Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT VAN > Transit Trail
Pris fra Net Retail Price (CV) ekskl. moms

FORD TRANSIT TRAIL

Med et robust design, smarte teknologier og et nyt niveau af kapacitet. Ford Transit Trail er bygget til dem, der kræver mere til deres forretning.

Et mekanisk begrænset spærredifferentiale sender kraft til de hjul med den største trækkraft for at holde din Transit Trail kørende i udfordrende terræn. Intelligent firehjulstræk som ekstraudstyr forbedrer Transit Trails off-road-egenskaber, så du nemt kan klare de hårdeste opgaver.

Et markant frontdesign med sorte FORD-bogstaver garanterer, at du vil blive bemærket. Mens sidelister og unikke 16" alufælge sikrer, at selv de hårdeste opgaver håndteres med stil.

FORD TRANSIT TRAIL

Transit Trail klarer det, uanset hvor arbejdet fører dig hen. Fra vanskelige landeveje til mudrede byggepladser sikrer denne varevogns off-road egenskaber, at forretningen ikke går i stå. Og et slående nyt design garanterer, at du skiller dig ud fra mængden.

Transit Van Trail parked

MEKANISK BEGRÆNSET spærredifferentiale

Transit Trail fås med et avanceret system, der er bygget til at hjælpe dig med at håndtere udfordrende terræn med lethed. Det mekanisk begrænsede spærredifferentiale reducerer uønsket hjulspin, især på løse eller ujævne overflader, ved at dirigere kraft til hjulet med den største trækkraft. Dette hjælper dig med at bevæge dig fremad og forbedrer bilens stabilitet, når du har allermest brug for det. 

Ekstraordinært lastrum og adgang

Transit Trail er en stor varevogn, der leverer et imponerende lastrum i alle tre mål: længde, bredde og brugbar indvendig højde. Med en lasteevne på op til 2,1 tons og 15,1 kubikmeter lastrumsplads kan du få plads til last, som er mere end 3 meter langt. Brede sidedørsåbninger og et lavt trinbræt bag sikrer også nem adgang til lastrummet.

New Transit Trail interior showing palette with load in load space
New Ford Transit Trail all wheel drive diagram

Intelligent firehjulstræk

I kuperet terræner kræves der sikker trækkraft. Transit Trail er tilgængelig med et intelligent firehjulstræksystem (AWD) som ekstraudstyr, der erstatter det mekanisk begrænsede spærredifferentiale og hjælper dig med at opnå en endnu nemmere og mere selvsikker kørsel i udfordrende terræn.

Ford EcoBlue-dieselmotor

Med sine sofistikerede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer leverer Transit Trail en problemfri blanding af kraft og effektivitet. Med 2 motorer, der yder 170 HK og 185 HK, kan du helt sikkert finde den, der opfylder dine specifikke behov.

New Transit Trail engine
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %> <% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Salgsafdelingen har åbent indtil <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Reservedele har åbent indtil <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Værkstedet har åbent indtil <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  RUTEVEJLEDNING

  Forhandler-detaljer

Ford Promotions

Aktuelle kampagner

Klik her!

Måske du også vil kunne lide

Top