Home > Van > TRANSIT VAN > Udstyr > Komfort

Arbejde i komfort

Kabinen i Ford Transit er bygget til holdbarhed, praktik og komfort. Smart design i hele kabinen med mange opbevaringsmuligheder. Materialerne er valgt til at modstå de hårdeste job, så du føler dig behageligt tilpas under de lange kørsler. Og der er en række intelligente teknologier, herunder et indbygget FordPass Connect-modem, som leverer fordele, der er så nyttige, at du vil undre dig over, hvordan du har kunnet undvære dem.

Din nøgle til en mere forbundet verden

For første gang er Ford Transit tilgængelig med et FordPass Connect-modem*. Systemet giver dig en række uvurderlige fordele, herunder op til 4G Wi-Fi** til op til ti enheder, og trafikopdateringer i realtid*** leveret direkte til din bils navigationssystem. Når den kombineres med FordPass-appen på din telefon, vil du kunne tjekke, om du huskede at låse dørene, og låse dem eller låse dem op på fjernbetjeningen. Du kan endda se din varevogns placering på et kort - så du ikke behøver at bekymre dig om at glemme, hvor du parkerede, når du er et sted, du ikke kender.

SYNC 3. For en problemfri oplevelse uden hænder

Ford SYNC 3 er et avanceret system, som sætter dig i stand til at bevare forbindelsen og betjene din telefon, musik og navigationssystem. Vælg enten stemmestyring eller berøringsskærmen i farver på 8" med knibebevægelser for en endnu mere intuitiv navigation. Live Traffic kan hjælpe dig med at undgå trafikpropper. Du kan endda få vist en liste over lokale restauranter ved blot at sige: "Jeg er sulten."

Ford Transit Van interior LCD screen close up
New Transit Van powerfold mirror close up

Sidespejle, der beskytter sig selv

For at undgå skader ved uheld foldes de el foldbare sidespejle indad, når du har parkeret. På den måde beskyttes også de smarte, indbyggede blinklys.

Ford Easy Fuel for nem optankning

Denne nyttige teknologi gør det nærmest umuligt at komme forkert brændstof i bilen, eftersom den forkerte dyse ganske enkelt ikke passer. Herudover er det et dækselfrit tankningssystem, så det er slut med at bakse med snavsede brændstofdæksler.

Ford easy fuel close up
Ford Transit Van interior showing Adjustable Heated Seats

Ekstra komfort med justerbare sæder med sædevarme

Du skal altid holde dig varm i bilen, uanset hvor koldt det bliver udenfor. Sæder med sædevarme, så du altid kan arbejde behageligt på vinterdage.

Top