Home > Van > NY TRANSIT CUSTOM > Udstyr > Ydeevne og effektivitet

Den perfekte balance mellem ydeevne og effektivitet

Den nye Transit Custom er skabt til at levere en kompromisløs kombination af raffineret styrke sammen med enestående brændstofbesparelser og lave emissioner.

Funktionerne, som er vist på denne side, er muligvis kun tilgængelige på udvalgte modeller. Disse funktioner kan, hvis de er tilgængelige, tilkøbes som ekstraudstyr. For mere information kan du downloade brochuren for at se de aktuelle specifikationer.

New Ford Transit Custom mHEV technology

Avanceret motorteknologi

Med en række avancerede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer er den nye Transit Custom mere kraftfuld og mere effektiv end nogensinde før. Med fire drivaggregater til rådighed, der tilbyder op til 185 HK og et moment på 405 Nm, kan du helt sikkert finde den, der opfylder dine specifikke behov. Uanset hvilken én du vælger, opfylder hver motor også de strenge Euro 6,2-emissionsstandarder. Køretøjet er endda tilgængeligt som en mild hybrid-elektrisk bil (mHEV) for endnu større brændstoføkonomi og reducerede emissioner.

Forbedret motor ydelse

Til motorrummet på Transit Custom kan der vælges mellem en række højt avancerede og højtydende Ford EcoBlue 2,0l dieselmotorer. Alle varianterne overholder de nyeste Euro Stage 6.2-standarder og kombinerer masser af drejningsmoment til tungt læsset transport med lave driftsomkostninger.

Kraftfulde og effektive Ford EcoBlue-motorer

Transit Customs 2,0 liters Ford EcoBlue TDCi-motor er bygget så den overholder de strenge Euro 6 standarder og fås i tre motor dtørrelser: 105 HK/360 Nm, 130 HK/385 Nm og 170 HK/405 Nm. Alle kombinerer fremragende ydelse og motorkraft med lavere brændstofforbrug og CO2-udledning.

 

Ford EcoBlue
Ny Ford Transit Custom

Et tilsætningsstof, der reducerer udledningen

Et Selective Catalytic Reduction (SCR) system bruger AdBlue®, som en urea/vandbaseret væske, der konverterer NOx-udledningerne i udstødningen til kvælstof og vand. Et partikelfilter reducerer derefter mere end 99 % af de udsendte faste partikler fra udstødningen. For at fungere korrekt skal AdBlue®-tanken i din Ford EcoBlue-dieselmotor fyldes med AdBlue®-væske. Systemet advarer, når væsken når et lavt punkt.

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når du standser ved trafiklys eller holder i kø, kan denne teknologi automatisk standse motoren (mens de vigtigste funktioner som lys, ventilation, radio og Ford SYNC 3 stadig er aktive). Når du er køreklar, skal du blot træde koblingen ned og sætte bilen i 1. gear som du plejer, så starter motoren i løbet af et splitsekund. 

Ny Ford Transit Custom Auto Start-Stop
Ny Ford Transit Custom

Genoplad dit batteri på en mere effektiv måde

I modsætning til traditionelle systemer oplader Smart Regenerative Charging kun batteriet, når det er nødvendigt, og ikke når du har foden på speederen. Det sparer endnu mere brændstof og sænker udledningen yderligere.

Accelerationskontrol hjælper dig med at køre på en mere økonomisk måde

Denne innovative funktion styrer accelerationshastigheden baseret på, om dit køretøj er tomt eller delvist læsset. Derfor kan du forvente at mindske dit brændstofforbrug med op til 15 %, afhængig af din kørestil. Denne teknologi kan også hjælpe med at reducere slitage på motor, bremser og dæk.

Ny Ford Transit Custom
Ny Ford Transit Custom SelectShift

Automatgear

Med et 6-trins automatgear kører du ubesværet og afslappende, især i tæt trafik med konstante start og stop. Du kan vælge selv at skifte gear, hvis du foretrækker det, ved hjælp af den monterede gearskifter, eller du kan spærre individuelle gear under vanskelige køreforhold, f.eks. i glat føre eller på stejle skråninger (kan leveres til 130 hk og 170 hk modeller).

Væsentlige oplysninger

Din indbyggede trip-computer giver dig nyttige oplysninger om kørt strækning, brændstofforbrug, hastighed og temperaturen uden for bilen. Der er også oplysninger om "afstand til tom tank": cirka hvor langt du kan køre, før du behøver at tanke op igen. Det er særlig nyttigt på langfart, eller hvis du ved, at du skal køre et afsides sted.

Ny Ford Transit Custom
Ny Ford Transit Custom SelectShift

Intelligent serviceteknologi

For at hjælpe med at maksimere effektiviteten og produktiviteten sikrer intelligent motorteknologi, at du ikke er bundet til traditionelle serviceintervaller. Teknologien tager flere faktorer i betragtning, herunder oliekvantitet og -kvalitet, motorbelastning, temperatur og hastighed for at sikre, at din bil kun får udført service, når den trænger til det.

Top