Home > Van > TRANSIT > Udstyr > Komfort

Komfort

Ud over at være solidt bygget, er Transit også bygget til at gøre arbejdslivet lettere. 

Den omfatter en lang række funktioner som f.eks. opbevaring og sæder, der kan blive til et skrivebord. Med stemmestyring kan du foretage og modtage opkald håndfrit, mens du kører, takket være SYNC 3-teknolgien. 

Så mens du holder hænderne på rattet og øjnene på vejen, kan du drive forretning på farten.

Dit mobile kontor

Med mobiltilkobling er det let at arbejde, hvor end du befinder dig. Transit er udstyret med mange smarte funktioner som gør den til et kontor på hjul.

Comfortable Front Seats

Mere komfortable forsæder

Førersædet og rattet kan justeres, så du kan finde din ideelle kørestilling. Der er indbygget armlæn og sædevarme. Sæderne er robuste og udviklet til et erhvervskøretøj, og samtidig er de designet, så de er lige så bekvemme som i en personbil.

Et beskyttet varerum, der er nemt at holde rent

Et slidstærkt gulvunderlag er monteret som standard. Dette underlag ikke bare beskytter gulvet. Det hjælper også med at reducere støj, når du kører og samtidigt er det let at gøre rent.

Ford Transit steering wheel detail

En ratstamme der kan tilpasses

For at hjælpe dig med at finde din ideelle, mest komfortable kørestilling, kan ratstammen let justeres så du får en god komfort og køreposition.

Lige så meget underholdning, som du vil have

Der kan fås et udvalg af det seneste inden for underholdnings- og informationsudstyr til brug i bilen, inklusive en pakke med DAB-radio, cd, USB-port, navigation for hele Europa og Ford SYNC.

 

Multi Function System

Gør det lettere at dreje

 

Venderadius på L2 Transit Van er blot 11,9 meter. Og selv de længere modeller er let at manøvrere og lette at dreje.

 

Turning Circle
PowerShift

Automatgear

Transit nye 6-trins automatgearkasse findes til både den 130 HK og 170 HK motor med forhjulstræk. Den er designet til at give en jævn og afslappende køreoplevelse, specielt i en travl stop-start-trafik. Gearkassen lader dig skifte gear manuelt, hvis du vil, ved hjælp af den monterede gearskifte. Det giver også mulighed for at fravælge gear under mere udfordrende kørselsforhold, som f.eks. ved glatte veje eller stejle stigninger.

Sidevindsstabilisering

Elektronisk stabilitetsprogram registrerer, når bilen påvirkes af sidevinde og hjælper ved at korrigerer vejpositionen i stærke vindforhold.

Side Wind Stabilisation
Schema of lockable parts in Ford Transit

Du vælger, hvilke døre du vil låse i og op

Fjernbetjent centrallås er standard og giver dig mulighed for at åbne en enkelt dør, mens de andre forbliver låst.

Top