Home > Van > TRANSIT > Udstyr > Sikkerhed

Sikkerhed

Fra at gøre bakkestarter mindre stressende til et system, der automatisk kan ringe til alarmcentralen: Ford Transit er udstyret med en masse teknologi, der gør livet lettere. 

Varevognen indeholder også en lang række systemer, der beskytter dig fra næsten alle hændelser og varevognen (og dens last) fra selv de mest ihærdige tyveknægte.

Konstant beskyttelse mod at vælte

Roll Stability Control overvåger bilen og registrerer farlige køreforhold, som kunne resultere i, at bilen vælter. Systemet benytter ESC systemet til at kompensere, styre hastigheden og genetablere bilens stabilitet.

Hjælper dig med at bevare kontrollen

Curve Control fornemmer, når en bilist kører for hurtigt i et sving, og kan hurtigt reducere motorkraften og aktivere bremsen til de individuelle hjul for at hjælpe med at genvinde kontrollen over bilen.

 

Electronic Stability Control

Bevar kontrollen under alle vejforhold

Elektronisk stabilitetsstyring overvåger konstant køreforholdene. ESC registrerer afvigelser i køreretningen, for eksempel ved udskridning og korrigerer automatisk bremser og trækkraft, så du har mest mulig kontrol over bilen.

Styr på anhængeren bag bilen

Trailer-svingkontrol (TSC) registrerer, hvis din trailer bagved bilen begynder at slingre. Det nedsætter automatisk motorens moment og aktiverer bremserne for at sænke farten og opretholde stabiliteten.

Trailer Sway Assist
Top