Home > Van > TRANSIT > Udstyr > Motorer og Motorkraft

Motorer og Motorkraft

Den Ford EcoBlue 2,0 liters TDCi-motor har forbedret motorstyrke og trækkraft, samt forbedret brændstoføkonomi og en lavere CO2-udledning. Den overholder Euro 6.2 kravene. 

Med teknologier som Smart Regenerative Charging, accelerationskontrol og auto-start-stop, er Ford Transit bygget til at spare dig brændstof, mindske dine omkostninger og maksimere udbyttet på din investering.

Større ydelse, lavere emission.

Transit nye Ford EcoBlue 2.0L TDCi motorer overholder de strenge Euro 6.2-emissionskrav, som betyder en 55% reduktion i kvælstof (NOx) udledningen i forhold til Euro 5-emissionskravene.

Ford EcoBlue TDCi-motor

Udviklet til at opfylde de strenge Euro 6.2-CO2-udlednings standarder. Fås i tre motorvarianter; 105 HK / 360 NM, 130 HK / 385 NM og 170 HK / 405 NM, så der er mulighed for at tilpasse motoren til dine behov, uanset om man kører med en let eller tung last eller har brug for at bugsere.

EcoBlue engines on the road
AdBlue

Minimerer partikeludledningen

Et selektivt katalysereduktionssystem (SCR) virker ved indsprøjtning af AdBlue der forvandler NOx til uskadelig nitrogen og vand. Derefter vil et partikelfilter reducerer mere end 99% af udledningen af partikler fra bilens udstødning.

Smartere genopladning af batteriet

Til forskel fra de konventionelle systemer oplader Smart Regenerative Charging kun batteriet, når det er nødvendigt, og i videst muligt omfang ikke, når du har foden på speederen. Det sparer endnu mere brændstof og sænker CO2-udledningen.

Ford Smart regenerative charging
Auto Start Stop

Brug mindre brændstof med Auto Start-Stop

Når du standser ved trafiklys eller holder i kø, kan denne teknologi automatisk standse motoren (mens de vigtigste funktioner som lys, ventilation, radio og Ford SYNC 3 stadig er aktive). Når du er køreklar, skal du blot træde koblingen ned og sætte bilen i 1. gear som du plejer, så starter motoren i løbet af et splitsekund. 

Hjælper dig med at køre på en mere effektiv måde

Det innovative Ford Eco Mode-system måler hele tiden din kørestils indflydelse på brændstofforbruget. Systemet analyserer din hastighed, gearskift, opbremsning og forventede niveau samt det antal korte og lange ture, du foretager. Derudover kan den intelligente software informere dig om, hvordan du kan forbedre brændstoføkonomien.

Ford Eco Mode
Acceleration Control

Accelerationskontrol hjælper dig med at køre på en mere økonomisk måde

Denne innovative funktion styrer accelerationshastigheden baseret på, om dit køretøj er tomt eller delvist læsset. Derfor kan du forvente at mindske dit brændstofforbrug med op til 15 %, afhængig af din kørestil. Denne teknologi kan også hjælpe med at reducere slitage på motor, bremser og dæk.

Indikator for optimalt gearskrifte giver bedre brændstoføkonomi

Et lys på instrumentpanelet angiver, hvornår det er mest brændstofeffektivt at skifte gear. En enkel, men effektiv teknologi, der hjælper dig til at spare brændstof på alle køreture.

Shift Indicator light
Top