Byg din Ford Book en prøvetur Find forhandler Ask Ford
Home > Van > TRANSIT VAN > Udstyr > Sikkerhed

Beskyttelse af dig, dine passagerer og din last

Ford Transit har en række sofistikerede systemer og avancerede teknologier, som er designet til at beskytte passagerer og last. Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger RADAR til at hjælpe med at reducere risikoen for ulykker. Der er også Roll Stability Control til at holde dig stabil, et dæktrykovervågningssystem og topmoderne alarmer til at beskytte varevognen, lasten og værktøjet.

Et system, der kan beskytte fodgængere

Pre-Collision Assist med registrering af fodgængere bruger radar og kamera til at registrere biler og mennesker foran på vejen. Hvis der opdages en kollisionsrisiko med en bil, en fodgænger eller en cyklist, giver den dig en advarsel. Hvis du ikke reagerer i tide, kan systemet automatisk bremse med fuld bremsekraft for at reducere alvorligheden af eller endda eliminere nogle frontalkollisioner. 

Kontinuerlig beskyttelse mod at vælte

Fords unikke elektroniske stabilitetsstyring hjælper Roll Stability Control-systemet med at holde dækkene på jorden, specielt under forhold med højt tyngdepunkt, og når man kører i et skarpt sving.

Blue Ford Transit Van front wheel close up

Tidlig advarsel om punktering

Hvis nogen af dine dæk begynder at tabe tryk under kørslen, advarer dæktrykovervågningssystem dig straks ved at oplyse et ikon på instrumentpanelet, hvis der er en punktering.

Betjeningsfunktioner, der er tilpasset dit læs

Load Adaptive Control (LAC) justerer det elektroniske stabilitetsprogram i henhold til den samlede vægt, som din Transit er læsset med. Det sikrer dig kontrol over bilen og stabil kørsel, uanset om bilen er tom eller fyldt op med varer.

Transit Van load adaptive control graphic

Hjælper dig med at bevare kontrollen

Curve Control fornemmer, når en bilist kører for hurtigt i et sving, og kan hurtigt reducere motorkraften og aktivere bremsen til de individuelle hjul for at hjælpe med at genvinde kontrollen over bilen.

Styr på anhængeren bag bilen

Trailer Sway Control registrerer, hvis en anhænger svinger ud eller kører i 'slange' og nedsætter vognens hastighed, hvilket giver dig større kontrol, når du trækker en anhænger. Systemet sænker bilens fart ved at reducere motorens moment og gradvist øge bremsetrykket på alle hjul.

Transit Van trailer sway control animation
New Transit Van close up showing inflated airbags

Airbags beskytter dig fra alle vinkler

Der er frontairbag til både fører og forsædepassager, og der er sideairbags til brystbeskyttelse, som er designet til at beskytte passageren fra kollisionsområdet. De kan også hæve passagerens arm, så der er bedre plads mellem passageren og den indtrængende struktur. Gardinairbags giver maksimal beskyttelse, og nakkestøtter beskytter mod piskesmæld. Der er også seleforstrammere, vægtbegrænsning og selepåmindelser for alle sæder, samt en skærm, der viser hvilke besatte sæder, der ikke har sele på.

Beskyttelse og sikring af din Transit imod tyveri

A Thatcham Category 1 alarm is a sophisticated system that automatically arms itself when you double-lock the vehicle and will sound a powerful alarm if triggered by forced entry, the vehicle being lifted, or if the motion sensors pick up any movement inside. The technology is also designed to help prevent unwanted towing of the vehicle.

Transit Van trailer sway control animation
New Transit Van close up showing doors and locks

Fjernbetjent centrallås med tyverisikrede dørlåse

Ford Transit har fjernbetjent centrallås. Alle låse er beskyttet af indbrudsbestandig afskærmning, der er designet til at forhindre gennemtrængning ved brug af magt . Låsesystem med centrallås ved kørsel vil automatisk låse alle døre, så snart du begynder at køre. Systemet kommer som standard, og du kan tænde eller slukke det via instrumentbrættet. Som en hjælp er køretøjerne udstyret med en mekanisme, der låser dørene op i tilfælde af ulykker, og som automatisk aktiveres afhængigt af ulykkens omfang.

Top