Home > Van > TRANSIT > Udstyr > Tilbehør

Tilbehør

Ford Transit har et velfortjent ry for at være højt ydende og fleksibel. Uanset hvilken akselafstand, højde eller variant du vælger, er du garanteret et stort varerum eller en lang ladlængde. 

Varerummet er designet til at maksimere pladsen, med plads til op til fire europaller i L2 og L3-varevognene og op til fem i L4 (Jumbo)-varevognen. Side- og bagdøre er ligeledes designet til at gøre det let at læsse og aflæsse varevognen. 

Og mens varevognens effektivitet kan hjælpe din virksomhed med at tjene penge, vil de lave ejeromkostninger hjælpe dig med at spare penge.

Den mest effektive pladsudnyttelse

Ford Transits varerum er nu bedre og lettere at arbejde med end nogensinde før. Kanterne på sidevæggene er gjort mere lodrette, og taget er løftet en smule for at maksimere pladsen. Alle vogne er længere end hidtil for at sikre, at lastlængden passer til alle standardlængder på rør, kasser, sammenrullede tæpper, stiger...

Surringskroge til at holde din last sikkert fast

Surringskroge monteret på sidevæggene hjælper med at holde gulvet ryddeligt og de er både DIN- og ISO-kompatible.

Et Oplyst varerum for nemmere af- og pålæsning

Lys i varerummet er standard. Du kan også vælge ultra-skarp LED-belysning, hvis det kræves.

Mere plads til længere læs

Din varebil vil let kunne indeholde læs, som du på andre varebiler skulle transportere på en tagbagagebærer. Faktisk har Ford Transit en lastlængde, der afhængigt af den valgte model, kan læs op til: 3,04 m, 3,49 m og 4,21 m lange genstande ved gulvet.

Load lengths
Rear bumper step

Let at stige op i varevognen

Et bredt trinbræt er indbygget i den bageste kofanger, som gør indstigning i varerummet og af- og pålæsning mere behagelig.

Solide, men problemfri sidedøre

Når du har så meget varerum, er sidedøre yderst vigtige, og fordi de ofte bruges meget, er hele mekanismen bygget til at maksimere brugervenligheden og holdbarheden. Et dobbeltvirkende slip-håndtag sikrer jævn åbning og lukning, den "positive kontrol"-lås fastgør døren, når den er åben, og et advarselsbip lyder, hvis sidedøren ikke er lukket eller låst korrekt.

Side door
Rear Cargo Door

Vidtåbnende bagdøre

Holdbare bagdøre omfatter en 360 graders forsegling, der skal hjælpe med at reducere støj, gøre lukningen mere sikker og forhindre vand i at sive ind i varerummet. Dørene kan åbnes 90 grader og om nødvendigt til 180 grader. Afhængigt af modellen, kan du tilvælge 270 graders bagdøre som åbner helt op langs siden af varevognen. Reflekterende mærkater på dørens indvendige kant giver en høj synlighed for at advare andre trafikanter, når dørene er åbne ved 90 grader.

Top