TRANSIT FEATURES

Ford Transit er designet til med lethed at klare enhver opgave med sine smarte, præstationsforbedrende funktioner og avancerede teknologier, der gør kørslen ubesværet. Ingen opgave er for stor til bilens 15,1 kubikmeter store lastrumsplads og lastgulvet på 4.217 mm. Ved at kombinere FordPass Connect-modemmet og FordPass Pro-appen åbnes der op for et væld af forbindelsesfunktioner. Disse omfatter muligheden for at spore din bils placering via din telefon og modtage Vehicle Health Alerts, så du lettere kan være på forkant med din bils vedligeholdelse. Systemer som Cross Traffic Alert og Blind Spot-informationssystemet hjælper med at øge din trafikbevidsthed. En række kraftfulde og effektive 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer er bygget til robusthed og pålidelighed.

Transit Van in country building site

TILBEHØR

 

EKSTRAORDINÆRT VARERUM OG ADGANG

Ford Transits varerum er klassens største i alle tre mål: Længde, bredde (fra hjulkasse til hjulkasse) og brugbar indvendig højde. Med 15,1 kubikmeter varerumsplads kan du få plads til last, som er mere end 3 meter lang. Og med en lasteevne på op til 2,7 tons vil du aldrig mangle plads eller evne til at transportere næsten alt. Brede skydedøre i siden, optimeret åbningshøjde og et lavt adgangstrin bagi sikrer nem adgang til varerummet.

Ford Transit Van side view

EN AUTOMATISK SKYDEDØR I SIDEN TIL PROBLEMFRI ÅBNING OG LUKNING

Dette geniale system hjælper med at gøre på- og aflæsning i Ford Transit mere effektivt. Du skal blot trække i dørhåndtaget eller trykke på en knap på fjernbetjeningen, så åbner eller lukker den sig automatisk. Du kan også betjene skydedøren i siden  ved at trykke på en betjeningsknap på instrumentbordet (tilgængelig fra efteråret 2020).

Transit Van interior view with rear doors open

ÅBN DINE DØRE I EN VINKEL PÅ 270 GRADER

For at gøre på- og aflæsning nemmere end nogensinde kan bagdørene åbnes til 270 grader. Reflekterende mærkater på dørens indvendige kant giver en høj synlighed for at advare andre trafikanter, når dørene er åbne ved 90 grader. Det er endda blevet lettere at lukke dørene, fordi forbedrede luftudsugningsventiler reducerer lufttrykopbygningen i varerummet.

Transit Van interior showing high-grip step

LET AT STIGE OP OG IND I VAREVOGNEN

Et bredt trinbræt er indbygget i den bageste kofanger, som gør indstigning i varerummet og manuel lastning lettere.

MERE PRAKTISK, MERE SIKKER FASTSPÆNDING AF LAST

Oftest ser man surringskroge monteret i bilgulvet. De kan være svære at komme til, når lasten skal sikres. Derfor har vi placeret surringskrogene i Ford Transit lige over gulvet på varerummets sidevægge. Det giver et varerumsgulv helt uden forhindringer, der er lettere at komme til, man undgår, at der samles snavs, og der er mulighed for at beklæde gulvet nemt. Derudover er der surringskroge i talje- og skulderhøjde integreret i karrosseriet, som hver kan bære helt op til 30 kg. 

Transit Van interior tie down points close up
Transit Van interior close up showing downlighter

FORBEDRET SYNLIGHED 

På taget bag er der monteret en kraftfuld, ny LED-lygte. Den gør det muligt for dig at fortsætte med at arbejde længe efter, at solen er gået ned. Og det smarte system slukker automatisk lyset, hvis batteriet er ved at løbe tør, så du kan komme hjem efter en lang dag.

Transit Van interior LED lights close up

ET BEDRE LYS I VARERUMMET FOR NEMMERE AF- OG PÅLÆSNING

Lamper i varerummet er monteret som standard. Du kan også tilvælge LED-belysning, hvis det kræves.

Transit Van close up on a tow bar

SKAL DU BUGSERE EN EKSTRA LAST?

Og hvis du har brug for at trække en trailer, så har Ford Transit Van en 7-tons vogntogsvægt-funktion (6.100 kg vogntogsvægt med automatgear), hvilket gør den mere end brugbar og hårdere end nogensinde.

RO I SJÆLEN MED EN GENNEMTÆRRINGSGARANTI

Ford Transit bliver bakket op af en betryggende, lang gennemtærringsgaranti på 12 år.

Transit Van standing in loading area
Transit Van driving in city

MOTORER OG GEARKASSER

AVANCERET NY MOTORTEKNOLOGI

Med en række avancerede 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer er den Transit mere kraftfuld og mere effektiv end nogensinde før. Med fire ydelser til rådighed, der tilbyder op til 185 HK, kan du helt sikkert finde den, der opfylder dine specifikke behov. Den Transit fås også med en HDT-motor til kunder med særlige krav til lasteevnen, hvilket gør den ideel til tungere opgaver.

EN LILLE ELEKTRISK MOTOR KAN FORBEDRE EFFEKTIVITETEN

For at hjælpe med at maksimere effektiviteten er den Transit nu tilgængelig som en mild hybrid. En lille batteridrevet elektrisk motor arbejder sammen med den konventionelle motor for at hjælpe med at reducere brændstofforbruget, når behovet for strøm er lavt.

Blue Transit Van rear view driving on road
Transit Van auto transmission close up

ET SOFISTIKERET 10-TRINS AUTOMATGEAR (TILGÆNGELIG FRA EFTERÅRET 2020)

Med et avanceret nyt 10-trins automatgear leverer den Transit en belønnende acceleration samt en fremragende brændstofeffektivitet. Den bruger også adaptiv skiftplanlægning i realtid, hvilket gør det muligt for gearkassen at tilpasse sig skiftende forhold ubesværet. Så uanset om du kører på motorvejen eller klarer svært off-road terræn, vil du altid være i det rigtige gear på det rigtige tidspunkt. Et 6-trins automatgear fås på køretøjer med forhjulstræk.

Ford Transit Van close up of 6-sped transition

6-TRINS GEARKASSE FOR AT SPARE PÅ BRÆNDSTOFFET

Den Transit er udstyret med en 6-trins manuel gearkasse, hvilket gør den mere økonomisk og effektiv. Når du har nået en høj nok hastighed, skal du bare sætte din vogn i 6. gear og spare brændstof, mens du kører. Dine gearskift føles også nem og hurtige.

Transit Van driving in city

EFFEKTIVITET

Ford Transit Van
Ford Transit Custom PHEV driving on road

HYDROTREATED VEGETABLE OIL (HVO)

HVO er baseret på spildolie, som f.es. brugt madolie, der kan købes fra restauranter - og endda køkkener derhjemme.

Også kendt som vedvarende diesel, Hydrotreated Vegetable Oil kan bruges i Ford Transit varevogne i stedet for almindelig diesel uden nogen ændringer på køretøjet. Dieselmotorer, der bruger HVO, starter lettere ved lave temperaturer. Og det kan endda blandes med almindelig diesel i din brændstoftank, så ingen bekymringer, hvis der ikke er nogen HVO i nærheden.

Sammenlignet med konventionelle fossile brændstoffer kan HVO bidrage til forbedringer i luftkvaliteten og endda reducere drivhusgasser med op til 90 procent sammenlignet med almindelig diesel. Takket være fremstillingsprocessen er HVO både renere ved afbrænding og har en længere holdbarhed. Gælder for Transit modelår fra 2019.75 og frem.

AdBlue additive close up

ET TILSÆTNINGSSTOF, DER FJERNER FORURENING

Et Selective Catalytic Reduction (SCR) system bruger AdBlue®, som en urea/vandbaseret væske, der konverterer NOx-udledningerne i udstødningen til kvælstof og vand. Et partikelfilter reducerer derefter mere end 99 % af de udsendte faste partikler fra udstødningen. For at fungere korrekt skal AdBlue®-tanken i din Ford EcoBlue-dieselmotor fyldes med AdBlue®-væske. Systemets advarer, når væsken når et lavt punkt.

Ford Transit Van driving on motorway front view with Eco Mode dial in detail

DU FÅR HJÆLP TIL AT KØRE MERE EFFEKTIVT

Det innovative system Ford EcoMode måler hele tiden din kørestils indflydelse på brændstofforbruget. Systemet analyserer din hastighed, gearskift, opbremsning og forventede niveauer samt det antal korte og lange ture, du foretager. EcoMode sender derefter disse oplysninger tilbage til dig via en skærm på instrumentbordet. Målet er at tilskynde dig til at køre mere effektivt, reducere brændstofforbruget og spare penge i hele bilens levetid.

Transit Van interior dashboard close up

BRUG MINDRE BRÆNDSTOF MED AUTO START-STOP

Når du standser ved trafiklys eller går i tomgang i en trafikkø, kan denne teknologi automatisk slukke motoren. Når du er køreklar, skal du bare træde på koblingen og sætte den i første gear, som du plejer, eller frigøre bremsen i biler med automatgear, og så starter systemet igen. Auto Start-Stop er særligt effektivt ved bykørsel, og du kan reducere brændstofforbruget med op til 10 %.

Ford Transit Van driving on highway front view

ACCELERATION KONTROL HJÆLPER DIG MED AT KØRE PÅ EN MERE ØKONOMISK MÅDE

Denne innovative funktion styrer accelerationshastigheden baseret på, om dit køretøj er tomt eller delvist læsset. Derfor kan du forvente at mindske dit brændstofforbrug med op til 15 %, afhængigt af din kørestil. Denne teknologi kan også hjælpe med at reducere slitage på motor, bremser og dæk samt andre komponenter.

New Blue Ford Transit Van Trail parked on hill

FØRERASSISTANCE

NÅR KØRSELSFORHOLD ÆNDRER SIG

Frosne vinterveje, mudrede spor - uanset hvor dit arbejde fører dig hen, hjælper firehjulstræk (AWD)Tooltip. Intelligent firehjulstræk er et moment-on-demand-system, der leverer sikkert greb på udfordrende overflader. Med et tryk på en knap eller som reaktion på kørselsforhold holder AWD dig og din last på vejen. Og for en vægtøgning på kun -60 kg får du ekstra alsidighed uden at ofre nyttelast.

REDUCERER UØNSKET HJULSPIND

Transit Trail fås med et avanceret system, der er bygget til at hjælpe dig med nemt at tackle udfordrende terræn. Den mekaniske differentiale med begrænset slip reducerer uønsket hjulspind, især på løse eller ujævne overflader, ved at lede kraften til hjulet med mest trækkraft. Dette hjælper dig med at bevæge dig fremad og forbedrer køretøjets stabilitet, når du har mest brug for det.

Ford Transit Van LCD screen close up of parking assist

NEMMERE PARKERING OG BAKNING 

Med aktiv parkeringshjælp i den Ford Transit kan du parkere på parkeringspladser helt uden besvær. Denne smarte teknologi fås i modeller med automatgear og gør det nemmere end nogensinde at parkere. Når den er aktiveret, vælger du blot en side af vejen. Når systemet finder en passende plads, styrer det automatisk for dig, når du parkerer, og du skal bare betjene speeder, gear og bremse. Det bakkamera er monteret øverst i den Ford Transit for at give et bedre overblik over, hvad der er bag dig. En skærm indbygget i midterkonsollen viser genstande, som du kunne overse, og systemet viser virtuelle linjer, så du let kan parkere på selv de mest trange parkeringspladser. Kameraet aktiveres automatisk, når du vælger bakgear.

New Ford Transit Van back mirror

TEKNOLOGI, DER SER, HVAD DU IKKE KAN SE

Blind Spot Information System benytter radarsensorer til at se biler, der kan være skjult i din blinde vinkel. De sidder i hver side af din Transit og advarer dig med et orange lys, der ses tydeligt i sidespejlet.  Hvis du trækker en trailer, udvider Trailer Tow-funktionaliteten (ny i systemet) BLIS-sensorområdet.

Ford Transit Van backing up with a help of Cross Traffic Alert

OPDAGER KØRETØJER, SOM DU MULIGVIS OVERSER

Når du bakker ud af en parkeringsplads og kun har lidt udsyn til den aktuelle trafiksituation, så kan Cross Traffic Alert (del af Blind Spot informationssystemet) registrere biler på vej hen mod dig og udsende en advarende lyd. Teknologien tænder også et lys i sidespejlet. Venstre eller højre alt efter den modkørende trafiks retning.

Ford Transit Van rear view camera view

SER, HVAD DER KOMMER FRA BEGGE SIDER 

Et lille og diskret kamera monteret foran på bilen sender et delt skærmbillede til din Transits multifunktionsdisplay, så du kan se biler, cyklister og fodgængere fra begge sider. Dette front wide-view kamera er uvurderligt, hvis du skal prøve at kante dig ud af en snæver parkeringsplads eller skal ud på en stærkt trafikeret vej, hvor dit udsyn er begrænset.

Transit Van in the middle of building site with builder checking phone with FordPass app

TILSLUTNING OG INFOTAINMENT

man with mobile showing FordPass Connect

EN MERE FORBUNDET VERDEN

Efterhånden som verden bliver smartere og mere forbundet, bliver den måde, vi driver vores virksomheder på. Det er derfor, vi skaber en flåde af fuldt forbundne erhvervskøretøjer, alle designet til at gøre det nemmere at administrere din virksomhed. Par op til fem forbundne køretøjer med FordPass Connect for at få adgang til en række smarte funktioner og optimer dine køretøjers potentiale. Spørg din Ford-forhandler om din Ford er kompatibelt.

FordPass App on phone

LÅS ENDNU FLERE FUNKTIONER OP

FordPass Pro er specialbygget til at forbedre sikkerheden, produktiviteten og sundheden for dine erhvervskøretøjer. Par appen med op til fem biler. Se placeringen og sundhedsstatus for dine køretøjer på et kort; modtag Vehicle Health Alerts maksimer oppetiden og aktiver SecuriAlert og modtage en advarsel, når der er en uautoriseret brug af din Ranger. Du kan endda starte Ranger inden du går ud til bilen så den er varmet op og klar, når du er... Så mens du lægger planer for, hvad der venter forude, har FordPass Pro din ryg.

SYNC 3

Det er hurtigt og nemt at bruge med den forbedrede stemmekontrol og endnu mere funktionalitet. Større knapper for forbedret brugervenlighed, og touchskærmen byder nu på knib-og-stryg-bevægelser, som på din smartphone og tablet. SYNC 3 understøtter også Apple CarPlay og Android Auto.

Ford Transit Van LCD SYNC 3 screen close up
Man drinking coffee and checking mobile phone in car

INTELLIGENT

Ford Transit Van interior with hand putting wallet into stowage area

NYTTIG OPBEVARINGSPLADS OVERALT

Ford Transit er fyldt med masser af praktisk opbevaringsplads. For eksempel er der nem adgang til opbevaring i instrumentpanelet. Det skjulte, låsbare handskerum er stort nok til at opbevare mapper i A4-størrelse, og der er også praktisk opbevaringsplads under sæderne til værdigenstande. Selv køretøjets døre er designet til at maksimere pladsen med store lommer, der kan rumme en A4-mappe og en 2 liters drikkeflaske.

STRØM OG USB PORTE LIGE VED HÅNDEN

Transit kommer med en række strømudtag så du altid kan holde dine telefoner og andet opladet. Der er 12 volts stik samt USB-porte. Og du kan ovenikøbet også få et 240 volts stik.

Ford Transit Van interior closeup on power socket
Ford Transit Van interior showing Adjustable Heated Seats

EKSTRA KOMFORT MED JUSTERBARE SÆDER MED SÆDEVARME

Du skal altid holde dig varm i bilen, uanset hvor koldt det bliver udenfor. Sæder med sædevarme, så du altid kan arbejde behageligt på vinterdage. Med FordPass Pro-appen kan du fjernstarte din bil for at afrime og opvarme kabinen, så bilen er klar til at køre, når du selv er det.

Ford easy fuel close up

FORD EASY FUEL FOR NEM OPTANKNING

Denne nyttige teknologi gør det nærmest umuligt at komme forkert brændstof i bilen, eftersom den forkerte dyse ganske enkelt ikke passer. Herudover er det et dækselfrit tankningssystem, så det er slut med at bakse med snavsede brændstofdæksler.

Transit Van powerfold mirror close up

SIDESPEJLE, DER BESKYTTER SIG SELV

For at undgå skader ved uheld foldes de el foldbare sidespejle indad, når du har parkeret. På den måde beskyttes også de smarte, indbyggede blinklys.

Transit Van in motion driving through industrial estate

SIKKERHED

NCAP safety award logo

PRISBEVINDENDE SIKKERHED

Ford Transit og Transit Custom er i Euro NCAP-testen af Europas 19 bedst sælgende varebiler blevet kåret som to af de bedst præsterende varebiler for aktiv sikkerhed.

Euro NCAP er Europas førende uafhængige sikkerhedsorganisation, som evaluerer sikkerheden af ethvert nyt køretøj ved hjælp af en række strenge foranstaltninger.

I test, der repræsenterede dagligt arbejde i den virkelige verden, har både Transit og Transit Custom vundet Euro NCAP Gold-prisen. Alle Transits sikkerhedsfunktioner er designet og gransket til at levere denne service på topniveau. Holder dig, din last og andre trafikanter sikre. Og hjælper med at holde din virksomhed på farten.

ET SYSTEM, DER KAN BESKYTTE FODGÆNGERE

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger radar og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner. 

Transit Van Curve control mitigation

HJÆLPER DIG MED AT BEVARE KONTROLLEN

Curve Control fornemmer, når en bilist kører for hurtigt i et sving, og kan hurtigt reducere motorkraften og aktivere bremsen til de individuelle hjul for at hjælpe med at genvinde kontrollen over bilen.

Roll Over Mitigation

KONTINUERLIG BESKYTTELSE MOD AT VÆLTE

Fords unikke elektroniske stabilitetsstyring hjælper Roll Stability Control-systemet med at holde dækkene på jorden, specielt under forhold med højt tyngdepunkt, og når man kører i et skarpt sving.

Ford Transit Van interior with person drinking coffee

DRIVER ALERT ADVARER DIG, NÅR DU ER VED AT VÆRE TRÆT

Driver Alert overvåger konstant din kørsel og registrerer afvigelser, der kan skyldes træthed. Hvis systemet registrerer, at du bliver mindre årvågen, lyser en advarselsmeddelelse i displayet og foreslår en pause. Bliver opmærksomheden på din kørsel mindre og mindre, gentages meddelelsen, og kombineres nu med et lydsignal.

AIRBAGS BESKYTTER DIG FRA ALLE VINKLER

Der er frontairbag til både fører og forsædepassager, og der er sideairbags til brystbeskyttelse, som er designet til at beskytte passageren fra kollisionsområdet. De kan også hæve passagerens arm, så der er bedre plads mellem passageren og den indtrængende struktur. Gardinairbags giver maksimal beskyttelse, og nakkestøtter beskytter mod piskesmæld. Der er også seleforstrammere, vægtbegrænsning og selepåmindelser for alle sæder, samt en skærm, der viser hvilke besatte sæder, der ikke har sele på.

Transit Van close up showing inflated airbags
Transit Van in dock standing in front of cargo ship

TYVERISIKRING

Man in high viz jacket checking his phone on building site

BESKYT DIN VIRKSOMHED

Vi ved, at dit køretøj og dets indhold er en meget vigtig del af din virksomhed. Det er derfor, SecuriAlert i FordPass Pro-appen sætter dit køretøj i en øget sikkerhedstilstand. Hvis dørene låses op eller åbnes, selv med en kopieret nøgle, sendes en besked til din smartphone.

ADMINISTRER ADGANG

Brug FordPass Pro-appen til at låse forskellige zoner op, så du kan hoppe ind i din kabine til frokost eller lade nogen få fat i værktøj fra varerummet, mens du ved, at resten af din varevogn er sikker. Og du kan nemt tjekke appen for en Live Lock-status for at give dig ekstra ro i sindet.

Person in high viz jacket looking down on building site with Ford Van
Transit Van with alarm circles around

BESKYTTELSE OG SIKRING AF DIN TRANSIT IMOD TYVERI

A Thatcham Category 1 alarm is a sophisticated system that automatically arms itself when you double-lock the vehicle and will sound a powerful alarm if triggered by forced entry, the vehicle being lifted, or if the motion sensors pick up any movement inside. The technology is also designed to help prevent unwanted towing of the vehicle.

New Transit Van close up showing doors and locks

FJERNBETJENT CENTRALLÅS MED TYVERISIKREDE DØRLÅSE

Ford Transit har fjernbetjent centrallås. Alle låse er beskyttet af indbrudsbestandig afskærmning, der er designet til at forhindre gennemtrængning ved brug af magt . Låsesystem med centrallås ved kørsel vil automatisk låse alle døre, så snart du begynder at køre. Systemet kommer som standard, og du kan tænde eller slukke det via instrumentbrættet. Som en hjælp er køretøjerne udstyret med en mekanisme, der låser dørene op i tilfælde af ulykker, og som automatisk aktiveres afhængigt af ulykkens omfang.

Brug vores nyttige links nedenfor for at få mere at vide