ture. Transit Custom Plug-in Hybrid hjælper med at reducere forureningen i dit lokalområde og giver dig den fleksibilitet, kapacitet og afhængighed, som du forventer af en Ford Transit Custom.

Ny Ford Transit Custom PHEV oversigtbillede
Ny Sølvfarvet Ford Transit Custom PHEV set fra siden

Kom endnu længere for mindre

Når den nye Transit Custom Plug-in Hybrid er fuldt opladet, kan den køre mere en 56 kilometer på elmotoren alene. Den er ideel til de korte ture i byen, der normalt resulterer i lav effektivitet og flere penge brugt på brændstof. På længere ture hjælper 1.0 liter EcoBoost-motoren med at forlænge varevognens rækkevidde - ved at arbejde med regenererende bremsning til at oplade batteriet. Når den er tilstrækkeligt opladet, kan du skifte tilbage til kun at kører elektrisk, og dermed spare penge og reducerer forureningen.

Avanceret motorteknologi

Med en række avancerede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer er den nye Transit Custom mere kraftfuld og mere effektiv end nogensinde før. Med fire drivaggregater til rådighed, der tilbyder op til 185 HK og et moment på 405 Nm, kan du helt sikkert finde den, der opfylder dine specifikke behov. Uanset hvilken én du vælger, opfylder hver motor også de strenge Euro 6,2-emissionsstandarder.

New Ford Transit Custom mHEV technology

Forbedret motor ydelse

Til motorrummet på Transit Custom kan der vælges mellem en række højt avancerede og højtydende Ford EcoBlue 2,0l dieselmotorer. Alle varianterne overholder de nyeste Euro Stage 6.2-standarder og kombinerer masser af drejningsmoment til tungt læsset transport med lave driftsomkostninger.

Kraftfulde og effektive Ford EcoBlue-motorer

Transit Customs 2,0 liters Ford EcoBlue TDCi-motor er bygget så den overholder de strenge Euro 6 standarder og fås i tre motorstørrelser: 105 HK/360 Nm, 130 HK/385 Nm og 170 HK/405 Nm. Alle kombinerer fremragende ydelse og motorkraft med lavere brændstofforbrug og CO2-udledning.

 

Ford EcoBlue
Ny Ford Transit Custom

Et tilsætningsstof, der reducerer udledningen

Et Selective Catalytic Reduction (SCR) system bruger AdBlue®, som en urea/vandbaseret væske, der konverterer NOx-udledningerne i udstødningen til kvælstof og vand. Et partikelfilter reducerer derefter mere end 99 % af de udsendte faste partikler fra udstødningen. For at fungere korrekt skal AdBlue®-tanken i din Ford EcoBlue-dieselmotor fyldes med AdBlue®-væske. Systemet advarer, når væsken når et lavt punkt.

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når du standser ved trafiklys eller holder i kø, kan denne teknologi automatisk standse motoren (mens de vigtigste funktioner som lys, ventilation, radio og Ford SYNC 3 stadig er aktive). Når du er køreklar, skal du blot træde koblingen ned og sætte bilen i 1. gear som du plejer, så starter motoren i løbet af et splitsekund. 

Ny Ford Transit Custom Auto Start-Stop
Ny Ford Transit Custom

Genoplad dit batteri på en mere effektiv måde

I modsætning til traditionelle systemer oplader Smart Regenerative Charging kun batteriet, når det er nødvendigt, og ikke når du har foden på speederen. Det sparer endnu mere brændstof og sænker udledningen yderligere.

Accelerationskontrol hjælper dig med at køre på en mere økonomisk måde

Denne innovative funktion styrer accelerationshastigheden baseret på, om dit køretøj er tomt eller delvist læsset. Derfor kan du forvente at mindske dit brændstofforbrug med op til 15 %, afhængig af din kørestil. Denne teknologi kan også hjælpe med at reducere slitage på motor, bremser og dæk.

Ny Ford Transit Custom
Ny Ford Transit Custom SelectShift

Automatgear

Med et 6-trins automatgear kører du ubesværet og afslappende, især i tæt trafik med konstante start og stop. Du kan vælge selv at skifte gear, hvis du foretrækker det, ved hjælp af den monterede gearskifter, eller du kan spærre individuelle gear under vanskelige køreforhold, f.eks. i glat føre eller på stejle skråninger (kan leveres til 130 hk og 170 hk modeller).

Væsentlige oplysninger

Din indbyggede trip-computer giver dig nyttige oplysninger om kørt strækning, brændstofforbrug, hastighed og temperaturen uden for bilen. Der er også oplysninger om "afstand til tom tank": cirka hvor langt du kan køre, før du behøver at tanke op igen. Det er særlig nyttigt på langfart, eller hvis du ved, at du skal køre et afsides sted.

Ny Ford Transit Custom
Ny Ford Transit Custom SelectShift

Intelligent serviceteknologi

For at hjælpe med at maksimere effektiviteten og produktiviteten sikrer intelligent motorteknologi, at du ikke er bundet til traditionelle serviceintervaller. Teknologien tager flere faktorer i betragtning, herunder oliekvantitet og -kvalitet, motorbelastning, temperatur og hastighed for at sikre, at din bil kun får udført service, når den trænger til det.

Top